Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
"Ha szeretek valakit, akkor nem teszek olyat, ami neki fáj. Itt kezdődik. "
Ez igaz, akkor ha már egy kiforrot személyíséggel bírsz.
Ha nem kiforrot a személyisége az illetőnek, ebbe bele sem gondol.
Mert csak az egyik oldalról nézed a dolgokat.
Ha szeretek valakit, akkor nem teszek olyat, ami neki fáj. Itt kezdődik.
Nem ott, hogy ha ő szeret, akkor megbocsájtja, hogy én lexartam az érzéseit. Az inkább balek gondolkodás.
"Nem lennék Veled közös kasszán :) "
Pedig sokan akartak velem közös kasszán lenni:DDDDDDDDDD
Mondjuk oda vagy egy pasiért-mondhatni a mindent jelenti neked.Kellőképpen mindketten fantáziadúsak vagytok, és cseszi a csőrőtöket egy ilyen.
Elmentek. + a pasi leszervezi a 2. alkalmat.
Te meg azt mondod magadba, hogy ha meglépi, akkor vége.
Ha mindent egy lapra teszel fel-akkor ettől a 2. alkalomtól függ, hogy megmarad-e neked a pasi, vagy mély kalapemeléssel, még ha bele is döglesz lépsz tovább:)
kb. ennyit tesz.
Szerintem más tapasztalatából te semmire nem mész.
Más tapasztalata az a másé.Rátok valószínű másképpen hatna a dolog.Nézd meg mennyire máshogy gondolkozunk szinte ahányan vagyunk.Van akinek belefér a házasságába a megcsalás,ha szeretőt tart a párja mellette,nem érzi ezt bajnak.Én kivágnám,mint macskát....
Van akinek belefér a hazudozás,képmutatás,egymás semmibe vétele,porig alázása.
Nekem pl alap a megbízhatóság,kölcsönös bizalom,tisztelet,szeretet,hűség egymás felé.Eszembe nem jutna a szex sem mással.
Ha addig eljutnék,valószínű a váláson törném a fejem,mert akkor már baj lenne.
Én csak annyit mondok neked útravalóul:
Nagyon nagyon kell szivből-érzéssel-és mindeneddel szeretned a másik felet, hogy egy ilyen után ujból az övé légy.Persze egy próbának még alávetheted, hogy megbizonyosodj, hogy elmenne-e másodszorra is egy ilyen buliba, de ha elmegy, akkor szavak nélkül is lehet tudni a dolgokat.Ami felér egy vallomással.
Ennyi.
Szabad emberek vagytok, azt tesztek amit akartok.
Ez az 1% nagyon bejön neked :) A másik százalákodban sem hiszek.
Mi már pár próbán túl vagyunk. Abortusz, hűtlenség. Így merek bízni magunkban. Az meg még eldől, hogy erre sor kerül-e.
Látod mégis vannak akiknek megérné...
Hát,nem vagyunk egyformák.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?