Te mit nézel egy emberben a jellemét vagy azt, hogy néz ki? (beszélgetés)
"Vegyél két, valamihez szükséges, de önmagában nem elégséges feltétel.."
ez alapján, ja, együtt kell járniuk.
:)
vagy pircingem legyen, vagy tetkóm?
:-))))
intimkarikám, vagy szilikonszájam?
A recept egyszerű. Vegyél két, valamihez szükséges, de önmagában nem elégséges feltételt, amelyek együtt szükségesek valamihez. Állítsd szembe egymással, kérdezd meg, melyik a fontosabb és végetnemérő vitát provokálsz.
Példa:
szeretet vagy tisztelet, egészség vagy jólét, értelem vagy szorgalom, bla-bla-bla
Ez olyan szabály, amit már legalább 5000 éve minden normális ember tud. Igaz, hogy 68-ban pár hippi azt állította, hogy nem a külső fontos (közben a külsejükkel mutatták ki az ellenérzéseiket), de ez csak pár elmebeteg volt.
Az viszont titokzatos, hogy ez a baromság miért vált paradigmává nálunk.
kicsit csodálkoztam, hogy a főspiritiszta asszonyság (Hoxa után szabadon) ilyet kérdez.
ja, hogy nem erre vonatkozott a kérdés...végső győztesnek a belbecs nyerne..de ezek a dolgok annyira átfedik egymást...nem tudom önmagában egy eldöntendő kérdéssel elintézhetjük-é?
Jajjjjjjjj nekem! :))
Igaz, igaz, de szerintem nem ez a kérdés, hanem az, hogy a külcsín a fontosabb-e vagy a belbecs.
Az utóbbi napokban néhány hsz. kapcsán megnéztem a hozzászólókat és bizony nagyon alátámasztotta a véleményedet. Az arcon tényleg ott van egy embernek az élethez, a külvilághoz való viszonyulása.
a hajléktalan ellátásban, a szociális kollegák többnyire ugyanúgy néznek ki, mint a védencek...néha ha közös esetünk van velük, elég kellemetlen filózni, hogy vajh melyik lehet a kliens.
a külső-belső egészet alkot, a magunk által választott életmód, vagy értékrend szerinti cselekedeteink kihatnak a külső megjelenésre is.
plusz a stílusból is sok mindent le lehet szűrni.
Na, róla eszembe jut a vicc:
"honnan tudod, hogy egy rendelőben ki a pszichiáter és ki a páciens?
nézd meg, melyik oldalon vannak a fiókok az asztalon"
Nézni leginkább azt tudom, hogy néz ki.....
Egészen konkrétan mi is az összefüggés?
További ajánlott fórumok:
- Ha januárban szülök, milyen mértékben befolyásolja a tgyás, gyed összegét, ha novemberben és decemberben táppénzen vagyok?
- Szeptemberben letelik a gyesem, kb mennyi szabadság járhat nekem? 34 éves vagyok és két gyermekem van?
- Gyes és családi kifizetését, mivel a MÁK utalja szerintetek januárba jön vagy decemberben megkapjuk?
- Gyeden vagyok és szeptemberben jön a másik baba és nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet igényelni?
- Víz számlát decemberben vagy januárban kell fizetni?
- Lejárt a lakásfenntartási támogatásom. Most igényelhetek vagy csak szeptemberben az önkormányzatnál?