Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák? (beszélgetés)
Most megtudtam, hogy kb. poénosan lettem tálalva neki. Azt mondta neki a kolléga, hogy jó volna ha végre rendeződne az ő, meg a mi osztályunk között a kapcsolat, és: "te,kezedbe vehetnéd az osztályok közötti kapcsolat rendezését azzal hogy felveszed a kapcsolatot X-el" (velem). Na és ezen mosolygott.
Azt mondta, nem akarta direktben mondani neki, hanem csak viccelve elültetni a bogarat a fülébe.
Azért kedves volt, mert próbált felvidítani, hogy: hát neki megfordult a fejében, hogy lehet meleg, mert hát nem érti miért nem adott egyértelmű választ.
Meg azt is mondta, hogy azért attól még ha kint van az ebédlőben, beszélgethetnénk, hogy megismerjen.
Sziasztok!
Ma megkeresett a közvetítő személy, akinek szóltam, hogy bejön a pasi. Azt mondta, hogy szólt neki rólam, a pasi meg azt sem mondta hogy igen, azt sem hogy nem, csak mosolygott az orra alatt. Mondom az nemleges válasznak minősül. Mondta, hogy hát elég fura egy ember, és ha nemleges a válasz, akkor lehet meleg? Így mondta. Mondom a nem válaszolás az= nem.
Hát ennyi.
Energiapazarlás
pl
Ha szeret keresni fog
Van ez így
Ugyanúgy, mint a villamoson, koncerten, vagy bárhol. Rádnéz, ránézel, és ha van szikra, beszélgetni kezdtek valami apró, hülye ürüggyel. Ha nincs szikra, nem történik semmi, még akkor sem, ha ugyanabban a házban laktok és állandóan összefuttok a lépcsőházban.
Ilyen egyszerű szerintem.
Nem tepertem le, mert ahogy oda értem megállított engem egy épületben dolgozó lány, akivel dumcsizni szoktam. És dumcsiztunk, majd megjelent a kiszemeltem, köszönt nekünk "sziasztok" bevágódott a liftbe, és elindult fel. Én meg a lánnyal beszéltem. 🙈
Hát ennyit a nagy tervről. Napközben egyszer még láttam az ebédlőben, 2 lánnyal álltam a mikróknál, benézett, majd kiment.
Hatékony leszras
Ma beszéltem egy közvetlen kollégával, és mondta hogy ez a pasi egy "jótét lélek" és milyen jófej, meg rendes, meg jólelkű. Akik valaha beszéltek vele és ismeri, mind ezt mondja róla.
Ááá, holnap reggel megpróbálhatnék olyankor a lifthez érni mikor ő. Reggel tudom hányra jár be. Mert 3 nap van már csak megint.
Én egy alkalommal megvártam volna a munkahely előtt, kicsit távolabb az épület bejáratától. Majd követtem volna egy ideig. Majd úgy intéztem volna, hogy teljesen véletlenül összefussak vele útközben, mondjuk bevásárlás során. A boltba pedig úgy intézném, hogy a sorban mögé kerüljek, majd ott megszólítanám, hogy véletlenül nem annál a cégnék dolgozik ő is?
Aztán a többi pedig majd alakulna valahogy.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Budapesti anyukákkal ismerkednék!
- Hogyan ismerkednél, ha 35 feletti független nő lennél?
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Hol érdemes ismerkedni?