Törött vitrinre fizet így a biztosító? (tudásbázis)
nálunk a törött ablakot sem nézték meg,vittem a számlát,és kifizették,
próba szerencse,vigyed a számlát,
Valami csak maradt a vitrinből ? Esetleg ürítsétek ki a kukát, ha még nem vitték el a szemetet.
Amennyiben semmi nem maradt, akkor csak az van hátra, hogy porold ki a ki drágák nadrágját, akkor talán megtanulnak viselkedni.
Sziasztok!
Amíg nem voltam otthon, a fiam és a barátja a nagy játszás közepette fellökték az üveg vitrint, ami darabokra tört. Szerencsére egyiküknek sem esett baja.
Nagyon megijedtek és jóvá akarták tenni a "bűnüket", ezért mire hazaértem, eltakarították a romokat.
Van lakásbiztosításunk (még különleges üvegre is), de így, hogy levitték a törmeléket a kukába, gondolom, szóba se áll velem a biztosító.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm a javaslatokat, hasonló esetben szerzett tapasztalatokat.
További ajánlott fórumok:
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Császármetszés esetén fizet a biztosító?
- Fizet a biztosító akkor is, ha nem történt rendőrség kihívása?
- Nem vagyok biztosított. Ha magánrendelésre megyek, annak a költségén felül kell fizetnem?
- A balesetet okozó autó biztosítója fizet-e, ha a balesetet ittas sofőr okozta? Rendőrségi határozat van az ittasságról.