ValóVilág powered by Big Brother (beszélgetés)
Na, Dina vagy Dávid, Dávid vagy Dina?
Hogy fo.snak Krisztiántól
Most komolyan erről szól a belevaló? Ez már annyira nulla szint, hogy nem is tudom, van e lejjebb.
Végignéztem...Aurélió kicsit elengedte magát élő adásban:"D Amúgy nagyon elhízott.
Dina mostanában tök jelentéktelen lett.
Egy darab agysejttel mit vársz tőle?:D Annyira buta szegény, hogy nem is értem, miért válogatták be játékosnak.
Evelynt sem bírom, de Tivy, hogy nem került be a pancserségbe, ez non plus ultra. nagyon gáz az a gyerek, már bocsánat!
Tivy teljesen agyhalott. Én azon kiakadtam, amikor azért kapott dührohamot, mert Evelin azt mondta a poénjára, hogy nem vicces. Óvoda szint.
a Tivynek kellett volna az utolsó pancserhelyen lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dina helyébe nem vinném ki Dávidot, még akkor sem, ha most így kikelt magából a pancserszabályzat miatt.
Ati: katolikus vagyok, minden vasárnap misére járok - baszd meg:)))))))))))
nem értem én ezt a kettősséget :)
az a bajotok mennyire trágár módon beszélnek bent és mennyire hányingerkeltő a viselkedésük,és végre van valaki aki nem káromkodik minden szavában az már "el van szürkülve" csak úgy kérdem hogy is van ez?
Különösebb bajom nincs Atival, csak ő bent eléggé el van szürkülve a többi közt, nem sokat tesz hozzá a játékhoz, így szerintem ellene komoly esélye lenne Dinának visszajönni.
Szerintem tivy biztos, hogy ütött már meg nőt. És még fog is...
Egy agresszív barom! Akkor is őrjöng, ha nincs igaza! Mások meg behódolnak neki.
Sajnos egy jó darabig nem fogják párbajra küldeni, mert félnek tőle, azt hiszik erős. Pedig szerintem ő bárkivel szemben kiesne. Talán Mici ellen nem, de az sem biztos.
Azért azt jól látják bent, hogy Zsolti erős, a lista további tagjait én innen kintről egész másképp helyezném el. Szóval csak érzik ők, hogy ki az erős. Lehet úgy egyéniség valaki, hogy nem issza le okádásig magát minden este, és nem ugrik rá férfira/nőre válogatás nélkül, és nem szerepel minden mondatában legalább tíz káromkodás. Nem vagyok álszent, én is káromkodom. De nem ilyen szinten. Értelmes mondat nem nagyon csúszik ki a szájukon. Tivy és Mici a legalja, de a többiek is megérik a pénzüket. A műsort ők alakítják, ha lenne önálló, értelmes, felnőtt egyéniségük, nem szorulnának rá erre a szánalmas viselkedésre. Szerintem is sokkal jobb lenne a műsor, ha okos emberek lennének bent. Akik tényleg jól manipulálják egymást, rafinált módon tényleg úgy alakítják odabent a kapcsolataikat, hogy sokkal szorosabb legyen a verseny, és jó esélyeket szerezzenek. Ennél is többen néznék a műsort. De az tény, hogy a készítők is direkt az alpáriság felé terelgetik az eseményeket. Ez a villa főgóréja meg pancserek megint egy idióta fordulat. Én Zsoltinak szurkolok, egész szimpatikus az értékrendje, korrekt versenytársnak tekint mindenkit, nem nagyképű, nem beszél annyira csúnyán. Ráadásul egész jó humora van.
én meg remélem hogy nem Atit viszi ki,két normális van az egész villában az egyik ő,akkor miért raknád ki??? mert nem ordenáré?
Elég poénos mikor elkezd kakaskodni én nem tudnám komolyan venni nemhogy egy ilyen mondja meg nekem a tutit :D eleg agresszivnak tunik.tegnapi sertodese is kabaré volt,elvonult duzzogni ő kikéri magának a bánásmódot az,hogy ő senkit nem tisztel és ugyanolyan kulturalatlan barom mint Mici az nem gond..én biztos nem vígasztalgattam volna.
éppen így jártam pár éve amikor a házi buliban egyedül én nem ittam alkoholt,nem tudtak berántani és még csak ki sem közösítettek.voltak próbálkozások,rábeszélések de mivel határozott nem volt a válaszom elfogadták. és ennek ellenére minden buliban ott voltam velük és jó éreztük magunkat,nem csak fekete és fehér van!
itt van Attila példája én kimondottan sajnálom a srácot,mert tényleg rendesnek tűnik és lenézik emiatt,de nem gondolom hogy kiesne ha ő volna a kiválasztott :)
Tivy egy idegbeteg barom.
szerintem nem,itt egymásnak játsszák meg magukat nem gondolom hogy ennyire trágár a mindennapi életben a beszédük
Igazad van, elég lemenni szinte bármelyik szórakozóhelyre, ott is lehet látni hasonló eseteket, és nem is olyan ritkán.
Én is láttam már a saját szememmel ilyen helyeken vitákat, verekedéseket, részegen földön fekvéseket, anyázásokat, szóval annyira talán nem is meglepő, hogy ők is így viselkednek bent a villában.
De talán azért elítélendőbb az ő eseteik, mert ország-világ előtt teszik meg a tv-ben, és nem is szégyellik magukat miatta...
Igen én is filózom ezen még mindig, hogy mi lehet a különleges Dinában.
Elég sokszor alpári és bunkó, de egész normális is tud lenni, ha éppen ahhoz van kedve.
Remélem nem Zserit hívja ki, hanem vagy Atit vagy esetleg Dávidot.
Az az elszomorító, hogy amióta megy a műsor, általános iskolás faces ismerőseim ilyen szavakat használnak egymás között a képeik alatt: dikk, geccci, kutya, csicska, negatííívvv...
De észrevettem /sajnos/.
Dehát igazad van, mivel a kinti életben is egyre inkább ez a viselkedés a trendi, így a tv-ben is ezt nyomatják.
Tivy viselkedése a legdurvább szerintem az összes közül: "B*** meg, kutya, csicska, k**va", ezek a fő "szókincsei", ez eléggé elszomorító...
Ez a játék sokkal többről is szólhatna, mint a lealjasodásról. Mivel ez kell a népnek, ezért erről szól, de alapjában véve, ha intelligensebb, rafkósabb játékosok játszanák, akkor teljesen élvezhető lenne. Így sokan csak a villantásért, szexért, botrányért nézik, holott szerintem komoly pszichológiai háttere van, s rengeteg kérdést felvet. Sajnos a nők azt hiszik, hogy a játékba maradásuk egyetlen kulcsa az, hogy valamelyik pasihoz odacsapódnak, hogy párként funkcionálva eladhatóvá, szerethetővé váljanak a játékban maradás reményében. Ez azért gáz, mert a nunájukon kívül semmi más érdekesség nincs bennük. Zsolti a kivétel, mert számomra ő valaki, miközben nem csinál hülyét magából. A többi unalmas, vagy pedig hülyét csinál magából a cél érdekében. Vagy teljesen lúzer, mint Tivy, vagy pedig okádék, mint Mici, Evelin, esetleg r.banc, mint Dina. Zsoltin kívül senki sem érdekes csak azért, amilyen, miközben kulturált mederben tartja a viselkedését és szerethető is. Összességében azt gondolom, hogy az emberek harapnak a sok agyament eseményre, botrányra, cirkuszra, visszaszavazzák ezeket az embereket, de a végső győzelmet már nem adják ilyen kezébe. Ebből a szempontból sokkal rosszabb annak, aki magából kifordulva, hülyét csinálva végigalázza magát a műsoron, csúszik-mászik a 36 misiért abban a reményben, hogy majd ő mindent visz, miközben a dobogóról szépen kihullik az utolsó pillanatban. Remélem, most se lesz ezt másként. Vagyis attól, hogy most visszamegy Dina, még véletlenül sem fogja megnyerni a játékot. Bár remélem, nem megy vissza.
Leginkább Micit látom orgiázósnak kicsit iszik már mindenhova odanyomja a hátsóját:D
Már miért venném sértésnek?
Én beszélgettem olyan anyukaval akik részt vettek a ferjevel gruppen partin pl.ha ranezel sosem gondolnad csak az ugye pár ember között marad ettől még átlagember meg ráadásul hivatásos nevelőszülő.
Lehet nekem magas az ingerküszöböm nem tudom:)
szerintem is nevetségesek együtt.
mondjuk Soma két gúnyos beszólása is a táblajátéknál (Dina-Lóri), kérdezd meg a barátodat, vagy a barátod biztosan, hogy hívják a barátod, az már nekem is sok lett volna. hisz' semmi közük hozzá. mégha jogos is!