(Túl) szőrös férfiak (beszélgetés)
Szerencsére nem.
A férfiak is járnak gyantáztatni,nem is kevesen.
Már tíz éve,mikor egy szalonban dolgoztam,jött egy srác,hát,comb,fenék gyantára.
És a szőr alatt nem találtatok meglepetéseket? Hiszen az jótékonyan eltakar mindent...
Azért a kurkászás sokkal meghittebb és megszabja a hierarchiában elfoglalt helyedet is... :)
Vagy boxkesztyűvel kiszedni:D
Ahelyett, hogy nekiálltál volna kurkászni? :)
Nekik-természetesen.Csak ollóval:D
Magamnak leszedem gyantával-a szőnyegen,tükörrel szemben.-én nem szeretem a szőrt magamon.
Kozmetikus vagyok,és állandóan gyantázom.
magadnak, vagy nekik,mert merőben más
Pont ilyen volta pali!!Fehér bőrű,nagyon fekete,sűrű szőrzettel.Egyszerűen borzasztóóó:ooo
Eddig még nem volt kifogás:D
Szerencsére nem a gyantával esek neki:DDD
Ami nem tetszik ha valaki fehérbőrű nagyon és fekete a szőre,így a kontraszttól válik húháváááá,és ha még vékony is akkor FUTÁS :D
azééé a fa körül legyen rendezett az illető! :DDD
A hát-orr-fül szőr szerintem is gusztustalan. Ami viszont tetszik, ha egy pasinak olyan "szépen" szőrös a karja. Viszont ha az ujjain is vannak, az rettenetesen undorító.
Egyszer megismerkedtem egy sráccal-még a kilencvenes évek közepén.Nagyon jóképű volt,randizgattunk.
Aztán,mikor levetkőzött,hááát:oo Valami borzalom:O
nem láttam az erdőtől a fát.rettenetesen illúzióromboló látvány.
Nekem nem,mert nekiesek az ollóval:DD
És szeretem a szőrös pasikat
lehet, bolond vagyok, de ha szeretem,nekem aztán tökmindegy, ha ápolt, hogy rövid, vagy hosszú
Konkrétan a másik félre gondoltam:DDD
Én a szolidan szőrös pasikat bírom és ráadásul a színe is fontos. Ne legyen túl sötét és túl világos sem. A háta ne legyen szőrös, és utálom, ha kilóg a pasi füléből vagy orrából a szőr. Az olyan igénytelen.
Azaz nem a csupasz csiga:DD
Jól karban lehet tartani fazonigazítással,meg rövidre nyírva.Ne feltétlen kell dzsungelnek lenni:DD Arra is ügyelni kell,hogy ne szúrjon,mert az kellemetlen:oo
Hát..lehet, mert én csak olyannal, aki szerette, sőt, kívánta Nem a dzsungelre kell gondolni, karban volt tartva, igényesen, csak épp nem a csupasz sziklák meredtek a szemei elé, ha már túrára indult.
Igen-mint fordítva.Vannak pasik,akik a szőrös csajokat szeretik:DD-Igaz, én nem találkoztam ilyennel:DD
nem vagyunk egyformák, ez benne a szép. Talál a csupasz is párt, meg a szőrös is. :-)
További ajánlott fórumok: