Új barátokat keresek! Ki beszélgetne velem? (beszélgetés)
hát nem tudom:(
most írt egy ismim hogy lehet menni tornázni,ő is 2 hete jár 500/óra
Igyekszem főzni, még nem vagyok nagy konyhatűndér. Nővérem a kis újából rázza ki az étkeket és mindig jó lesz.
Márciustól a WestEnd-hez megyek suliba, hisz ennyi idős fejjel beiratkoztam egy műkörmösi suliba. :-)
Akkor Te is úgy vagy az édességgel, mint én. Én sem rajongok érte, nagyon ritka az mikor megkívánom és muszály ennem egy kicsit.
Végülis nem tudom megmondani melyik a legjobb gyakorlat, mert sztem mindegyik nagyon jó és hatásos is.
Sztem próbáld ki:)
értem!
édességgel nem lesz gond,nem igazán szeretem:)
csak gondolom ott is több gyakorlati forma van!melyik a legjobb?
Egy ötlet:)
EGyáltalán nem kell fogyóznod, ha fogyni szeretnél. Csak heti 2-3 alkalommal rendszeresen tornázni (persze csak annyit és annyira, hogy ne legyen megterhelő), kiiktatni az édességet az étrendedből és este 6 után már semmit se egyél. Én ezzel a módszerrel fogytam le 2 hónap alatt 10 kg-ot.
hát nekem az nagyon kiesik:(
1-1,5 óra busszal pest:(
azért köszi
Igen, láttam a fórumot amit indítottál.
Próbáld meg a keresőbe beírni és ott tuti kiad egy csomó oldalt.
Vagy akár könyvesboltban is megnézheted a DVD-t, hogy van-e.
Igen csináltam és vele fogytam 2 hónap alatt 10 kg-ot.
Anno elvégeztem a szakoktatóit is.
Valami könnyed tornára nem gondoltál amit otthon is tudsz csinálni?
A callanetics-ről hallottál már?
csak még sosem jártam táncolni sehova,és nem tudom mit bírnék mit nem:(
csak azt tudom mozogni szeretnék!
MIért lenne az ciki, hogy van rajtad plusz kiló és táncolni szeretnél. Szerintem minden olyan tánc jó lehet amit szeretsz és bírsz is:) Mások véleményével meg ne foglalkozz, a lényeg, hogy Te érezd jól magad:)
A futás az nem is jó, valahogy én se szeretem:)
Én mindig abba a hibába esek, hogy túl sokat főzök! :)
Írhatsz nekem bármikor :) Szívesen barátkoznék veled jó fej csajszinak tűnsz! :) Én amúgy a 13.-ban lakom!
Annak csak örülhetsz, hogy a párod minden megesz amit főzöl:) Szerencsére az én párom sem válogat, sőt sokszor az a baj, hogy jókat főzök és mindig azt mondja, ha így halad akkor elfog hízni:)
Szereti nagyon az édeséget is, az én részemet is megeszi:)
húha!
és hogy érzed magad?
miért nem vállaltad be a műtétet?ha nagyon pofátlan vagyok ,akkor szólj csak!