Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs)) (beszélgetés)
Virike(na szegény kis betűvel, de épp a karom rángatja:))
Hát onlánjost még úgyse kaptam,másmilyet gyakran. Hétfő,hétfő,hétfő
Pontosan, csillagszemű, majd dobok fel vmikor képet, amikor mindeni itt van, aztán leszedem:))
A Bene a Benedek rövidített alakja.
Van neki 3.neve is:
Csillag Bene Balázs:)) két éves lesz aug-ba.
A virike pedig 3 júl-ba:)))
Gyönyörű a lelke, és okos is, beszéltem már vele párszor, itt a helye:)))
Hallod, Vaspatkójudit????
Majd vmikor teszek fel"Nektek" de nem akarom, hogy a lakhelyemen mindenki tudja milyen eszméim vannak:))(és miket eszek, iszok:))
Nincs igazad. Abszolut nem látunk jobban a dolgok mélyére mint Te, csak talán ki tudjuk irnu magunkból.
Meglásd egykettőre menni fog neked is:), hogy ki tud irni, ami abban a gyönyörű lelkedben van:)
Végre valaki, akit megmérgezhetünk:):)
most nincs türelmem hozzá, de én is csak "jótékonykodom" ..és jótékonykodni tervezek, ha az életem úgy alakul, hogy ezt kiterjeszthetem többekre is..barátnőm súlyos autista fiára gondoltam, vagy hasonló karitatív feladatokra, amiket a magam örömére, az ő támogatásukra tennék..
Akkor én arra akarok ülni!!!!!!!
Sziszu, a gyerekeidnek gyönyörű nevük van,kicsi Virágod legalább csillagszemű?A Bene számomra teljesen ismeretlen név, de nagyon tetszik!!!
nem, a holnapi napra készülök, ami számomra fontos nap..erről most ennyit, viszont délután olvasgattam szerteszétszana a fórumokat, és az az Átok fórum, meg ahol a nagy tanító és még némely egyedek megnyilvánulnak, emészthetelen számomra...a vallás területén nem vagyok képben, nem mélyedtem el a témában,így érdemben nem szólok hozzá, de fortyogok, és döbbenten nézek magam elé..
Alaphangon egy onlánytaslást, ha az idevalóságod megkérdőjelezed.. úgy egyébként egy kávét, és a krémeket:))
na jól leírtam fél magyural félig nem, szal magyarul: csikung:)))
Bevonzottam magamnak úgy kb két hónapja egy kozmetikust, aki pont olyan spirituális mint én, hisz a titokban, ismeri a chikungot(én gyakorlom is)hisz a kínai orvoslásban - csakúgy mint én, szal sok közös téma van--->és vannak lovaik és Ő fog tanítani, ha lesz egy csepp ideje, de majd vhogy összehozzuk:)))
Csak jó helyet válassz a tanulásra. Annyi szemétséget hallok mostanában,nagyon felháborit.Sok sikert!
Én csak szeretnék tudni, de ha minden igaz hamarosan összejön:))
Na tessék,még lovagolni is tudsz. Hát az önbizalmamnak mára végleg annyi.De azért örülök ám,hogy tudsz!!!
Klimpi drága, a tizedet kutatod???
Huhhhhhhhhhhhh,hogy mit kapok én majd Klimpitől,meg Évától????Jujj
de tudok lovagolni, bibibíííííííííííííí :))). Sőt szoktam is rendszeresen. De nem tudtam mindig, és amikor először ültem rajta halálfélelmem volt, és két napig teljesen hiába magyarázták, hogy mit csináljak.
10 éves még úgy küldtem el mindenki melegebb éghajlatra, hogy porzott utána az út, ha ilyen dolgokról kezdett beszélni velem.
Majd az élet mutatja az utat, csak figyelj. Aki ilyen bátran eredt az álmai nyomába, annak minden lehet a lelke, csak nem ecccccerű és földhöz ragadt! Ne érezz kényszert, olvasgass, ha valami tetszik, szólj hozzá, ha érdekel, kérdezz.
Azt hiszem,anyitotsággal nincs baj. Egy biztos. Mindig sokkal jobban szerettem okos emberek között butának lenni,mint hülyék között királynak!!!
Köszi. Gondolod???? Remélem. Majd figyelek.
Neeem a focihoz sem értek,de leglább nem szégyellem...Aranyos vagy,de nem annyira jó szembesülni azzal,hogy valamihez tök hülye vagyok.És valahogy Ti olyan könnyedén tudtok kifejezni lelki dolgokat,amit én csak érzek,és amikor olvasom, beleborzongok,hogy én is ezt érzem,ilyesmi van belül, rend vagy éppen rendetlenség, csak ti az eredetét is tudjátok magyarázni. Szóval úgy érzem,gazdagabb a lelketek,és annyira ecccerünek,földhözragadtnak érzem magam. Ne érts félre,nem önmarcangolás,talán egy pici -teljesen jó értelemben vett irigység???- ,hogy jobban a dolgok mélyére láttok. Érted ugye??? Na jó,nem tudtok lovagolni...Ez v.mi...
így kezdődik......... :))
Fogsz még bugyuta dolgokat hallani, eleget. Meg okosakat is. Mást nem is kell tenned, megrágni, ami nem tetszik kiköpni, ami tetszik, megtartani. Kételkedni, mindenben és mindenkiben. Nyitottnak lenni, megtapasztalni.
Nahhhhhhh, jó úton haladsz::))))
Idevaló vagy Te:))))
Tudod,mi a legnagyobb baj? Hogy még azt sem tudom,érdekel-e a téma. Annyira tudatlan vagyok mindenféle sprituális dologban, csak butyuta dolgokat hallottam életemben. Eddig azt hittem a Titok bennem,benned van, és a cél,hogy megismerve a titkot,tudjunk egymásnak segiteni,hogy tudjunk szeretni,hogy tudjunk elfogadóak lenni,hogy tudjunk haragudni és megbocsájtani. Hogy a titok megfejtésével több leszek én,én több leszel Te. De buta vagyok,nem értek az ilyen dolgokhoz. Én csak energiát tapasztaltam még életemben,amit Kinában tanult egyébként belgyógyász barátnőmtől kaptam. Meg a lovaimtól. Hát ez vagyok én.
További ajánlott fórumok: