Túlérzékeny bőr...nincs olyan kozmetikai szer, amit elvisel az arcbőröm. Tapasztalatokat szeretnék, mi segíthet? (tudásbázis)
Próbáld ki a sima, mezei rózsavizet tonik helyett. Pl. Dabur márkájút vehetsz 1200 ft körül.
Szórófejes flakonba szoktam áttölteni, és ha napközben száraznak érzem a bőröm, spriccentek rá 1 kis rózsavizet.
Sziasztok!
Én is küzdök ezzel a problémával.A gyógyszertárban sikerült rátalálnom egy hidratálóra,előtte kaptam egy ingyenes 8ml-es termékmintát.Kb. 3-4 nap alatt rendeződött a bőröm,azóta is jól működik.Ez egy francia termék,200ml-es,kb. 3500 Ft.
Ha valakit érdekel a neve,szívesen elküldöm privátba.
Kellemes ünnepeket!
Üdv.:
Finciko
Szia! Csak természetes hatóanyagokat tartalmazó
termék.Tudtad,hogy a az arc tisztitás és tonizálás
50%-ban segit a bőrpróblémákon.De a galván kezelés
segit.
Szia!
De van benne tartósítószer, parfüm stb? Mert akkor lehet az sem jó. De utána nézek. Köszi:)
Bioboltban vagy gyógyszertárban kérdezz rá. Halolaj, és omega 3,6,9 telítetlen zsírsavak vannak benne.
Továbbá remek a lenmagolaj, és a borókaolaj (szintén kapszula). Nekem is nagyon érzékeny a bőröm, a borókás kapszulát néha kinyitottam és a krémembe tettem belőle.
Krémek közül esetleg Rozáceára kikevert krémeket próbálj ki (ezek direkt nagyon érzékeny, könnyen kipiruló, hajszáleres bőrre vannak kitalálva).
Nézz körül a neten, néhány fajta rendelhető is, vagy kérj a legközelebbi kozmetikustól.
Kezdj el omega 3 és 6 olajakat enni, kapszulában.
Mellé nagyobb adag C vitamint.
Belülről is kell táplálni, az látszik kívül, mi történik belül.
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Ha a kutyámat kozmetikába akarom vinni, ott megszokták fürdetni, vagy előtte fürdessem meg?