Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szösszenet fórum

Szösszenet (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szösszenet

11. Anyagi
2025. szept. 19. 18:14

Az élet megfejthetetlen titka, hogy mi köt össze két embert?

Miért pont ő?

Minden nehézség ellenére!

És mégis kell!

Csak ő!!!

Nem, nem igaz, hogy pénz, vagy más külső hatás számít igazán!

Az csak felszínes kapcsolat! Nem szerelem!

Ami igazán összeköt, az belülről jön!

Az egy kapocs test-test és lélek-lélek között!

Összekapcsolódó gondolatok, vágyak, vélemények, elvárások, viselkedési normák, tudás-érdeklődés..., morális normák!

És lehetne még sorolni!

De sosem fejthetjük meg, miért születik meg a szerelem az egyik partnerrel és a másikkal miért nem?

.

2010. dec. 16. 10:59

Kb 1 éve én ugyan ezt éltem át. Sajnos az illető nem úgy döntött, hogy az mindkettőnknek jó legyen.

Mégsem bánom, gyönyörü szerelem volt, a legintenzivebb, amit valaha átéltem. Nem gondoltam, hogy igy is tudok szeretni. Semmit sem bántam meg. Mostani páromat másképp szeretem, de mégis Ő az igazi. Élni sem tudnék nélküle.

9. Lhara (válaszként erre: 8. - C265d6c3cf)
2010. dec. 12. 15:17
Borzalmas, de igaznak gondolom ezt. A tapasztalataim ugyanezt mutatják.
2010. dec. 11. 15:46

Egy férfi miért nem sír minduntalan? Miért az Ő dolga, hogy vigaszt nyújtson, hisz néha Ő is arra szorul? Miért gondolom, hogy Ő mindig erős? A válla, a teste, és mindene elbír? AKKOR CSAK A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ELMONDOM HOGY NEM CSAK 1 FÉLE FÉRFI TIPUS VAN!!!! EZEK A MACSÓ FÉLE TIPUSOKRA VONATKOZIK!!! AKI KIMUTATJA AZ ÉRZÉSEIT AZ A JÓ FIÚ AKI NEM VONZÓ SZEXUÁLISAN!!! XAL NEM KELL PANASZKODNI!!! KI MIT KERESS MEGTALÁLJA!!!

A nők iszonyatosan képmutatóak manapság.

1. Érzelmes, kedves férfi kell nekik.

Valóság: A bunkó parasztoknak vannak a legjobb női, ezt figyeltem meg.

2.A férfiak szexmániás állatok, semmi máson nem jár az agyuk.

Valóság: Amelyik férfinak hatalmas szerszáma és libidója van, arról le sem akarnak szállni a nők, sokszor már verekedni is képesek lennének érte.

3.Nem számít a pénz, kizárólag a szerelem számít.

Valóság: Sok nőt rendszeresen megalázhat, megverhet, napi rendszerességgel, nyíltan megcsalhat és semmibe vehet a párja, ha millliók vannak a bankszámláján. Ha pedig ringbe száll egy nő kegyeiért egy csóróbb, de akár szentté avathatóan rendes sráccal szemben, akkora fölénnyel indul, mintha Ferrarival versenyezne egy Trabant ellen.

2010. dec. 9. 17:32
Gyönyörű!
6. könnycsepp33 (válaszként erre: 1. - Beatrix57)
2010. dec. 9. 13:38

Nekem is csorognak a könnyeim ezer éve, de most, hogy ezt elolvastam méginkább.

Csodálatosan írsz, nekem ez nagyon is valóságosnak tűnik.

2010. dec. 8. 17:57
Igen szép nagyon szép,de közben széttép mert bennem mostanában ilyesmi zajlik.
2010. dec. 8. 16:30

Nagyon szép álmaid vannak.

Nekem ez a valóság.

2010. dec. 8. 11:23
Nagyon szépen írsz,....megérintett!!
2010. dec. 8. 10:27

hmm..hmmm...

Nagyon szép az írás...és fájdalmas emlékeket idéz fel..

2010. dec. 8. 10:08
Csak peregnek a könnyeim. Úgy írsz, ahogy én azt olvasni szeretném, és szeretem is! Vagy csak, mert szeretlek? De jó volna, ha mint egy plüss mackót, magamhoz húzhatnálak, belezokoghatnék a "gyári" ruhájába, max. egy kicsit összecsomósodna, és mehetnénk tovább! Ez soha nem így van! Ehelyett, itt vagyok, és sajnálom magunkat!

Ugrás a teljes írásra: Szösszenet
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook