Vajdaságiak ismerkedjünk 2013 (beszélgetés)
Ja a fiatalabb fórumozóktól érdeklődnék,ti hogy oldjátok meg a szőrtelenitést hogy olcsó és jó is legyen?
Èn itthon hol gyanta hol borotva mikor hogy.
A szemöldököm még életemben nem szedtem de szeretném idén ezt is kipróbálni.Hogyan mivel csináljátok?
Sziasztok ! Vasárnap meg a jövő héten jó sok eső fog érkezni.
Az én patikám meg beázik.Becsei lakosok nincs valahol leárazva?
És ime az 1000-dik hozzászólás.Gratula mindenkinek!
Nyugodalmas jó éjszakák!
Szét néztem egy kicsit fogorvos ügyben itt becsén.1500 a tömés,hùzás 2000,ha gyógyitani kell 1500+1000+1000 ez amikor az ideget kiveszik.
Találtam egy szimpatikus fogorvost bementem tanácsra-ezért nem fizettem.Megmondta mennyi javitani való van mi a helyzett.Ùgy döntöttem hogy a legsűrgősebbet megcsinálja ő a többin még gondolkodom.
Sziasztok!
A cipőn és a fogorvoson nem jó spórolni - nekem ezak a tapasztalataim.
Ahhoz pedig, hogy ki hol érzi magát idegennek, inkább hozzá se szólok... (Müller Pétertől "lopom" a gondolatot, ha azt írom, hogy én a saját bőrömben vagyok "otthon"... Ezen túl már minden szó: po-li-ti-ka!)
Ha elmegyünk, ki fogja megművelni a földeket? Mert ők biztos nem, a kafityban ücsörgés ugyanis a fő szakterületük, nem a kapálás. :D
Más téma: felétek mennyiért sütik a maszek tortákat?
sziasztok.lesujto ez a dolog h mi magyarok mit keresunk itt mért nem vagyunk magyr.o. ha már magyarok vagyunk...
ezért szoktam azt mondani én azt érzem h nem tertozok se hová se ide se magyarországra nagyon rossz érzés mivel mindkét ország ezt érezteti az itteni népekel.
Jó reggelt!
Szia, Lipe! Igen: ez van. Te még elég fiatal vagy ahhoz, hogy meglepődjél ezeken a dolgokon... Nem újkeletű pedig ez sem... Engem (valamikor réééégen...) az ejtett kétségbe, amikor nekem (!) mondta egy Honfitársunk, hogy a magyarok '56-ban jöttek ide. És meg volt győződve arról, hogy igaza van... (Eszébe se jut, hogy kimenjen a temetőbe, megnézni néhány sírfeliratot...) Ne törődj vele, az ő dolga, miket gondol - rólunk.
Szép napot!
Sziasztok ! Ma délùtán a város központjában voltam.Egy párt a közelgő szavazás kapcsán riportott adott a tévének,de ezùtán nagyon erőszakossan minden arra járótól aláírást követeltek,szórólapokat nyomtak az emberek kezébe.
Ekkor felfigyeltem két ember párbeszédére.Konkrétan arról beszéltek hogy a magyarok menyenek visza magyarországra és vajdaság területés is csak szerbeket akarnak.
Hát mit mondjak,nem akarok politizálni de ez felháborító.
Bocsi,de ùgy gondoltam ezt kivételesen leírom.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Pasizzunk-csajozzunk - ismerkedjünk - építsünk kapcsolatokat
- Negyvenesek ismerkedjünk....
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, szerezzünk új barátokat
- 1984-ben születettek, ismerkedjünk..
- Debreceni kismamák ismerkedjünk! 2013-2014