Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:) (beszélgetés)
Én olyat álmodtam, hogy nem folyt le a viz a lefolyóban, levettem a szűrőt és tele volt, próbáltam kitisztogatni és szépen lassan lefolyt.
milyen jó lett volna,ha a 911 trgédia esetén lett volna 2 ilyen vadászgép,ami kilőtte volna a merénylőket...
:-)
Nekem olyasmit mondott, aki látta, hogy ez olyasmit jelent, hogy a szellemem tereli a rossz szellemeket...vagy valami hasonló, már régen volt....de most elbizonytalanodtam, lehet, hogy kéket mondott és aki előttem volt, ő volt fehér? De azt mondta, ez nem az aura.
:))))))))remélem nem ,lehet ellenem tervez valaki merényletet....
Hát igen...
Majd elmegyek és csináltatok olyankor is, amikor hulladék vagyok. Akkor biztosan nem leszek teli narancssárgával.:))
Hát, remélhetőleg nem egy magyarországi merényletet álmodtál meg.;P
Remélem a legjobbakat,csak kiváncsi lennék mit jelenthet?:))
Ezek tényleg jó adatok, csak egy a bökkenő benne, és ez minden aurafotónál igy van, szépen igy van leirva: VALÓSIDEJŰ.Azaz akkor és ott ez van, de egy pár óra múlva már nem. De sokszor elég pár perc is. tudom, hisz amikor a géppel dolgozom, van hogy 100-szor is ráteszem a kezem egy nap.és sose ugyanazok az értékek jönnek ki.
Igen,sok esetben bútorral álmodom,régi bútor,törött bútor,és kikellene cserélni,gondolom...
:))
Ha nem lett semmi bajod az álomban, akkor nem jelent rosszat szerintem.
Neeem :D baszus semi ilyen filmet nem nézem és még soha nem álmodtam ilyet vagy ehez hasonlot!
köszönöm,a bizalom nagyon fontos számomra
Megnézted lefekvés előtt a Rambót?:))
Bocs: a fejem tetején van sárga. :)
Azért hozzáteszem, hogy ki voltam pihenve és adott a csajszi egy pohár vizet is.
Majd itthon is csináltatok egy ilyet, mert kivi vagyok, hogy azóta mennyit változott, ha változott vagy maradt ez a domináns jelleg. Annyit tudok, hogy ezek a színek folyamatosan változnak.
ÉN azt álmodtam hogy az elöbbi lakásbban ahol tavaly laktam,kiáltam a teraszra és láttam ahogy egy helikopter visszafele röpül bele egy hatalmas épületbe,de mielött elérte volna az épületet megjelen 2 vadászgép egy jobb oldalt egy meg bal oldalt és kilötték,de az egyik rakéta felém jött ahogy álltam a teraszon,aztán a teraszba megpatanva fölszált a levegöbe............nagyon fura volt ,valaki tudja mit jelenthet??
A sokkörös külső energia az 70-en van.
Gyökércsakra:70
Szexcsakra: 80
Erőcsakra:90
Szívcsakra:90
Torokcsakra:80
Harmadikszemcsakra:80
Koronacsakra:70
Személyre jellemző aurakép: narancssárga
A fejem felett citromsárga a szín, míg kétoldalt a fejemnél világoszöld és narancssárga. Amúgy az egész testemen majdnem narancssárga a domináns és kétoldalt a világoszöld. De inkább a zöld és a narancs van jelen, és a feme tetején van sárga.
Mondjuk, mások, akiknél voltak (látó stb.) is azt mondták, hogy tele vagyok erővel. röhögtem is, hogy ez jó, akkor miért érzem sokszor 80 évesnek magamat?:DD
Voltak esetek amikor a baba saját édesanyjától nem fogadta el az ételt,vagy hazajött a munkából az anya,és venné ölbe picinyét,...nem akart,bújt hozzám,kapaszkodott-...én meg kínosan éreztem magam.
Magas spirituális számon rezegtél.:)
Kisasszony voltam és ovódában dolgoztam,az egyik kislány mondja édesanyjának:itt van 'annyanéni'-hát ezt a megfogalmazást soha nem feledtem.
érezte e lelked, s azt, megbízhat benned..
Nos, ha van rajta sok kör egymásba, azon vannak számok. az mutatja meg, hogy mekkora kiterjedése van az aurádnak, és egyben ez jelzi az külső energiád.
a belső energiád pedig a 7 csakra mellett lévő számok
Queensben voltunk többen,egy vendéglőben,a szomszéd asztalnál egy kislány baba.Figyel,figyel,kitartóan,és mint egy 'nagymama' nyújtom a kezem és az édesanyjától elhajol a baba,vegyem ölbe.Az asztalunktól egy másik gyermekszerető högy is akarta ölbe venni,de a baba nem akart.(A hölgynek nincs gyereke.)
Tőled kaptam az első glóriát!
Sok kis jó történetem van idegen,kisgyermekekkel.Csak tudnám mit láttak rajtam?
hehehhe, az a glóriád, Glória..
:)))
Egy olyan képet, amin a fejem is van és több adat. Nagyban kértem volna, de valami miatt, amire már nem emlékszem, csak egy kisebb képet sikerült kinyomtatnia, de azért így is látszanak rajta a dolgok.Különböző diagrammok is vannak rajta.
További ajánlott fórumok: