Tartod a kapcsolatot a volt barátnőddel/barátoddal? (beszélgetés)
egyikkel sem
ha vmi miatt párként nem működtünk barátként miért menne a dolog?
Mi is egy egyszobás kis lakásban lakunk a párommal, no meg a kiscicánkkal:)
Sok sikert a pakoláshoz, és az új élethez:)Biztos boldogok lesztek együtt:)Olyan jó is az, amikor tudod h csak ketten vagytok:)
Mostanában volt 5 hónapja.
Ő már 1 éve egyedül él (vagyis a kutyusával), külön a szülőktől. Vagy egy kis 1 szobás panellakása, egyenlőre a célnak megfelel, aztán ha jól megy minden, akkor majd idővel úgyis veszünk nagyobbat...
Most hétvégén költözök, azaz 2 nap múlva:)
A szüleim elég macerásak, de akkora gond talán nincs, inkább én nem jövök ki velük, mert anyám még mindig kisgyerekként tekint rám, és irányítani szeretne, de már nem tud... azért lassan ebbe is beletörődik - remélem:)
Sziasztok!
Eszemben sincs tartani a kapcsolatot, csak hogy problémát okozzon. Volt, történt ez-az, valamiért vége lett, és ment tovább az élet. Nem akarnék fájdalmat okozni ezzel a Szerelmemnek!
Viszont az idegesítő, hogy az Ő telefonjában még megvan a volt leányzó telefonszáma, plussz még az anyjáé is.....az én szüleimé nincsen, pedig én vagyok a menyasszonya....
Vagy ez már más téma... :-)
Hát azt elhiszem, h nem szeretnéd:)
Mikor költöztök külön?
Ohhh ez ismerős, a párom egyik volt barátnője, akivel 2hétig jártak egy évvel azelőtt, hogy megismerkedtünk volna, ahogy mi összejöttünk, azt mondta a páromnak, h én fiatal vagyok hozzá nagyon(én 20, párom 24, a csaj 29:D)és, hogy ő mindenképpen a páromtól akar gyereket, és nem kell együt lennüiük csak csinálja fel:D, de a párom elküldte.
Próbálj meg ne foglalkozni vele, persze én sem tudnék nem foglalkozni vele, de ha már megbeszéltétek, akkor ne mond neki többet,mert akkor már lehet h bántásnak veszi.
Annyit tudok, hogy elvált (de ez még a párom előtt volt) és van 2 gyereke... jah.. meg hogy most jobban megy neki, vett autót is.
Hogy van-e párja? Azt nem tudom...
Viszont egy darabig zaklatta a páromat a kapcsoltunk elején, de ő akkor megmondta neki, hogy hagyja békén és elzavarta...
Hát az látszik, hogy szeret!
A Volt barátnőről tudsz valamit?Tehát van e barátja, vagy esetleg komolyabb...Vagy ugy mi van vele?
Azt mondta, hogy a csaj szokta néha felhívni, de őt nem érdekli... a hívott listába pedig azért lehet benne, mert visszahívta, amikor egyszer nem vette fel a telót...
Igazából érzem, hogy engem akar, már alig várja, hogy ott legyek vele minden nap... és hát a szabad idejét is velem tölti, amikor csak tudja, még a legjobb haverjának is képes pl. most hétvégén visszamondani horgászást, csak miattam, mert én most nem tudok jönni, így ő jön...
Hmm, ez érdekes dolog.
Ha már ott tartotok, hogy összeköltöztök, akkor ezt mielőbb tisztázd vele szerintem,nehogy később legyen baj belőle, amikor már nehezebb lépni.
Mond meg neki őszintén, hogy neked ez rosszul esik, és kérdezz rá, hogy hívta- e a csaj.Ha azt mondja nem akkor az már hazugság, hisz láttad:(
Bár mondjuk, hogyha a kimenő hívások között is ott volt a száma...akkor már nem csak a csaj keresi őt.
Mindenképp beszélj vele szerintem mielőtt elmentek.
szia!
igen, szerintem mond meg neki hogy zavar. ez szerintem normális.
igazából én is jóban- beszélő viszonyban vagyok egy két volt barátommal. igaz, nálam sok ideig nem beszéltünk szakítás után, aztán egyszer összefutottunk, heló szia mi újság, van egy exem, akivel kb 5 évig nem tartottuk a kapcsolatot, és most kint van angliában, és az iwiwen taliztunk, és néha beszéltünk msnen.
de a páromat igenis zavarja. én elmondtam a páromnak, hogy párszor beszéltünk, szóvátette és igazából igaza van, mit tudunk beszélgetni?
lezártuk, a mult.
nekem is nagyon rosszul esne ha a volt barátnőjével rendszeresen tartaná a kapcsolatot.
ahol gyerek van, az más tészta.
de mond meg neki, vagy szerintem nem valami jó tanács, de te is tartsd a kapcsolatot egy volt barátoddal, és ezt jelezd felé.
neki hogy esne?
További ajánlott fórumok:
- Van esélye barátnőt találnia olyasvalakinek, akinek 26 éves koráig nem volt kapcsolata?
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- 21 éves, értelmes, helyes fiamnak eddig még nem volt kapcsolata...
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?