Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
haha!na hol is laktok?!
jaja boszi néha!
na most bezárok és megyek a fiacskámért!
Puszi minden "rokonnak"
Jah!És jókat főzöl!:D
Mindig kívánkozom oda kajálni!:D
Martin itt akaratoskodik,próbálja leszedni az üvegasztalról az egeret!:)
Ma még jobb a kedvem,itthon az egész kis család.Holnap meg itt maradunk ketten tünde-fiúval-jöhet a letargia.
Hát,az ünneplés szó azért túlzás:),de megvolt!
Nálad,jönnek már a népek ?
Mi is kiakadtunk rajta!
Mondjuk az is hozzá tartozik az öreg nénis történethez,hogy legalább 20 konzerves cicakaja volt nála.Ha csak a húszból egyet hagy ott,meg tudja venni a szappant,amire valljuk be,nagyon nagy szüksége lett volna.És még mennyi mindent tudnék,mesélni!Nagy az Isten állatkertje és nagyon alacsony a kerítés!:)
Én ugye a tescoban dolgoztam.
Meglepő néha,hogy nincstelenek, nagyon nagyon szegény emberek mire költenek.
Nénike,aki koszos ,büdös,macska kaját vesz és tejet meg egy tescos szappant.Kevés lett a pénze,mit hagyott ott? Igen,a szappant.Nem baj ,hogy büdös,a macskáknak macska kaja,az kell.
Három gyerekes család,sajnos mindegyik testileg és szellemileg is vissza maradott.A nő pocijában a negyedik,az egyik kicsi sír a kasszánál,hogy vegyenek neki egy tescos csokit,anyuka válaszol: Nincs rá pénz!
És mit vesznek? Durex vibrációs gyűrűt!Na az kell!
Még jó,hogy ti itt vagytok nekem!:)
Sohse tudhatod,hogy kire számíthatsz igazán!Sajnos a jó barátnők sokszor nem is olyan jók,mint utólag kiderül!
De sebaj!Itt vagyunk mi!Hahaha!
Bizony! Az az illat,semmihez sem hasonlítható!
Imádom !
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!