Úristen!Nős férfit szeretek!!!! (beszélgetés)
Van,aki tud,érti a dolgát,volt aki,azt sem tudta,hogy kezdjen hozzá?!
Ez igaz!Nagyon igaz! :))
Múltkor is...áhh...én mondom neki,mit kezdjen velem?nah faszom,ha többet,én 31 éves Férfit tanítgatok hajnalban!Meg kellett adni neki,a kezdőlökést,utána jó volt!Hová tart ez a világ?
Jaja!
Egy pasinak tök mindegy,hogy komoly vagy nem,ha meg akarja kapni.
A legjobb nő sem kell ám mindenkinek!!!!:-))))))))
..vagy nem komoly nőnek nézik, csak egyszerüen nem érdekli az a másik nő:)sok nő van ezzel igy amúgy... azt hiszik, azért nem szólnak hozzájuk a férfiak, mert ők milyen komoly nők, pedig csak egyszerüen nem érdekesek eg másik férfi számára (a jelenlevők kivételek <-idézve:Csaba Doki)
..a férfiak néha roppant könnyen értelmezhetőek:)
Mire????????Pfffff.....
Azért vannak jó "példányok" is:-))))))))))
Nem vagyok egyedüli eset,sok a magamfajta nőben,és sok van férfiban.
Fórumtalin?Kíváncsian várom majd az "okfejtésedet":-)))))))))))))))))))))))))))
Hat nekem baratsag szaga van , annak amit Te keresel !
Viszont en nem vagyok szegyenlös , feszengös ,egyejszakas kalandokban sem vagyok tapasztalt !
amúgy ez tényleg igaz...megfigyeltem a fiúknál......pedig mennyire másképp gondolják....
bezzeg amelyik nőt komolyra nézik ki ahhoz még szólni is csak sokára mernek és még arra is vigyáznak hogyan vegyenek levegőt :O))
Ezt sem mondtam :O))))
De a bűvös mondatokat nem fogom kimondani, mert még ki tudja milyen hatása lenne.
Nem. Tényleg ez egy manipulációs eszköz és az idősebb pasik nagyon tudnak hiúságra hatni fiatal, naívacska lányoknál.
(nem rád gondolok. A jelenlevők, mindíg kivételek)
Úgy gondolom, több közös élményt ad egy szerelemben-különösen az elején-, ha sok a "találkozási" pont. Közös ismerősök, hasonló érdeklődés mind-mind oldhatja a kezdeti feszengést.Egyszerűbbé,könnyebbé teszi az ismerkedést.
Persze, akinek egyéjszakás kaland kell-ebben egyetértek veled-, annak ez nem számit.
Na igen!
Még az hagyján,hogy van olyan aki akar szexelni,de tudnak is??????????
Sok a kielégítetlen nő!!
Erre írtam jóval előbb,hogy mielőtt elindulnak félredugni,megtanulhatnák a nejüket is kielégíteni....
Oliv,a Te eseted speciális..te is tudod, hogy miért...mozgási lehetőséged 0 a köbön,az igényed meg megvan, mint minden egészséges embernek...
van lehetőség, mert mindig van választás, akkor is, amikor úgy látszik, hogy nincs...egy közös hoxa talin talán majd rátérhetünk ennek megbeszélésére is:)
Aham,szóval ne álljak velük szóba:D.
Vagy ha mégis,tettessem magam nagyon butának:).Amúgy én azt hittem a pasik a buta csajokra buknak,mert könnyebb prédának tűnhetnek...
Te mit akarsz jobaratot,munkatarsat vagy szerelmet ? !
Velemenyem szerint sem az erdeklödesi kör,sem az iskolazottsag nem szamit.... ami szamit a kölcsönös vonzalom,szerelem,csodalat stb...
Es hat az ellentetek vonzak egymast ! Tul unalmas lenne az ugyanaz a erdeklödesi kör,ugyanaz a hobbi stb
Sajnos nehéz megtalálni a tüzesnek a tüzest,a halvérűnek a halvérűt,ugyanis a kapcsolatok elején még a halvérű is sokat szexel,csak nála elmúlik ez a késztetés idővel....így ez félrevezető lehet,nem könnyű ehhez megtalálni a megfelelő partnert.
Azt is megértem,hogy aki nem kapja meg a kapcsolatban azt a mennyiségű szexet amit igényel,az szenved mindig,és nem nyúlkálhat magához állandóan....az is milyen megoldás már???????
Mi a megoldás?????,,Nemtom!!!!!:-(((((((((((