Szeretem a Hoxát, de... (beszélgetés)
Mi köze a Hoxához?
Erről a portálról beszélek. Az itteni hozzászólókról. Ennyi a köze hozzá.
Nem a Hoxa ilyen, hanem az élet. Mindenhol ez van. Arccal is, és arc nélkül is. Neten is, és személyesen is.
Tulajdonképpen mi a gond?
Szerintem természetes, hogy akivel az egyik témában egyetértesz, azzal a másikban nem.
Nem értem, miért lepődsz meg ezen? Az életben mást tapasztaltál?
Régebben szerettem nagyon, de az idő folyamán lett egy-két ember akinek a nick nevét, ha látom görgetek is tovább, hiába érdekel a fórum téma.
Másik aki tanácsot kér: válaszolsz és hülyének néz vagy gondol, arra már energiám sincs válaszolni.
minden változó értem én, de ezek az állandó szurkálások az agyamra mennek. Az utóbbi időben már szinte csak a dominók és a szavazások miatt nézek ide.
Ahány ember annyiféle. Így természetes.
Nem vagyunk egy véleményen. Nem gond.
Vitatkozunk. Nem gond.
Egyikünk érzelgősebb, másikunk nyersebb. Nem gond.
Vannak az állandóan kötözködők, a beszólogatók, a nagy megmondóemberek, a személyeskedők, a sértegetők, a magas lovon ülők, a gyanúsítgatók. Nekem ugyan nem gond, az legyen az ő problémájuk. De hogy megvan a véleményem róluk, az biztos.
Aztán egy nagyon érdekes dolog: ahogy olvasgatom a fórumot, néha nem akarok hinni a szememnek. Ugyanaz az ember ír számomra elfogadhatatlan hozzászólást, aki a másik témában szimpatikusan nyilvánul meg. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne.
Úgy gondolom, hogy arc nélküli világ ide vagy oda: a hozzászólók önmagukat adják.
Ti mit gondoltok erről?