Teherbeesés Inofolic által (beszélgetés)
Katus_88 ez szuper :)
garylineker- már elnézést, de ezt kikérem magamnak! Szerelemből szeretnénk a babát! 6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, így az sem mondható, hogy elsiessük! Több mint 3 éve folyamatosan munkaviszonyban vagyok, ott a stabil helyem, minek lenne a menekülés?
Jó lenne nem úgy ítélkezni, hogy nem tudjuk a másik hátterét!!! És ugyebár mindenki magából indul ki...
Köszönöm!!!
22 évesen miért akar valaki gyereket??
Mindig csalódással hallom az ilyen sztorikat, mert ebből nem az jó le, hogy szerelemből akar vki gyereket, hanem azért, mert a munka világában nem találta meg a helyét és a gyerek egy menekülőcsatorna. Sajnos rengeteg gyerekvállalás mögött ez a motiváció. És ezt a gyerek és a párkapcsolat szívja meg...
Köszönöm a hozzászólásokat :)
Igen, ha gyógyszer lenne nem szedném még! Hát konkrétan nem mondta hogy PCOm van, csak a cisztákat. Azért adta az Inofolicot, hogy segítsen. Ma lenne aktuális a menzim, jelenleg nem sok jele. Bár tegnap alul görcsölgetett kicsit, de azt a tabi befejezése óta szokott...
Remélem mihamarabb sikerülni fog :)
Mindig is fiatalon akartunk családot alapítani :)
Hű, nekem ez fura.
Fiatal vagy, még szinte 0 próbálkozással a hátad mögött. De máris gyógyszereznek? Előbb ki kellene vizsgáltatni magad, de legalább megvárni, hogy beálljon a ciklusod...
Poc+ Ir mellett 2 év sikertelenség után sikerült természetes úton teherbe esnem. 1 évig szedtem az inofolicot, mellé az ir miatt a merckformint, ezek segítettek nekünk.
Kislányunk áprilisban lesz 3 éves, februárban érkezik a kistesó aki teljesen meglepetés baba.
Sziasztok. Láttam hogy van már pár cikk ebben a témában, viszont nagyon sok a hozzászólás, nem győzöm olvasni.
Tehát olyanokra lenne szükségem, akiknek sikerült teherbeesni az Inofolic segítségével.
22 éves vagyok, 6 év fogamzásgátló szedés után szeretnénk babát. Kb 2 hónapja fejeztem be, viszont pár hete kiderült, hogy kis ciszták vannak a petefészkemben. A dokinő azt mondta, nehéz még bármit mondani, mivel azóta még csak egyszer jött meg, 18 napos késéssel, a következő most lesz aktuális. Azt mondta ha nem jönne meg, vagy ha úgy látnám hogy nincs peteérésem akkor 2 hónap múlva menjek vissza. Eddig 2x csináltam ovulációs tesztet, viszont az egyik negatív volt (ciklus 14. napján), a másik érvénytelen. Ő ajánlotta az Inofolicot, napi 1 tasakkal kell innom. Úgy hallottam maximum 3 hónapig szedhető. Jelenleg 16 tasakkal ittam meg, többször éreztem enyhe alhasi görcsöket, elég furákat. Emellett 2 hónapja szedem a Femibiont.
Azt mondta ne aggódjak, nincs gond, ez nem jelenti azt, hogy nehezebb lesz teherbe esnem. Olvastam a PCO-ról is, mivel mikor a cisztákat közölte, kb lefagytam. Viszont arról nem sok pozitívat találtam.
Remélem mihamarabb sikerülni fog! :)
Láttam sokaknak segített, ezért szívesen venném a jó tippeket :)
Előre is köszönöm a segítségeteket :)