Te hogyan tudsz aludni ebben a rekkenő hőségben? (beszélgetés)
Juj de irigykedem. De komolyan:)
Vízpart híján szerintem elviselhetetlen:((
Ez csúnya volt. Az emberek nem hisztiznek, hanem rosszul vannak. Kinn a napon 38 fok, benn a lakásban meg 32, és áll a levegő. Ebben nem jó lenni. Nem hiszti, hanem a komfortérzet maximális hiánya. Én pl, aki nem tudok aludni 5 napja, mint ma sem, eléggé fáradt vagyok. És hidd el, marhára nem jó ennyire fáradtnak lenni.
Szóval nem hiszti, hanem tény.
Amúgy az egész éjjeli BRUTÁLIS vihar után, végre picit csökkent a hőmérséklet, éljen éljen már csak 29 fok van a lakásban. Ez túlélhető:)
Mindenkinek hűvösebb napokat!
itt pesten 5orakor reggel, hatalmas mennydorgees volt. Erezni lehetett, hogy szakadt az eg!!
Azt is gondolhattam volna, hogy vilagvege lesz, meg ebbe belehalunk, de olyan ugy sincs!!
Simán.
Egyáltalán nem zavar.
Nem hisztizek, csak mert meleg van.
Én anno Spanyolországban fejlesztettem ki azt, hogy teljesen hideg vízzel lezuhyanyzom, és nem törölközöm meg, hanem vizesen belebújok egy pólóba, az pedig így átnedvesedik annyira, hogy hűtsön, amíg elalszom.
Nekem bevált.
Sziasztok!
Hát... nem egyszerű ebben a rekkenő hőségben aludni. A lakásban 31-32 fok van. Reggel is már menekültem belőle.
én hiába fáradok el pocisan,hiába fáraszt le a kisfiam is nem tudok aludni este,úgy érzem ,mint akit kimostak.:)
még nem találtam rá hogyan lehet aludni egy jót éjjel hőségben.
További ajánlott fórumok:
- Te is bikiniben vagy otthon ebben a hőségben?
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Mit csináltál ma ebben a nagy hőségben?
- Nagy hőségben kell-e a csecsemőknek a tápláláson felül plusz folyadékot adni?
- Mit csinálsz ha nem tudsz aludni?
- Mit csinálsz, ha órákig ébren fekszel, nem tudsz aludni, mert nem tudod kikapcsolni az agyadat?