Születési dátumodból megmondom, hogy ki vagy (beszélgetés)
Lehet, hogy ennek a fórumnak az indítója is kapott privit hoxától. Talán pont ezért tűnt el a fórumról, mert úgy látom, mostanában nem szólt hozzá a témához.
Nem ismerem a hoxa moderációs gyakorlatát, viszont én még nem kaptam ejnye-bejnyét. Jókislány vagyok. ;))
erről szólnak bizonyos törvények.. amikor az emberek nem elég okosak/tapasztaltak/előrelátóak, helyettük az állam az.
így kéne egy portálnak is gondolkodnia - csak nem sikerül.
no mindegy, én nem engednék ilyen topikot, amire reagálva jóhiszemű felhasználók nyíltan kiírják a születési dátumukat
de én nem vagyok hoxa (szerencsére, mert a moderációs gyakorlata miatt a föld alá süllyednék, több szinten is)
Az 'MLM-es' szerintem nem engedélyezett itt.
Nem tudom,hogy le kellene-e tiltani,mindenestre elszomorító,hogy néhányan milyen könnyedén adják ki a személyes adataikat.Bele sem gondolnak szerintem...
jaja, végülis alanyi jogon mindenki lehet olyan jóhiszemű/hülye, ahogy akar...
de mégis, gondolj bele - ha te üzemeltetnél egy portált, nem tiltanád ki az összes MLM-es, "aprópénzért" jóslót meg a többi kihasználós ügyet?
én nemtom, csak kérdezem, mi lenne a hozzáállásod
kijaza tánya? a boszorkányhajú, születésidátumgyűjtő igzága pics*sz, akit le kellett volna tiltani a születésnap-gyűjtögetésről abban a pillanatban, ahogy kinyitotta ezt a topikot?
vagy?
igaz... jobb ha kiverem a buksimból......
mármint a fogkrémet..... :D
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk a facebookon, az hogy megadjuk a születési dátumunkat. Szerinted miért van ez így?
- Miért akad ki a párom s támad, ha megmondom neki, hogy hiába akar engem más férfi is, őt szeretem?
- Születési anyakönyvi kivonatot hogyan lehet kikérni postai úton?
- Hogyan tudhatnám meg valaki születési dátumát cselesen horoszkóp miatt, anélkül, hogy rájönne miért kérdezem?
- Hogy találjak meg valakit Spanyolországban, akinek csak a nevét, születési dátumát, és azt tudom, hogy melyik városban dolgozik?
- Születési idő: 1987.11.13. 18:35 azt tudom, hogy skorpió, de mi az aszcendens? Ez változtat a skorpió jellemvonásain?