Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Igen, ha a pár mindkét tagja bizonyítottan meddő.
Kevés viszont a felajánlott embrió, a törvény szerint csak 35 évesnél fiatalabb nő ajánlhatja fel, de a fiatalok sokszor megtartják tesónak. Az idősebbek meg nem adhatják oda.
Sziasztok!
Új vagyok a csopiban🙂
Januárban megyek Fet-re.
Annyi infót kaptam utólag, hogy a mensi első napján menjek és a további menetrendet ott kapom. Kell valami plusz papírt vinni?!
Mi a tapasztalat, segítsetek?
Sziasztok!
Van még itt valaki rajtam kívül akinek a héten vagy a multhéten volt Et. vagy FET?
Tarthatnánk egymásban kicsit a lelket, amíg meg nem tudjuk az eredményt!
Kellemes hétvégét. 🙂
Szerintem attól függ hogy melyik intézetbe jársz.
Én Tapolcára jártam ott FET előtt semmit nem kértek (igaz nekem érvényesek voltak még).
Sziasztok!
Eddig nem voltam nagy fórumozó, csak olvasgattam. Májusban volt stimus beültetésem, ami sajnos méhen kívülivel végződött. Műtétre szerencsére nem került sor, csak majd 1 hetes
Kórházi megfigyelésre. (Szerencse a szerencsétlenségben, hogy felszívódott). A vizsgálataim pont stimukor jártak le. (Sajnos az őszi stimuk elmaradt, mert meg kellett műteni, utolsó ultrahangon talált a dokim egy dermoidot 😕)Az lenne a kèrdésem, hogy FET előtt mik azok amiket pótolni kell? Szeretnék mindent pótolni a következő konzultációra.
Válaszotok előre is köszönöm! ☺️
Szia! Ezek szerint Nálatok sem kopogtat a gólya... Sajnálom! 😟
Szerintem, mivel FET esetén nincsen stimulálás, akár rögtön is lehetne kezdeni a következőt... De lehet, hogy egy szusszanásnyi pihi a lelkednek sem árt... Én is siettetném, de kezdek megnyugodni, hogy szeptemberben folytatjuk, akkor stimulációval indítunk, ahogy megjön...
Neked is stimus kör lesz, vagy van még fagyibabád?
Igen, a hcg nulla...😞 A doki szerint a korom a legnagyobb akadályozó tényező 😞 (38 vagyok), statisztikailag 4-5 kör is kellhet, hogy legyen egy sikeres terhesség, merthogy a petesejtek 80%-a is kromoszómahibás lehet már ebben a korban...
Most nyári pihi, aztán szeptemberben új stimus kör lesz...
A doki a papíromra a mai dátumot írta...
17.ciklusnapon volt a tüszőrepedés, 5napos pöttömöket kaptam vissza, azaz rá 5 napra volt a beülti. Ha a beágyazódás max 6 nap alatt lezajlik, akkor pár nappal később már kell hogy termelődjön hcg.
Normálisan is a tüszőrepedéstől számolt 14.napon kell hogy megjöjjön, szóval így nézve pont jó a dátum.
Szuper vagy, szorítok! 🤗
Nálunk holnap lesz a vérvétel. Sajna negatív lett a teszt ma reggel... 😞😞😞
Oh... Sajnálom...😞
Én úgy agyalok, hogy szerda reggel tesztelek, hogy ne a dokinál zuhanjak meg a rossz hír hallatán... De lehet igazad van, és talán akkor sem kellene... 🙄 Nagyon hezitálok, mi legyen...
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?