Ti bérelnétek babaöblöt az újszülöttnek? Havonta mennyit szánnátok rá? (tudásbázis)
Én jó dolognak tartom, de szerintem 4.000,-Ft/hó alatt nem lenne érdemes bérbe adni. Én nem merném kaució nélkül sem odaadni, mert ne tudhatod kihez kerül, a látszat néha csal, lehet ránézésre tök normálisnak tűnik valaki, de otthon tök igénytelen. Nem biztos, hogy egy bérelt dologra vigyáz, néha elnézem szépen sminkelt, jól öltözött anyukák, olyan retkes kocsiban tolják a gyereküket, más a kutyáját nem tenné bele.
Visszatérve a bérleti díjra, ezt magamra értem, mondjuk ott van 6 hónapig nálam a "kiságy" , szinte ki is fizetem az új árát.
Mi vettünk, 30e volt 3evvel ezelőtt. Meg most is abban alszik a lanyom, leesesgatlo van most az egyik oldalán.
Tény, hogy nem került sor erre a franciaággyal való osszkapcsolasra, mert minden stimmelt az alvasnal, igy gyorsan átkerült a gyerekszobába.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Milyen tapasztalataitok vannak az újszülöttosztály nővéreivel?
- Mikortól lehet egy újszülöttet levegőztetni?
- Hol aludjon az újszülött és milyen kiságyat válasszunk?