Ti ne járjatok így! (beszélgetés)
Amit te írsz, az is ugyanaz, ezt nehéz lenne valakinek nem magára venni ezzel a megfogalmazással és szövegkörnyezettel 😅
Dehát előfordul, hogy kicsúszik ilyesmi, nyilván FI a lányát akarja óvni az ilyen szituációktól, bocsánatot kell kérni aztán kész.
Majd megnyugszol. Megtörtént, ne ostorozd magad.
A gyereked élete nem a tiéd. Járja a saját útját. Megértelek, hogy egy anyának nehéz, ha a gyerekét óvni szeretné, de nem tudja.
Én másképp értelmeztem. Szerintem nem a lányát riherongyozta le, hanem azt mondta, hogy ő is (fi) szép nő volt egykor, a férje (lánya apja) mégis megcsalta őt, mindenféle riheronggyal.
Aztán, hogy a lánya mit vett le ebből? Lehet, hogy magára vette a riherongy jelzőt, mint 3. fél a házasságban? Lehet. Akkor meg igazad van.
Mondjuk a statisztika szerint több nő csalja meg férjét, mint férfi a feleségét. Szóval ez egy teljesen felesleges általánosítás volt. Az, meg hogy valaki szép, nem jelent semmit, lehet borzalmas személyiség...
Így aztán igen, van akit megcsalnak és van akit nem, az meg hogy 3., az az ő döntése... Szerintem egy szülő feladata a támogatás, a hibáit meg úgyis mindenki elköveti...
Igazából nem is választ várok csak nyomorultul érzem magam.
Most beszéltem a lányommal, aki belekerült egy házasságba 3.félként.
Én mondtam neki, hogy ne számítson semmire jóra. Úgy sem lesz belőle semmi.
A férfiak sajnos így vannak összerakva. Beléjük van kódolva a hűtlenség.
De még azzal is mondtam neki, hogy nézegettem régi képeket és annyira szép nő voltam egykor.
Az apja mégis minden riherongyot megtalált. Jaj, hogy előbb beszélek, mint gondolkodok.
Gyorsan el is köszönt tőlem 😌 Nem akartam megbantani csakilyen vén hülye vagyok már .Nagyon mérges vagyok magamra 😡