Vendégeim közül valaki meglopott, hogy tudhatnám meg, ki volt? (tudásbázis)
És tuti, hogy ott volt, ahol nem találod?
Tuti, hogy most tűnt el és nem 2 hónapja, amikor mások voltak nálatok?
Azért végig kell a lehetőségeket zongorázni, nehogy úgy gyanúsíts valakit, hogy te nem tetted oda, ahol a helye van, vagy már eltűnt előbb...
Mire megírtam, akkorra a válasz is felkerült.
Ez bizony durva!
Esetleg még, ha a te csemetéd már korábban magához vette, vagy a párod átpakolta máshova????
Fú, hát ez óriási csalódás lehet.
Sosem jössz rá, hogy ki volt. Annyit elérhetsz, hogy mindhárman megsértődnek rád (én szóba sem állnék veled többet, ha meg lennék gyanúsítva). Ketten okkal, a harmadik meg mert muszáj.
Szerencsére nem szemlesütve kellett visszasunnyognunk a kulcsokkal:DDDDD
A "rossz" az volt benne, hogy az unokahúgom csak este vette észre a kulcsok hiányát, így volt egy esti programunk a visszaszállítással;)
Majd meglátjuk mit válaszol FI.
Ha volt gyerek, akkor simán esélyes, hogy ő a "tolvaj", hiszen a gyerekek nem így lopásként gondolnak egy ilyenre.
Megtetszik nekik vagy épp ez a heppjük.
A fiam épp a kulcsos időszakát élte, otthon is mindig összegyűjtött minden kulcsot. 5 éves volt;)
Gyerek nem volt a vendégek között?
Egyszer a fiam "ellopta" az unokahúgomék összes kulcsát:DDDD
Unokahúgom felhívott, hogy nem szeretne megbántani, de nem találtam a fiamnál sok-sok kulcsot?
Megnéztem a hátizsákját és dehogy nem!
Iskolában voltak gondnokok és a fiam az egész iskola, összes kulcsát elhozta:DDDDD
Ide Scherlock kell:))
Viccet félre téve, nagyon szomorú és aljas az ilyen.Ha pénz,ha tárgy lábakél .Nem igen leled meg.Tippem nics,,így hogy semmi infó.Remélem meggyőződtél hogy nincs tévedés,,nem keveredett el Stb.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Segítsetek! Vasárnapi vendégeim részére egyszerű recepteket keresek!
- Hogyan tudhatnám meg, hogy allergiás vagyok-e a darázscsípésre?
- Hogyan tudhatnám meg valaki születési dátumát cselesen horoszkóp miatt, anélkül, hogy rájönne miért kérdezem?
- Hogyan tudhatnám meg lányom és unokám lakhelyét?
- Tudtok olyan honlapot ajánlani, ahol régi osztálytársakat, vagy azok jelenlegi címét tudhatnám meg?