Valentin-nap, egyedül... (beszélgetés)
Szerencsés vagyok,mert az Ő, a mostani és talán az igazi NAGY Ő!!:-)))
Elolvastam a cikkedet egyébként, és nagyon meghatott...habár soha nem voltam hasonló szituban, szóval átélni nem tudom, de megérteni igen!
Nem lehet, hogy a pasi is szerelembe esik, de ugye férfiból van, tehát kényelmi szempontból (meg gyerek, meg vagyoN... meg a rokonok) nem válik... amúgy szerelmes, és majd meghal a szerelméért ... és szenved ezerrel (hjujjj, de tudnak szenvedni ;)), de nem lép.... tehát frankón mindenki boldogtalan... és mindenki szerelmes... mert ugye a szerelem az fáj.. néha... ;)
Nem igazán tudom osztani azt a véleményt, hogy a pasi csak a szex miatt tart szeretőt... inkább ami ezzel jár... az előzetes izgalom... a felfokozott vágyakozás... a titkolózással járó adrenalin, oxitocin emelkedés... hm? Szerintem az örökmozgó típusú pasik nem bírják a házasság monotóniáját... opppoppp... az én férjem nem volt egy örökmozgó, kimondottan alamuszi volt, mégse bírta.... cóóóóval itt már meg is dőlt az elméletem. ;))
Igen, komolyan.
Egy szeretői státusz csak akkor működhet oda-vissza ha mindkét fél csak a szexért van együtt meg a találkákért.Hioszen a pasi aki csalja a feleségét, csak azért teszi mert a feleség nem adja meg neki azt amire vágyik, vagy egyáltalán nem szereti őt.Ezért kell a frissítés, de a őasi nem szerelmes, a szerető csak pótlék neki.És addig működik is amig a szeretői viszony nőtagja, is csak azért van a pasival hogy kihasználja a szex miatt.Ha ez átesik a szerelem utcájába, akkor jönnek ezek a bonyodalmak mint most.
Én azt gondolom,könnyű nekünk kívülállóknak osztani az észt...
Én megértelek, hogy még a másodhegedűs szerepet is vállalnád, ha szereted! A szerelemben nehéz követni az észérveket, és hiába mondogatod azt magadnak,hogy "jobbat érdemlek,olyat akinél én vagyok az elő és egyetlen!"ez nem így működik...
Az egyik barinőm is hasonló helyzetben van, és régen le akartuk beszélni erről a kapcsolatról,de amikor láttuk,hogy milyen pocsékul van akkor,maikor megpróbált kiszállni, és milyen boldog azokban a "lopott" órákban, napokban, feladtuk, és megértettük!
A Valentin miatt meg ne aggódj(én is egyedül vagyok ma)de majd eljön az én Valentin napom,amikor újra látom ŐT!!!:-))
egyáltalán nem bántja az önbecsülésed, hogy nem vagy elég fontos ahhoz, hogy kilépjen a kapcsolatból?
gondolom persze a pasi nem evvel indokolja, de te is tudod, hogy ha egy férfi akar egy nőt, a hegyeket is ellapátolja érte... ha eléggé akarja...
Hát szia!
De jó, hogy itt vagy, az a jó kis tegnapi csapat...
Ha ennyire hiányzik, miért nem írsz neki egy Valentin-napi sms-t/emailt - hátha este átruccan hozzád?
Bár én nem tenném, de ha neked ez okoz örömet, mondd meg amit gondolsz/érzel!
kisanna!
Amúgy egyet értek Veled.
További ajánlott fórumok:
- Mit terveztek Valentin-nap estére?
- Ajándék tippek férfinak Valentin-napra?
- Jelent-e valamit a parkapcsolatban a Valentin-nap?
- Ünneplitek-e a Valentin-napot, és ha igen, hogyan?
- Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek?
- Ki, mit ad Valentin-napra a párjának?