Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Törött vitrinre fizet így a biztosító? fórum

Törött vitrinre fizet így a biztosító? (tudásbázis)

1 2
11. NomNom (válaszként erre: 8. - Piroska52)
2020. jan. 5. 12:30
De milyen számlát vigyen? Itt nem javításról van szó, max újat vesz. Azért meg nem fizet a biztosító, hogy vett magának egy új bútort.
2020. jan. 5. 12:17
Egy fénykép nem ártott volna, de talán fizetnek. Próba szerencse
9. bnedora (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 5. 12:16
Akkor meg szerintem fizetnek. Nem lehet napokig törött üveg a lakásban, természetes, hogy kitakarít az ember ilyenkor.
8. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 5. 12:11

nálunk a törött ablakot sem nézték meg,vittem a számlát,és kifizették,

próba szerencse,vigyed a számlát,

7. andi6020 (válaszként erre: 5. - Papája)
2020. jan. 5. 12:11
Utóbbinak valóban nagy értelme van. Gonfolom téged is elpicsáznak, ha összetörsz valamit.
6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 5. 12:09
Legrosszabb esetben kimennek, lefényképezik. Add csak be a kárbejelentőt.
5. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 5. 12:06

Valami csak maradt a vitrinből ? Esetleg ürítsétek ki a kukát, ha még nem vitték el a szemetet.

Amennyiben semmi nem maradt, akkor csak az van hátra, hogy porold ki a ki drágák nadrágját, akkor talán megtanulnak viselkedni.

2020. jan. 5. 11:41
Elolvastam, vonatkozik bútorüvegre, akváriumra, tükrökre, stb-re is.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 5. 11:35
Elolvasni a szerződést, felhívni a biztosítót.
2020. jan. 5. 11:11
Olvasd el a biztosítóval kötött szerződést, mi áll benne. Lehet, hogy erre nem is fizet a biztosító.
2020. jan. 5. 10:59

Sziasztok!

Amíg nem voltam otthon, a fiam és a barátja a nagy játszás közepette fellökték az üveg vitrint, ami darabokra tört. Szerencsére egyiküknek sem esett baja.

Nagyon megijedtek és jóvá akarták tenni a "bűnüket", ezért mire hazaértem, eltakarították a romokat.

Van lakásbiztosításunk (még különleges üvegre is), de így, hogy levitték a törmeléket a kukába, gondolom, szóba se áll velem a biztosító.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Köszönöm a javaslatokat, hasonló esetben szerzett tapasztalatokat.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook