Szerintetek szép nő Zsédenyi Adrienn? (beszélgetés)
Egyedi darab vagyok... :)
Sebaj. Elmúlik...
Köszönöm, hogy ilyen szépen kiválogattad a hozzád irt hsz-eimet, mivel ez engem igazol. Köszönöm!!!!! Igy most mindenki előtt járattad le magad. Kis butuska..
Tényleg nagyon ráérhetsz.
Na, én viszont megyek dolgozni. Mert hát azt is kell valakinek. :)
Mondod te, aki még véletlenül sem mondasz semmi rosszat:)
Persze mindezt úgy teszed, hogy nem is neked írtam, már az első hozzászólásod ebben a fórumban hozzám szól és kedvesen lebutáztál, és közellenséggé nyilvánítottál.
Nem vagyok parasztlány, így nem megyek kapálni. Azt meghagyom neked:)
És összegyűjtöttem csak az itt írt hozzászólásaidat, ami még véletlenül sem ellenséges szerinted. Persze én unatkozom és nem te! Ezt bizonyítja, ahogy hozzám szóltál.
"Na ez nagy butaság, és ellenségeskedő.
Ez egyáltalán nem állja meg a helyét. Miért kell mindig valami hátsó szándékot feltételezni??"
"Képet? Na azt ne várd! Épp az a lényeg. Név és kép nélkül ócsárolni másokat."
"Ezzel a hozzástólásoddal magadat minősitetted. Gratulálok!"
"Nagyon rosszban lehetsz magaddal. Őszintén sajnállak. Szánalmas vagy.
És én még most sem bunkózlak le. Na ez köztünk a kölönbség. Többek között. :)"
Ha valaki kötözködik, akkor az te vagy. Akkor szólj hozzám, ha nem ezt akarod tenni, de inkább sehogy...
Tényleg ezt élvezed? Nincs jobb dolgod??
Mi van Zsókával? Hogy kerül ide?? Miért kevered bele? Amúgy őt csípem és semmi bajom vele, mint ahogy mással sincs. De te mi a fenét kötözködsz velem? Sok a szabadidőd? Menj kapálni.
Kovács Adél egyszer régen azt nyilatkozta, hogy a sikerét többek között a "csinos pofi"-kájának köszönheti. Nekem ez elég visszataszítónak tűnt, bár elvileg neki van igaza: elégedett magával, ettől erős kisugárzása van, és ugyanez igaz Zsédára is. Ebbe a sorba illeszteném még Csobot Adélt, akiben ugyanezt látom.
Egyikük sem klasszikus szépség, a belső harmóniájuk viszont mindenkire hatást gyakorol - kire ilyet, kire olyat :)
Nem, én nem vagyok rosszban magammal sőt!, de nálad ebben nem vagyok biztos, hiszen te még azt is képtelen voltál leírni, hogy milyen szerinted Zséda, csak azért írtál ide, hogy meg tudd mondani olyan osztósan a véleményedet nekem és még talán Zsókának.
Na ez a szánalmas.
És persze, ez mindig csak az én véleményem, ami nekem is lehet, ha tetszik neked, ha nem.
És tényleg hagyj!
Igen, könnyebb lett volna:)
De azt hiszem már tett fel ilyen kérdést, de lehet keverem valakivel, aki már kérdezte, hogy ki szebb? Én vagy a barátnőm.
A hátsó szándékot nem én feltételezem...
Nagyon rosszban lehetsz magaddal. Őszintén sajnállak. Szánalmas vagy.
És én még most sem bunkózlak le. Na ez köztünk a kölönbség. Többek között. :)
De ugy konyebb lett volna eldonteni, hogy szep-e, mint igy, hogy arra kivancsi, az szep-e, akire hasonlit:)
Semmi hatso szandekom nem volt..
Mondja az aki arról is fórumot nyit, hogy őt mennyire zavarja az osztogatós, arctalan fórumozó:)
Nevetséges vagy!
Magamat minősítem?
Szerintem meg te minősítetted magad.
Ne válaszolj! Nincs kedvem veled beszélgetni!
Már egyre többször tapasztalom, hogy bunkó vagy.
Annak rakok ki képet akinek akarok. Volt, akinek megmutattam magam, de neked nem fogom. És tudod miért? Már leírtam az első mondatomban.
Hátsó szándék?
Ő írta le, hogy miért érdekli.
Semmi hátsó szándék nem volt bennem.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- A Heléna szerintetek szép név?
- Természetes vagy mesterséges szépség szerintetek?
- Kapok egy szép szilveszteri ruhát. Szerintetek milyen szín a divat? Papagájost nem veszek!
- Dr.Juhos Adrienn(gyermekorvos) szerdai rendelési idejét tudja valaki?
- Lifetilt Slim oldalról Adrienn étrendjét elmentette valaki? Hol találhatnám meg?