Szerintetek kártyajóslásból meg lehet állapítani, hogy valaki mikor távozik az élők sorából? (beszélgetés)
nekem van egy elméletem, de lehet kileszek röhögve :)
szóval, hiszek abban hogy megvan írva asorsunk, egy útvonalat képzeljünk, el, ami a saját döntéseink is szerepelnek. van egy "főútvonal, és sok mellékút, amit MI választunk ki, és abból is több mellékvonal. Megkapjuk a születésünkel úgymond az "élettervezetünket" de MI döntjük el, a mi döntéseink alapján követjük a vonalat :)
Igaza van annak aki azt mondja ne agyalj rajta, mert bevonzod. Van valami bajod? betegség? stb? mert ha nincs akkor nincs miért aggódnod :)
konrkétan mit mondott ezzel kapcsolatban?? :S ha nem titok.
Nem oszthatott volna meg...de mégis megtette...
Egyébként pont ma gondolkodtam....'79-ben meghalt szeretett nagymamám, autóbalesetben...elütötték..aztán 89-ben apukám, 49 évesen...aztán a volt férjem 2009-ben 49 évesen...ijesztő!!
én mindíg azt mondom, annak akinek jósolok a jövőjéről, hogy ez az egyetlen életszakaszunk, amin LEHET változtatni!!!
Ha én jósolok vkinek, és rosszat látok, miníg megmondom neki, hogy próbáljon változtatni, mert nem szükségszerű, hogy bekövetkezzen a rossz :)
További ajánlott fórumok:
- Ha nőgyógyász vizsgál, meg tudja állapitani, hogy terhes-e valaki?
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?
- Mit jelenthet ez a kártyajóslat?
- Az arcidegzsábát háziorvos is meg tudja állapítani, vagy mindenképpen neurológushoz küld?
- Ha bemegyek egy panel lakásba, ránézésre valamiből meg lehet állapítani, hogy ott vannak-e csótányok?
- Olyan asztrológust keresek, aki pontosan megtudná állapítani a születési időpontomat, tud valaki segíteni?