ValóVilág powered by Big Brother (beszélgetés)
én is bírom Kriszt, már ketten vagyunk Zsanett:))))
Dávid is taktikázik
Zsolt is taktikázik
Mici is taktikázik
soroljam még?
Pfff, még hogy cuki Krisztián? :D
No comment... :)
Na látod ezt írtam már korábban is, hogy ő is taktikázik, és inkább ne is akarjuk megtudni, hogy milyen az ő igazi énje. Bár ez számomra /is/ egyértelmű sajnos. :S
Nem tökéletes, vannak olyan dolgai, amiket én se komázok. Én a többiek helyében tuti büntetést kérnék amiatt, hogy kihúzza magát a takarítás alól. Ezt nem csinálhatja meg egy közösségben. De mindezek ellenére nagyon kedvelem őt, még akkor is, ha nem akar takarítani:))) És pont amiatt, amit a szemében látok. Ezért vagyok kíváncsi rá, milyen az igazi Krisz. Mert ez, amit most csinál, taktika. Még mondani is szokta mindenkinek, hogy akkor jár a legjobban, ha higgadt marad, és semmilyen balhéba nem megy bele. Szóval taktika. Szerintem a börtönben sajátította el ezt a stratégiát.
Az meg hogy butaságokat beszél...Akkor is olyan cuki:)))
Na igen, nem is nagyon tudok már ehhez mit hozzáfűzni, jól leírtad a lényeget róla.
Szerintem csak azért tették be a szerkesztők, hogy legyen bent egy börtönviselt villalakó is, mert kíváncsiak voltak rá, hogy hogyan illeszkedik majd be közéjük.
De amúgy ezzel erősen vitatkoznék, még hogy Krisztián lenne bent a legemberibb?
Hát ha te emberinek tartod azt, hogy valaki ennyire agresszív, nagyképű, és takarítani is lusta, továbbá Micivel flörtölget, amikor kint barátnője van állítólag, akkor no comment...
Bár tegnap mintha takarított volna kicsit, ha jól láttam, bár azt inkább csak maszatolásnak nevezném, nem takarításnak, nem is szedett fel szinte semmi szemetet, rossz volt nézni... :S
Na az ilyen típusú pasiknak való otthonra egy bejárónő vagy egy cseléd, nem egy feleség vagy barátnő...
Akkor beszéljünk a többiekről is. :)
Pl. Zsolti egyre bunkóbb, én úgy látom, bár sokszor igaza van neki, de néha azért túlzásokba esik.
Mici néha úgy viselkedik, mint egy "ufó", mintha nem is ember lenne. :)
Gina továbbra is a legszimpatikusabb, Tivy már nagyon unalmas, Dávid és Soma most közömbös a számomra. Vivi meg eléggé lusta, de azért bírom. Evelin sunyi, még azután se áll le, hogy megtudta Gina tragédiáját... :(
Igen, nekem is feltűnt.
Lehet a többiek rászóltak, hogy nem kell annyi agresszió. :)
Én bevinnék Krisztiánnak egy nagy bokszzsákot, aztán azon vezesse le a rejtett ill. nem rejtett agresszióit. :)
Szerintem inkább ne is tudd meg, hogy milyen ő valójában. :S
Ha az igazi arcát megmutatná a villában, akkor ki is zárnák rögtön...
Én a szemében sunyiságot, gyűlöletet és agresszivitást látok.
Szóval szerintem menekülj tőle, amíg még nem késő... :P :D
Ez még az eleje felé volt, már ott nem tetszett nekem ez a beszólása.
Írtam is, hogy nehogy az legyen, hogy valaki megnyeri, és majd nem akarja odaadni neki a 10%-ot, erre ő begurul és leüti a nyertest... :D
Vannak hülyeségei, nem egy egyetemi professzor, de nem is emiatt kedvelem.
Ő olyan karakter, hogy nem lesz másodhegedűs, inkább letölti büntetésben az egész villalétet. Ráadásul így, hogy a többségnek nem a kedvence, biztos sokáig bent hagyják a villában. Lacit is sokáig bent hagyták anno. A 7-ben.