Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
Barát nője/pasija tabu.
Nem kell.
Ha már csak ex,akkor sem.
A párom barátja/testvére,meg végképp tabu.
Ha nem vagyunk együtt már,az más,de akkor sem szívesen.Inkább nem.
Testvérnél kizárt.
igazából én annyira poénak venném a részéról h közeledne , s olyan éles a nyelvem meg annyira jó a humorom:D:D:: hogy tuti hogy utána visszakozna, vagy átmenne poénkodásba, tehát komolyan nem is merne közeledni, azaz nem lenne mit elmondani.
persze ha nekem esik a fürdőbe mint IMF vezér a szobalánynak akkor elmondanám simán, de ilyen ember aki erre vetemedne nincs a barátikörbe:D
De nem voltál őszinte.
Ha jó a viszony a barátnőmmel,akkor én nem köntörfalaznék.Lássa kivel van dolga.
Aljas,a párja barátnőjére hajt.
Milyen már?
Hát necces. Ez már ultra vékony helyzet.
Én azt tettem, hogy a lányt leszereltem és a srácnak tettem célzásokat, hogy a barátnője szerintem nyitott kifelé. Legyen vele óvatos.
Nem mennék bele .
Mondanám a pasinak,hogy mondja el szépen a barátnőmnek,hogy milyen tervei voltak.
Ha nem ,akkor én.
De a pasival nem akarnék többet találkozni.
amúgy meg nem biztos,hogy elhinné a barátnőm,ha elmondom,a pasi kimagyarázhatja ,mert nem történt semmi.
Most itt maradtunk rébék nélkül :O)))
Új téma?
Legyen mondjuk az, hogy mit csinálnál, ha veled akarna kikezdeni a barátod párja, de te nem mennél bele?
Jeleznéd neki?
Akkor sem szólnék, és nekem se szóljon senki. A pár dolga, hogy a kapcsolatukba mit csinálnak.
Na jó, nem ilyen drasztikusan, de nem szeretem, ha a dolgainkba beleszólnak. Ha hülye vagyok és nem veszem észre, hogy átvágtak a palánkon, meg is érdemlem:)
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?