Utálom a szilvesztert!!! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
December 31. munkanap.
Nekem többször volt úgy, hogy 20 óráig dolgoztam és utána mentem buliba...
Most szombatra esik.
nem utálom,két dolog miatt direkt szeretem :
l. egész évben 1x iszunk pezsgőt, szilveszterkor
2. minden munkaszüneti napot imádok
nem utálom,két dolgom miatt szeretem :
l. egész évben
Akkor valamit rosszul csinálsz.
Mi pont karácsonyra fejeztük be a felújítás/átépítés utáni takarítást, de 23-án már sütöttük a sütiket, készítettük elő a kaját, amit lehetett.
24-én délelőtt feldíszítettük a fákat, felporszívóztunk, feltöröltünk, közben sült a kacsacomb. A vendégeink kb. 3-ra érkeztek, akkorra minden kész volt, koccintottunk és kajáltunk, majd ajándékozás, beszélgetés, stb.
25-én 2-re érkeztek a vendégeim, ekkora kész volt a rántott hús. Megint volt több óránk szórakozni, és a rántott hús készítésbe sem szakadtam bele.
26-án úgy dél körül érkeztek, pont megsült a sajtos csirkemell.
Kaja után nem pakolásztam, csak kitettem mindent a konyhába, azaz több órán keresztül csak pihentünk és szórakoztunk.
Egyik napon se kapkodtam, idegeskedtem, pedig volt jó néhány gyerek is nálunk.
Ja, és 23-án még dolgoztam;)
Tehát, máshogy is lehet csinálni....
Mi itthon bulizunk a barátainkkal. Kb. húszan leszünk.
Nem, senki nem fog az utcán dőlöngélni és petárdázni, de fogunk sült malacot enni, pálinkát inni, zenét hallgatni, táncolni, stb.
Általában jól sikerülnek a bulik.
Megértem,,és igen én is kiszolgáltam a gyerekeimet férjemet ugyan úgy most is mint máskor.
De ez én vagyok,,ha nem felelne meg biztos másképp alakítanám,,főleg ha nem kicsik a gyerekek ,,ha igen akkor így is úgy is el kell látni őket.
Engem nem zavar a durrogtatás.
Ha mèg dèlben csend van,az nekem fura.
Az meg,hogy ki mennyit iszik?
Szilveszter lesz!
Egészségère!
Most tényleg ,,miért:))
Nem lehet csak simán egy normál hétvégének felfogni,,amikor pihensz ,,kajálsz kicsit,,olvasol ,,megnézel egy két jó filmet,,vagy bármit csinálsz amihez kedved van,,és huss el is röppent.
Én csak a negyedikét.
De holnap még megyek.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Esztek lencsét szilveszterkor?