Travian (beszélgetés)
Farmolás: nyersanyagrablás rendszeresn... Valahogy így tudnám leírni...
Szóval amikor én farmolok, akkor körbejárom a környék falvait és próbálok elcsenni egy kis nyersanyagot...
Sárgulás-pirosodás-stb: Egy mutató, hogy milyen gyakran nézel rá a falvadra...
Kék szín: online vagy
Zöld szín: az elmúlt három napban voltál online
Sárga: 3-7
Piros: 7 napon belül egyszer sem léptél be
Így rémlik... De nem vagyok biztos benne... Javítsatok ki, ha nem jól mondok valamit! :$
1szerver. Már meg is építettem, csak rossz helyre kattintgattam. Most növelem a termelésemet 3szintre, meg építkezem is.
Te régen játszol már?
Szia!
A főépületet kell előbb kiépíteni 3. szintre. Utána már menni fog :-)
Melyik serveren játszol?
Sziasztok!
Indul valaki az új speed-en? Mármint rajtam kívül :-)
:))))))
Ma regiztem vissza a s2-re!!!!
De megválogatom a klánomat is, most már!!!!
Valaki regizett már oda???? Alapíthatnánk egy Hoxás klánt :)))))))))))))))))
Nagyon jó!!!:)))
Folytassam?
-ha már egy napja nem mentél fel, vár rád néhány kellemetlen hangú levél. Törlöd.
... Most fáradt vagyok, de van nekem is listám.
Travian-függő lettél, ha:
- Kimész a kertbe, és az első gondolatod az, hová építsd a magtárad.
- Kimész a piacra, és nem érted, miért nem akar veled senki búzát cserélni fáért és agyagért.
- Vidéki sétálgatás közben búzamezőt látva arra gondolsz: "Ah, de jó búzamező, milyen szép sereget lehetne állomásoztatni itt!"
- Ha valakit nem győzöl le véglegesen, száz kémet akarsz ráküldeni, hogy szemmel tartsd.
- Amikor azt olvasod a tankönyvben, hogy egy testőrségi alakulat vereséget mért egy ellenséges seregre, akkor te hevesen vitatkozol a tanárral, hogy a testőr márpedig csak védekezésben jó.
- Elmész a tanácsházára, és kéred, hogy rendezzenek egy nagyszabású ünnpeséget.
- A napilapok hasábjain a horoszkópot böngészve meglepetten veszed észre, hogy a tűzkatapult helyén mégiscsak a nyilas van.
- A fizetésed vasban szeretnéd megkapni.
- Amikor a tanár feleltetni akar, látod magad előtt a két keresztbetett kardot piros "Támadás" felirattal.
- A focimeccsen azt fontolgatod, hogy minden ellenfél otthonára elterelő portyázást indítasz, hogy leköthesd az erőiket.
- A matekórán a felelést inkább a sitteredre bíznád.
- Amikor a barátnőd kérdezi, hogy hová küldözgetsz annyi sms-t, nyitsz neki egy fórumtopikot és törlöd a hozzászólásait.
- Ha házat akarsz venni, de nincs elég pénzed, felállítasz egy remek hadsereget és ráküldöd a szenátoroddal egy tetszetős falura.
- Azért ásol a kiskertben, mert elfogytak a vastartalékaid.
- A tévét nézve azt gondolod, azért nem ért még véget az iraki háború, mert az amerikaiak nem találták még meg a támadófalut.
- Amikor azt látod, hogy emberek gyülekeznek a házad előtt, gyorsan segítséget kérsz a szomszédoktól.
- Amikor keresel egy lányt, akit meghódíthatnál, felfogadsz négy szenátort.
- A biztonság kedvéért lándzsákat és kardokat szúrsz a kerítésed mellé.
- Amikor a szomszéd szóvá teszi, hogy leszedted a fáiról a gyümölcsöt, te csak annyit felelsz, hogy csak az ő hibája, ha hagyja magát farmolni.
köszi szépen,most láttam h írtál...bocsi:S
üdv:) szép napot
Te egyébként hol vagy?
persze nyugodtan és ha kérdésed van
kérdezz
Na figyi..lehet hülyeséget kérdezek...akkor 1000bocs:) de hogy lehetsz hu1 és hu2-n is egyszerre?
üdv:)
Akkor nem fogunk talizni fent, mert én hu2 és hu1 ráadásul mind a kettőbe Római! :)
Üdv neked is :)