Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
sziasztok!
Vini,baj van ugye tudod?!Olvastam a naplód!A család nem látja?
Vera,Te ügyi vagy!:)
Szeva Szivi!:)
Mi meg visítunk,megállás nélkül:(
Az én nevem itt olvasható. :)
Tagok vagytok az iwiw-en?
szia mama!
csak kéne a neved is:)
hello!
itt vagyok,bár közben leltározom...
szia csajok!Paki kikészít.Állandóan hisztizik.a billentyűzet önállóan gépel.ko.vagyok.
de legalább a pasik ma békén hagynak!
Nekem is fáj most a fejem.
Martin jobban van,még nem az igazi,de alakul....
Szasztok!
Ki ,hogy van?
Sziasztok tesókáim.
Szomorúan látom, hogy a minipasik kikészítenek benneteket... :-( Csak megnyugtatásul közlöm, hogy ha nagyobbak lesznek, sem lesz jobb... :-O Van nekem egy 14 éves kiskamasz, az se jobb ám! :-))) Kezd ő is igazi pasi lenni...Ha baja van haldoklik, ha szólok, mintha csak a falnak beszélnék... Áááá, ne is soroljam, ugye!? Fel a fejjel, puszi nektek.
Sziasztok tesókáim. :-)
Beugrottam köszönni, hogy nem vesztem el, csak családilag lazulunk. MOst per pill sajtos tallért sütök, a többiek meg forma1-eznek. Vigyázzatok magatokra, pusszantás mindenkinek.
Nagyon jól hangzik,bár olyan sütit még nem találtak fel,amit én ne szerettem volna:)
Nem tudom,hogy mi van rossz hatással Martinra,az antibiotikum,a betegség,a fogzás vagy a szél,de nagyon rossz passzban van.
Domi egyre kamaszabb,vele sem könnyű.Az egyik pillanatban egy angyal,a következőben legszívesebben lefejelném.Ernő dolgozik sajnos.
Egyébként jól vagyunk:)
Martin hogy bírja ezt a szeles időt?
Nagy lányoddal mi van?És a férjed?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!