Szerintetek mi a jobb? Ha...... (beszélgetés)
Nem tudsz kompromisszumot kotni a ferjeddel???nemolyan veszelyes a helyzet ahogy leirtad....Lehet csak egy hullamvolgybe vagytok,de majd elmulik.Kicsit probalj meg kicsit lehagyni az"otthomulos"termeszetedböl,o meg az"elmenös"kedvebol....Nalunk is volt ilyen baj(s nehavan is),itt a ferjem a nyugodtabb,itthon ulkos tipus.De megegyeztunk,es mindegyik enged a masik utan,es maris jobb....
Ugy erzed indenkeppen a valas a megoldas ????
Fúúúj! Gőzöm sincs mi ez, de nagyon nem szép!
Utálom a bogarakat!
12 éves gyereket elvileg a bíróság nem hallgat meg, de a pszichológus igen és azt már figyelembe veszi a bíróság. Viszont ha betölti a 14-et, akkor már a bíróságon is meghallgatják.
Tapasztalatból mondom, nálunk ez volt. A párom lányát mi neveltük, aztán a bíróságon az édesanyja is kérte, hogy nála helyezzék el a kislányt. A pszichológusnál a leányzó azt mondta, hogy az anyukájához akar menni. A bírósági tárgyalás a vizsgálat után fél évvel volt(!), a leányzó közben betöltötte a 14-et és változott a véleménye, így kérvényeztük a bírósági meghallgatást. A szülők nem lehettek jelen (hogy ne befolyásolják a gyereket), csak az ügyvédek. Természetesen rékérdeztek, hogy miért változott meg a véleménye, ott kiderült, hogy előzőleg azért mondott mást, mert mi éppen aznap valamin összekaptunk...
A nagyobbikat már tuti megkérdezik!
Amúgy énis azzal értek egyet,h. jobb egy jó válás egy rossz házasságnál4
ha már azon gondolkodsz,h. csak azért akarsz a férjeddel maradni,h. ne legyen ez a láthatási herce-hurca, az már rég gáz....:(
A kicsinek nincs, de a nagyobbik kívánságát már azért figyelembe veszik. Ha mindketten igényt tartotok a gyerekekre, akkor a bíróság eélrendeli az igazságügyi szakértő bevonását, ebben az esteben egy pszichológust. A pszichológus kikérdez mindkettőtöket, teszteket töltet ki, amit utána kiértékel és végül leírja, hogy mindketten alkalmasak vagytok-e...A gyerekekkel rajzoltatni szoktak, és abból szűrnek le sok mindent, de beszélgetnek is velük. Úgyhogy a nagyobbik gyerek véleménye sokat számít az elhelyezésnél.
És isten ments, hogy bíráljak bárkit is, de azért arra ne alapozz, hogy tuti mindkét gyereket nálad helyeznék el.Legalábbis, ha a férjed úgy dönt, hogy ő is magának szeretné a gyerekeket. Ha nem találnak semmi kivetnivalót az életében, akár még ő is megkaphatja...
de most maradjak így?
47 kg voltam, most egy hét alatt lefogytam biztos 2 kg-t ......ha ez így folytatódik, nem is tudom, mi lesz.....és a férjem nem látja meg, mi történik az orra előtt
hát a nagyobbik 12, a kisebbik még csak 2 éves.
nagyon nincs még döntéshozatali joguk, szerintem....úgyhogy mind a kettő nálam maradna.
te nem ismered a helyzetet........
anyósomék januárban látták utoljára az egyik gyerekemet, a kicsit, akkor is csak azért, mert mi lementünk.....amióta nem megyünk, NEM IS KÍVÁNCSIAK ránk......akkor meg minek menjünk oda??????kérdem én.........
Nézd, ha elváltok, akkor egyikőtöknél elhelyezik a gyerekeket, a másik félnek pedig a gyerektartás fizetési kötelezettségen túl nyilvánvalóan láthatási jogai is lesznek.
Érthető, ha te ünnepnapokon is szeretnél a gyerekeiddel lenni, de neki is ugyanennyi joga van hozzájuk. És természetesen viheti őket a láthatási idő alatt a nagyszülőkhöz is.
Nem védem a férjedet, mert nem ismerlek titeket, meg a történetet, de igaza van, hülye kijelentés, hogy nem viheti őket sehova...
én viszont egyszerűen utálom anyósomékat......nem is viszem le a gyerekeket......és már annyira félek megint a karácsonytól.....elsírom magam.
és oda akarja vinni őket......
tudod mit mondott a férjem?: ha elválunk, akkor oda viszi őket, ahova csak akarja.....ez szerinted mit jelenthet?
További ajánlott fórumok:
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- A dezodorokról. Melyik a legjobb szerintetek?
- Megint divat a kleopátra haj. Szerintetek nekem jól állna? Melyik állna jobban? Az 1. vagy a 2. kép? a 2 kép az adatlapomon.
- Mosogatógépbe szerintetek a tabletta vagy a gél a jobb?
- Melyik a legjobb terhesvitamin szerintetek?