Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tavaszi rakott recept

Tavaszi rakott recept

A Tavaszi rakott hozzávalói:
30 dkg friss, vagy fél csomag mirelit zöldborsó,
4 db sárgarépa,
2 db fehér-répa,
2 db zöld, zsenge karalábé,
3 db közepes burgonya,
1 db tojás,
2 pohár tejföl,
1 kk curry,
10 dkg füstölt, vagy trappista sajt,
1 kk vaj,
só,
vegeta.


A Tavaszi rakott elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és - a borsót kivéve - lobogó sós vízben kb. 10 percig főzzük. Közben a tejfölt kikeverjük a felvert tojással és az ízesítőkkel. A zöldséget leszűrjük és a kivajazott tepsibe terítjük. Ráterítjük a zöldborsót. Ráöntjük a tejfölös masszát, gazdagon megszórjuk a reszelt sajttal és forró sütőben kb. 20 percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tavaszi rakott elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook