Szexuális zaklatással vádol a főnököm, pedig én nő vagyok! (beszélgetés)
De nem jelentett fel senki, nem????
Miért aggódsz?
Menj el táppénzre passziv jogon, majd utána munkanélkülire. Keress másik állást. Nem tudom mit dolgoztál, és tudom, hogy nehéz, de el kell kezdeni.
Miért lenne jó, ha testisértésért már feljelentenének. Attól nem lenne munkád, csak priuszod.
Mire féltékeny az illető????
És ki féltékeny?
Vonzódni?aki tönkre tette az életemet,és a jövőmet,az anyagi biztonságomat.
Nem vagyok egy balhés ember,soha nem verekszem,de ha már szexuális zaklatással vádolnak,ami nem igaz.Hát akkor hadd vádoljanak testi sértéssel,ami legyen igaz
fel ellett volna venni amit mond...
Mit mondott?
Ha már valakinek magyarázkodnia kell az régen rossz.
"félt, hogy megakarom verni..."
Te ilyen verekedős vagy?
féltékenység undorító
Én már nem mennék be dolgozni...
dolgozzon más...eddig megfelelt a munkám?
"Addig nem verhetem meg...."
Hát ilyen eszembe nem jutan....
Hát, én nem is tudom. Valamit csak kellett tenned akkor ha ez történt.
Érdekes de velem sosem történt ilyen. Pedig olyan szférában dolgozom, amiben sokan szeretnének, és volt többször is, hogy üldözött pasi a szerelmével:)
De sem engem, sem a pasikat nem küldtek el, sőt senki nem is pletyizett rólunk.....
ez nem igaz...
Mert az is szemet szúr annak, aki lusta...
Igyelszik elkövetni bármit csak hogy megalázza...
valami nem tiszta...
nem lett volna egyszerűbb ha azt mondja a főnököd, hogy nem hosszabbítja meg a szerződésed a lejárta után...
szembesített a sráccal a főnököd?
Gondolom nem vársz tőlünk semmit, ugye? Mit tudnánk mondani. A srácot kedvelted, találkozgattatok. Tudom nem volt semmi:) Elhiszem.
Aláirtad a felmondást, ami közös megegyezéssel történt. Tenni nem tudsz semmit, mert bizonyiték nincs semmire. Sem arra, hogy tényleg zaklattad, sem arra, hogy ezért mondtak fel.
főnököd...meg...
legalább a srác is repül?
megbünteti őt is...
ubdorító...
jó voltál barátnak, most meg ellenség...
én elé állnék, és közölném hogy mennyire undorító hogy nem védet meg...
Bármi történik két ember kell hozzá...
pláne, hogy nem gyerekről, hanem két felnőttről van szó...
Pasi és nem tud lerázni egy csajt ha nem tetszik neki...
fura...
Hát az én "ügyemet" a főnököm szappanoperának mondta.Azt mondta,:szerelmi háromszög
Ezért nem értem,hol van itt a zaklatás!Ez még nekem is durva.Pedig nem vagyok egy ártatlan ,ebben éppen pont az vagyok,de most azt mondom,az isten megbűntetett ,mert egyszer hibáztam!Amikor nem hibázom,most bűtnetett meg:elvette a munkámat
elküldtek a munkahelyedről?
és a fiú mit szól hozzá?
nem teljesen tiszta nekem a sztori.
most akkor feljelentettek?
és a fiúka? beszéltél vele azóta?
részleteket, mert így nem tiszta.