Tészta gyúrása (beszélgetős fórum)
7. lisa65
2010. aug. 20. 10:19
Én is grízgaluskát szoktam beletenni, vagy májgombócot!
6. 3a92f8d690
2010. aug. 20. 10:19
:-)) Szavazzuk meg lányok grízgaluska nagyon finom:-))
5. katus3
2010. aug. 20. 10:19
Szia! 2 tojásból liszttel és pici sóval tésztát gyúrsz, nyújtódeszkán nagyon vékonyra kinyújtod,felcsíkozod,és tetszés szerint felvágod. Anyósom vékony csíkra szokta,olyan mint a cérnametélt,csak kicsit szélesebb.Jobb ötletem nincs.
4. kisnejulcsi
2010. aug. 20. 10:18
Csinálj grízgaluskát ! Gyors és fincsi , majd befőzöd holnap a maradékot :)
3. csodapók (válaszként erre: 1. - Bared)
2010. aug. 20. 10:17
Szia! Grízgaluska?
2. 3a92f8d690 (válaszként erre: 1. - Bared)
2010. aug. 20. 10:17
Nem lenne jó elmenni inkább mégis boltba????Tudod mikor szenvednék vele inkább pihizz:-)
1. bared
2010. aug. 20. 10:15
elfelejtettem levestésztát venni, és tésztagépem sincs... gyors, bevált recepteket kérek szépen, ami nem csiga, nem cérnametélt, és főleg nem reszelt tészta...
délután húslevest akarok főzni, ahhoz kellene...
További ajánlott fórumok:
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- NoCarb tésztáról vélemény?
- Mit szoktatok enni pörkölthöz tészta és kenyér helyett?
- Házi pizza: megkel a tészta, a sütőből kivéve mégis lapos, teljesen száraz. Miért?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Tejföllel, liszttel besűrített mártások a konyhapolcról, hűtőből nyershús nélkül kifőtt tésztához. Tudtok receptet?