Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
Idefigyelj, tudod hány olyan gazdag pasit láttam, aki 50-esként döbbent rá mekkorát hibázott?? Tudod hányat? sokat.
És ha van egy kamasz aki full képességű, okos intelligens, szerethető, melegszívű-és a pasi jelenlegi gyerekeitől 100x különb-nem fogja akarni?????
Ezt hiszed? Óriási tévedésben vagy.
elnézést mert leirtam, de te is kérj mert félreértetted
azt irtam amit 4en tudnak az nem tikok erre irtad hogy amit négyen tudnak az közügy erre irtam hogy anépszavazást hiszen közügyekben meg azt szoktak kiirni az államok, semmi bántó szándék nem volt abban ahogy irtam. arról meg nem igazán tehetek ki hogyan olvasta asszem
de mea culpa , so sorry
A minimum az hogy elnézést kérsz tőlem.
a népszavazás miatt.
Itt nyilvánosan, ahogy a benyögésedet nekem le merted irni.
Olvasom itt a hozzászolásokat és picurit sajnálom is hogy csak Te látod át igazábol jol ezt a szitut ugyan akkor meg örülök is :) mert valaki legalább ugy nézi mint én!
Az első babával 1.5 honapig probálkoztunk előtte utána megszakitással soha nem volt baj!
A fönököm meg azért sem lehet az apa mert mint már irtam még az elején mondtam neki hogy ez nekem nem megy! És akkor ott vége is lett ennek ... szoval még csak elkezdtük még az orgazmus közelébe sem jutott és ha már itt tartunk még a merevedés sem volt tökéletes mert hát mégiscsak kereshetik kopoghatnak stb szoval voltak azért zavaro körülmények is !
Még annyit neked:
Ahogy egy AB-s+A-s szülőnek nem lehet 0-ás gyereke
úgy egy AB-s+B-s szülőnek lehet B-s gyereke.
úgy hogy Zsuzsika lehet szavazni:DDDD
cupp
Mert az nem volt titok.
Vagy suttyomban, négyszemközt beszélted meg a tanárral, és utána mesélted el 2 barátnődnek?
Egy valamire való ember gyerek életével nem játszik.Inkább elviszi egyedül a balhét, mint sem kitenne egy gyereket, egy családot egy későbbi cirkusznak.
Vidéken divik, hogy más ember nyakába varják a kakukkfiókát. a Pestieknél nem.
Na, amikor én ezt mondtam, akkor mindenki az ellenkezőjét állította... Csaba kivételével...
Most pedig, hogy itt 1 rosszul elsült megcsalás-féle, már másképp látjátok?
A kérdésedre a válaszom: Anonimusz hsz-éből
*szart
Ha az ő háza táján kicsit megkotornánk a dolgot lenne nagy visitás az tuti.100%
Ó dehogy nem... Főleg mióta egy másik fórumon elárultam, hogy 2 szögegyenes hajú, és egy göndörhajú gyerekem van.
A parasztlibája saját magából kiindulva kavarta a "szert".
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?