Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tengerihal szeletek molnárné módon recept

Tengerihal szeletek molnárné módon recept

A Tengerihal szeletek molnárné módon hozzávalói:
30 dkg tengerihal- (vagy fogas-) filé
só, liszt (sütéshez)
olaj (sütéshez)
citrom, zöldpetrezselyem
4 dkg vaj


A Tengerihal szeletek molnárné módon elkészítési módja:
A halszeleteket megsózzuk, és lisztbe forgatva megsütjük. Serpenyőben vajat világosbarna színűig hevítünk, apróra vágott zöldpetrezselymet szórunk bele, és az egészet ráöntjük a halastálon lévő, citromlével lecsurgatott, hámozott citromkarikával díszített halszeletekre. Köretként vajas burgonyát adunk hozzá.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tengerihal szeletek molnárné módon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook