Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Szezammagos buci recept

Szezammagos buci recept

Elkészítési idő 40 perc

A Szezammagos buci hozzávalói:
30 dkg korpaliszt
15 dkg hajdina
1 kiskanal szodabikarbona
1 kanal teljesorlesu olaj(en napraforgot hasznaltam)
1 kiskanal so
5 dkg liga margarin


A Szezammagos buci elkészítési módja:
Osszedolgozzuk, kb. 6 buci jon ki belole. A bucit tetejet belemartottam szezammagba (azt az oldalat nem liszteztem, hogy odatapadjon a mag). A tetejet atloba picit bevagni. Legkevereses sutoben 200 fokon kb. 30 percig sutottem. Jol nez ki mert sotetbarna a teszta es vilagos a szezammag rajta.

Mas magokat is lehet ra tenni (napraforgo, mak, len, zabpelyhet is)
Padlizsankremmel ettuk.
Jo etvagyat!


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A szezammagos buci elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook