Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
:)
Munkaterápia van neki!Hatásos:)
nem irigyellek!
de reméljük megjön az esze!mert most épp kirándul.:)))
buta játék és nagyon balesetveszélyes!
ezzel nem lesz nagyobb ,csak hülyébb.:(
én is sok hülyeséget csináltam,de azért az életemre vigyáztam.mi baja van,hogy ennyire fel akarja hívni magára a figyelmet?
A penge olyan hosszú,mint a nyél ami kilóg a szájából.
Szerinted,mennyire akadtam ki amikor megláttam?
Olvastam:)
Köszönöm a hozzá szólást!:)
Ugye?
Nézted a képet?Direkt nem töröltem le,remélem jönnek még hozzá negatív hozzászólások,hogy amikor újra nethez ülhet,a saját szemével lássa,hogy nem csak én ítélem el a dolgot.
Én is meglepődtem.Nagyon!
És ti Drága Verocska?
Olvaslak ám benneteket, csak a "nagyduma" hiányzik.
A csajosod feszegeti a határokat rendesen, nem is értem, megzizzent ez a lány?! :-(
Jaj drágám!:)
Minden napi gondok.Vagyogatunk!:)
És ti?Paki jól van?
Sziasztok Drágáim!
Néha itt vagyogatok!
Szijjja!
Oké, amikor vége a bölcsinek neked is több időd lesz, vagy nem... :-))) Majd egyeztetünk. :-)
szivi mennék én.de a pulcsik elárasztották az életem.:(
bár vasárnap....
egyébként meg a szünetben tuti elmegyünk.:)
Sziasztok anyócák. Tisztára ősz van... Már megint nyomi vagyok.
Tesók, hiányoztok!!! :-((
Vinikém, merre vagy? :-(
Krisz hagyd a francos pulcsikat, gyertek vendégségbe... :-)
Halihóóó!
na vagyok egy kicsit!
Mama,időm sincs arra,hogy bekapcsoljam a gépet.:( A vasalnivalóm ott áll, a lakás úgy néz ki mint ahol bombát robbantottak.már hányok,ha hazamegyek.
most Pólusozom,úgyhogy kis időm van a netezésre.
Vera!Mi lett a pároddal?csak fel a fejjel!majd jól felvidítalak!meglátogatlak valamikor a kölökkel!:)
Sziasztok anyócák. Sehol senki? Mi van veletek? Nálunk a szülinap elmúlt, jótündér nem hozott tűzhelyet. :-( Pedig karácsony óta spóroltunk rá, de elment a pénz... :-( Beáztunk, ráesett a viharban egy ág a tetőre, folyt a víz felülről, közben a pincében újra feljött a víz. :-((
Tele a tököm már mindennel. :-(( Ma a kórházat jártuk meg a Zurammal, gyomorbajos, várjuk a szövettani eredményt. :-( Kivagyok teljesen... :-( Gyerekek rosszak, unatkoznak, kint eszik meg őket a szúnyogok, bent mindig a másik játéka kell... :-(( Na nem nyekergek, vigyázzatok magatokra, puszi nektek.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!