Vészhelyzet és Grace klinika rajongók ide!! (beszélgetés)
Én is a másodiknak:)De csak az igaz szerelem miatt:D
Ja, csuklott.
George vizsgájáról lemaradtam!:O Biztos valami rágcsálnivalóért mentem le!:D
Ti kinek szurkoltok: George+Callie vagy George+Izzie?
Én a 2.nak!:)
Na, én meg nem mertem bemásolni, mivel az utolsó pár részről lemaradtam és nemtudtam, hogy azt már leadták-e, amit én utolsónak véltem!?
Aztán meg meglincseltek volna, ha véletlenül beírom!:D
Beleolvastam a vészhelyzetbe is.Nem kellett volna!
És Georgeba szerelmes még Izzie is.Meg talán fordítva.És George felesége gyereket akar George-tól.Nekem ezek is rémlenek.Bár lehet ezek nem az utsó részben voltak.Na itt az ideje,hogy kicsit előreolvassak:D
Tényleg ez is volt. A mostohaanya a kórházban halt meg. Az apja Meredith-t okolta érte. Egy szimpla csuklással ment be a csaj, ha jól emlékszem. Vagy köhögéssel?
Geroge-nak pedig nem sikerült a vizsgája.
De, pontosan. Derek pedig egy bárban összefutott egy csajjal, akivel flörtölt, és az volt a napja fénypontja. Ezt mondta Meredith-nek. Ez nem biztos, hogy a legutolsó részben volt, de azért fontos, mert a csajszi ott lesz medika. Ő is Grey. Lehet, hogy Meredith rokona? Egyébként a szinkron miatt rögtön tudtam, hogy felbukkan még a csaj. 2 mondatra nem véletlenül hívják ki Huszárik Katát. :)
A vészhelyzetről eléggé lemaradtam, de asszem megvan annak is az utolsó rész ismertetője!
Másoljam?:)
Ja...vaksi...
Utolsó rész:
"Elérkezett az esküvő napja, Cristina viszont inkább műtene a kórházban. Az esküvői fogadalmat Callie Cristina kezére írja, de Cristina lemossa azt egy műtét előtt. Derek választás elé állítja Meredithet. Kiderülek a vizsga eredményei, sajnos lesz olyan akinak nem sikerült. Richard elhatározza, hogy megváltozik. "
Nem találom!:S Az utolsó epizódhoz a vizsgázós dolog van írva, hogy Meredith nem tölti ki+az apja nem engedi, hogy elmenjen a mostohaanya temetésére...
Miiiii??? Na én megyek olvasni!:D
most ismétlik a coolon hétvégén 13:40-kor a Grace-t
Akkor ha lesz két szabad perced,majd oszd meg légyszíves velünk is!Lusta vagyok utánakeresni:)A Grace-ben nem vmi olyasmi volt,hogy Christina szabad lett,mert Burke lelépett?
Örülök, hogy végre újra indulnak! Én nagyjából emlékszem a végükre.
Na ez jó ötlet,mert ezzel én is így vagyok:)
Bár nem ártana utánanéznem, melyik hogy végződött, mert már halvány emlékképeim sincsenek egyikről sem...:S
Vészhelyzet és Grace klinika október 14-től start!
Passz! Nem mindig azért variálnak, de lehet, hogy ez az oka.
Én arra gyanaxom,hogy nincs sikere???
Azért, hogy még később gyere Hoxázni :D
De jó, hogy szóltál! Simán lemaradtam volna róla. Miért tették olyan későre? :(
Dr.Addisont áttették hétfőre és 23.15-kor kezdik.Remek!:(
Örülök,hogy gyorsan vetted az adást:DDD
Ja,hogy Te már tudsz is valami konkrétat...aha...értem mire gondolsz!Akkor jó!:DD
Mongim!:)Legyél optimistább!:D
További ajánlott fórumok: