Úristen!Nős férfit szeretek!!!! (beszélgetés)
Pont ezért, mert a kedves anyjuk , szeretője ,nem szeretője akárki eldöntheti, ezt akarja, úgy kell nekik: megérdemlik!
De ők bele vannak kényszerítve és nem hiszem ,hogy ez a legszebb legjobb gyerekkor.
A feleség sérült igen .Gondolom már tulvan a nehezén de miután ottis a gyerek nemfogja végleg elengedni a férjét ha másnem a pénz miatt sem.Adbest még nemfogja fel ,hogy ö a legnagyobb vesztes itt a játékban de majd idövel TALÁN allin -mond mikor belefárad a mellékszerepében.
Ők abszolut megsinylik ezt a helyzetet!
Van amikor kénytelenek a felek ilyen hülye helyzetben maradni.
Közös lakás amiből egyik sem tudja kifizetni a másikat. Lehet pénzfeldobással dönteni melyik menjen a híd alá?
Van itt sérült , akit én rettenetesen sajnálok, három is.
Az a szerencsétlen három gyerek.
Szegény Adbest akkor esik pofára,ha a feleség talál egy másik pasas,odaköltözteti magához,az ex meg mehet Adbesthez:).De nem marad tétlen,gyorsan keres magának egy stabil szeretőt,mert ehhez van szokva:).
A feleség az elején sérült az tuti.
Abban az egyben asszem igaza van Adbestnek, hogy a volt feleségnek sem kellene ilyen defektes helyzetben maradnia.
Itt úgy tűnik mindenki aszisztál a pasi hülyeségéhez.
Nekem az jutott inkább eszembe, hogy nem a feleség sérül, itt ez a topikinditó aki sérül, de nagyon és észre sem veszi! A pasi is kihasználja, az volt feleséget szerintem meg nem érdekli, csak az, hogy a pasi hazaadja a pénzt.
AMEN.De sajna már késö mert ebben az estben igenis és van egy érintett aki nagyon is sérült a FELESÉG .
Talán pont ezért igyekeztem annyira mindvégig rendben tartani/rendbe hozni a házasságomat. Szerencsésnek érzem, hogy "egészcsalád"-ban tudtuk őket felnevelni. Már ezért megérte.
Aztán ki tudja mit tettem volna én Adbest helyében. Mégis azt gondolom: bátorság felvállalni így az életet. Kívánjunk neki szerencsét ahhoz, hogy úgy tudja megoldani a dolgait, hogy a lehető legkevesebb sérülés érjen minden érintettet.
100as csomag papírzsepivel tudlak támogatni :)
Igen, unatkozik! De én úgy tudom sajnálni...
Pláne amikor este 8 körül hazaérek a munkából...
A szívem szakad meg érte ...:-)
áááá...ez naggggyon jó-DDDD
Ez nagyon találó volt! Megnevettettél rendesen :-D
Mire ö nyit mégegy topic-ot ennyi krita után annak biztos az lessz a cime EKE KLUB elkeseredett k...ák egyesülete.:))))))))))))))))))))))))))))))))
Mert unatkozik...3 gyerek mellett, meg egy szerető mellett:O)
Persze, hogy nem változik meg...
De úgy látszik, imádja,ha megalázzák!
Itt is kap bőven belőle...
És nyit mégegy topic-ot, hogy legyen min szórakoznia esténként...
Te is tudod, hogy miért írunk. Gondolod, hogy reménykedek benne, hogy megváltozik?
Valósnak tűnik...de élvezi, hogy megbotránkoznak rajta...no, de mi várható tőle..úgy őszintén?
lASSAN ÖSSZE ÁL A KÉP ELÖTTEM.
Látod milyen kényelmes egy ember?Helyben van a k.....ja a pénz megy haza a csaj az ágyba ennyi .ÉBRESZTÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Én látom, hogy provokál. Viszont valósnak tűnik a story.
Provokáljon, ha akar. Semmi nem marad válasz nélkül az életben :O))))
még 1-2 férfitól, s akkor teljes lesz a repertoár:)
Szinte biztosan így fog történni... És örülhet, ha addig nem szül még 1-2 csemetét :-(
Na ja....valahogy így történhetett...
További ajánlott fórumok: