Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Új barátokat keresek! Ki beszélgetne velem? (beszélgetés)
Győrtől Budapestig állítottam be párom iPhone-ját, első iPhone volt a családban.
Xperia Z osztály jobb mint az iPhone6, itt van mind a kettő.
iPhone6-ot párban kaptuk nászajándéknak párommal, egy világosat és sötét, nálam van a fekete, páromnál az ezüst.
Igaz iPad touch-om van, és azt szeretem.
Ti mit csinaltok?
Alig birtam beallitani a vibert es a regi beszelgetesek is elvesztek meg az i-got sem tudtam felrakni... :-$
En nem sajnalom ra, mert sokat hasznalom, es nem mindegy milyen a minosege.
Ez is mar 1.5 eves, de kifogastalan.
Ez valami grand neo plus. 38 ezer ez eppen a rezervacios aram alatt van. Magyarul ennel tobbet nem igazan er nekem ilyen jellegu termek :-)
Nekem Samsung s5 van, de mar banom hogy nem iPhone-t vettem.
Nyuzom meg ezt egy kicsit, aztan lecserelem.
A regit ugy szerettem. Egy nevesincs kinai telsfon megis nagyon jol ossze volt rakva. Ez az uj egy samsung es meldgszik filmlejatszas kozben a reginek meg sem kottyant....
Használd egészséggel :)
Az enyém is ilyen korú, lehet az is újulni szeretne, mert már nem bírja az aksija...
En meg vettem egy uj telefont... mentsegemre szoljon hogy mar honapok ota ezzel kelek es fekszek. A masik mar majdnem ket eves mar egy eve be volt torve a kijelzo utott kopott szoval kiszolgalt....
Sziasztok!!
Számomra most van reggel, de igazából azt se tudom hol vagyok.. nem volt valami jó éjszakám.
Sziasztok.
Nem tudom meddig birom meg az ejszakazast alig birok felkelni...
Off: 9 év aktív nemet nyelvűség mellett, azért az írásom ha javul is itt, mint mondják napról-napra. De megkopott magyarul.
Ok. Az még odébb van. Nekem a párom éjszakázik heti kétszer.
Nyugodalmas jó éjszakát!
Köszönöm! De a középiskolás anyag csak bepánikolva nehéz. Egy tízen kilenc évessel visszaolvastatva az egész semmi. ;)
Az jó, tedd azt.Én is bujnék az én férjecskémhez, de hát majd holnap este...:(
Én is megyek. Én meg oda bújok a férjemhez.
Közgazdasági 6 éves középiskolába jártam, ötös földrajz jeggyel végig. ;)
Elköszönök ha nem bánod,megyek körül nézek,meg mostmár nem látom a telon a betűket :)
Meg széles nagy Á is van ott. Nem?
Nálunk, otthon van van a lú van-é?
Bár helyi ezt soha nem így értené, Van nyitott e és zárt e hang is, meg, nyitott ó is, a zárt mellett. Bár ezek amúgy osztrák német hangok, nyelvújítási vita ide vagy oda.
Nem Újfaluba,hanem kicsit távolabb.
Meg a németek a Debrecziner-rel.
Ja meg ott van a határátlépő is nem?
Hajdúságból azért igen csak ismert.
Tényleg ott tudják mi a spájz vagy spejz vagy a kredenc, a sparhelt és knédli?
További ajánlott fórumok: