Szex és külső (beszélgetés)
igen, en ezzel igy vagyok, nemtehetek rola, az egy alap dolog,es nemcsak azert csinalom mert a baratom esetleg zavarna vagy megszolna hanem mert nembirnam ki.
Én meg ezzel értek egyet.
es meg is ertem hogy nem 2naponta borotvalkozik.azon meg vitatkoznek hogy a borotvalkozas extra dolog, es a noi szoros lab valakinek is jol all, en mint no gusztustalannak talalom ha egy nonek a laba vagy a honalja szoros, amelyik ferfinek ez jo, az ugyan olyan igenytelen. De ez csak az en velemenyem.
Szerintem ez mindenkinél más,hogy mi az alap ápoltság,és mi az extra.
Nekem mondjuk a borotválkozás is alap.
Persze ez nem azt jelenti,hogy egy-egy fáradt nap végén nem el-el marad néha,de zavar is.
És van, hogy tényleg mocskosul sokat dolgozik és tényleg fáradt. A szőrös női láb pedig nem feltétlenül igénytelenség, szerintem. Mint pl. a többnapos borosta se (van, akinek jól is áll).
Szerintem az alapvető ápoltság a fürdés, fogmosás, hajmosás és azon felül már extra a borotválkozás vagy a lábszőr vagy akár a hónaljkutya. Ezektől még nem lesz igénytelen vagy undorító valaki...
Hát mindenkinek arra van ideje amire szakít...nekem ez a mottóm:-)))
Ami nem fontos az embernek,az nem is olyan sürgős.
igeen...es mi ra a kifogas?Sokat dolgozom, faradt vagyok:)
Bizony.Az is igaz,hogy a férfiak is el tudnak "kényelmesedni".Még terhesség sem kell hozzá....
:DDD
persze, ez eggyertelmu, es ezt elvarom a ferfitol is
A jelenlegi páromnál volt ez vagyis majdnem így :D barátok lettünk, egy közös ismerős révén. Eleinte csak óvatosan barátkoztunk, sokáig nem volt semmi, aztán egyszer csak lett valami, és totál szerelem :))
Igazad van.
Nekem is négy családom van,nem vagyok pocakos,és ismerem a borotvát is.
Szerintem alap,hogy az ember az ápoltságát,nőiességét megőrizze valamilyen szinten.
nem plasztikara gondoltam, hanem a szoros labra pl....frefi helyeben enis megszolnam azt
persze, de nem fogod felvarratni a melled és átplasztikázni a hasad... és ő sem...
tobb ev hazassag es gyerek mellett meg nemkell elhanyagolnia magat az embernek.
Arra is gondoltam, hogy ez "azutánra" gondol. Mikor már megtetszett, összejöttetek, vagy 6 gyerek és neki nagy pocakja van és tokája, neked pedig szőrös lábad és agyonvarrott hasad (császár miatt), lógó melled (szopi miatt), olyankor nem kell félni, hogy már nem tetszünk neki... hiszen ő is tetszik nekünk...
igen a kisugárzás szerintem is igen csak "szexivé" tesz valakit.Tapasztalat:
Külsőre nem olyan volt...de a lelke vagy nem is tudom mi miatt...olyan vonzalom volt,nem lehetett kikerülni:)
Igen, erre a kisugárzásra gondolok én is, ez az, amiben a cikkben írtak, mint "bensőség", ami fontosabb, mint a külsőség. Szerintem. vagy nem tudom...
Szerintem Te gondolatban már eljutottál vele oda .... Ezért foglalkoztat a dolog.
Persze, hogy el lehet, csak akarni kell.
Vagy volt már olyan, hogy volt valaki, akivel sokat voltál együtt, de nem tetszett és annyira nagy barátok se voltatok, aztán egyszer csak barátok lettetek, sokat beszéltetek és "belezúgtál". Tudod, ez a "hol volt eddig a "szemem" - tényleg, hol?
... nemtom mi változott... egyszer csak akartam! :))
... igen.... szerintem el lehet ám! :) ... ugyanis, ha valakivel egy hullámhosszon vagyok, akkor az illetőnek van egy olyan kisugárzása, amitől én szépnek látom (hehe... illllyen is volt).... :))
Nekem volt.... volt egy pasi hajdanán, feszt kerülgetett, beszélgettünk sokat, éreztem, hogy közeledne, de emlékszem az első reakciómra magamban, amikor ezt észrevettem, hogy "Úristen, hogy képzelni, hogy én meg ő" ... aztán telt-múlt az idő, végül 3 évet együtt voltunk. :))
Persze azzal a legjobb akivel belsőleg is össze vagytok kötve :D
Természetesen mindenkinek más tetszik, nem is arra gondoltam, hogy olyan, aki senkinek sem tetszik vagy mindenkinek tetszik... saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Volt már ilyen, pl. hogy évekig nem tetszett valaki, utána meg mégis...? Akkor hirtelen miért? :O
Mindenkinek más tetszik! Szóval van akit a szőke indít be,van akit a vörös,van akit a nagy hátsó...van akit a csontos fenék:)
Szóval relatív hogy kinek mennyire fontos a szexbe a külső.
Szerintem azt inkább élvezni kell,átadni magad az érzésnek.Nem gátlásokkal teli megélni.Bár akkor az olyan is.
Szerintem nem igaza.A külső számít nagyon is !De kinek mi a szép azért ez nagyon fontos !
További ajánlott fórumok: