Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? fórum

Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
7289. Móriczka
2011. márc. 21. 21:00

Anaksunamun82 én szívesen belevágnék újra hétfőtől de csak úgy ha tényleg jössz és itt leszel mindég :-)

Remélem nem haragszol de olyan régen voltál már itt hogy még a nevedet is elfelejtettem :-((

Talán......... Rita?????????????????

De ha Nati is szeretne jönni akkor várjuk meg őt is :-))

7288. Móriczka
2011. márc. 21. 20:54

Nah hali csajszik !!

Meg vettük a kerót ,nagyon szupi mindjárt teszek képet a közösre :-))

Én amúgy salit vacsoráztam kb 6 óra körül

/saláta,paradicsom,paprika,5dk sajt kockára vágva ,5dkg baromfi párizsi ugyan úgy mint a sajt és egy félkupa natúr joghurt egy fél tassak ezersziget sali öntetporral kikeverve /

Ennyi:-))

7287. kubin
2011. márc. 21. 20:50

Egy vicc, ma estére:

Egy ketrecbe bezárnak egy kecskét, egy kést, 5 szelet kenyeret és egy vajat éjszakára. Másnap reggelre eltűnik egy szelet kenyér és a vaj.

- Mi történt?

- ???

- A kecske mekkent egyet

:D:D:D:D

7286. kubin
2011. márc. 21. 20:39
hétfőn szóbelizek :D:D:D szombaton irásbeli :D:D még meglássuk... most 5000-eres koncentrálás a nyelvvizsgára :D
7285. Anaksunamun82 (válaszként erre: 7284. - Kubin)
2011. márc. 21. 20:37
Az tuti. Most szombaton nyelvvizsgázol? Végülis kezdhetjük hétfőn is :D
7284. kubin
2011. márc. 21. 20:26
hát én tervezem, h mégegyszer megcsinálom, de valami lájtosabb formában :), csak várom hogy tul legyek a nyelvvizsgán, mert a 13 napos alatt elég kevés az energy :)
2011. márc. 21. 20:18

Sziasztok Csajócák! Micsoda sikerek...Eltűnök jó sokáig és közben meg szépen elfogytok :) GRATULÁLOK!

Én szerdán vizsgázom T-mobileból és T-homeból aztán lesz több időm itt is lenni :) Meg úgy álltalában máshol is, mert ez az utóbbi 5hét másról nem szólt csak a tanulásról.

Erősen elgondolkodtam ezen a 13 napos diétán. Csütörtöktől el is kezdeném. Csatlakozna esetleg valaki a sikersztorik hallatán? Jó lenne, ha nem egyedül kellene csinálnom :D

2011. márc. 21. 20:07
Naa hát én végül halakkát ettem. Fincsuszka volt nadon. Zöldségekkel hagyma borsó ilyesmi. Ma még többet ettem, mint tegnap. Csúcs vagyok! :( Megjöhetne már, hogy vége legyen ennek! O.o Fene se akar visszahízni!!! Nem is állok mérlegre, csak majd elsején, ahogy szoktuk 10-naponta. Mert már lassan függő leszek :D
7281. kubin
2011. márc. 21. 18:32

:D:D:D:D:D

tojás az jó :) Én még gondolkodom egy kis teán, aztán befejeztem, mert már most is túlzásokba estem :D

7280. 97c4bc0225 (válaszként erre: 7279. - Kubin)
2011. márc. 21. 18:05

Én is a vacsin filózom. Túrót elfelejtettem kivenni a fagyóból, szóval ma a répás fokhagymás túrókrém elmarad :P Játszik még vmi abonett vagy natúr joghurt. Ahh olyan vagyok, mint a világ legtanácstalanabb állatai: a mitévő legyek :DDD Haha! :P

Ötlet valaki? Lehet tojást kéne tolni? 8-)

7279. kubin
2011. márc. 21. 17:49

sziasztok :)

végre otthon vagoyk, ebédem nem volt, és talán most próbálom visszahozni a lemaradást... csirke lesz estére, remélem megbírom állni, hogy mást ne egyek.. :D

7278. Móriczka
2011. márc. 21. 14:16

Hali hóóóóóóóóóó

lappangók :-) :P

Itt vagyok én is!!

MINDEN NAPLÓT VÉGIG OLVASTAM ,kommenteltem

Sőt a sajátomat is írtam itt nyüzsizek már jó ideje ,közben főztem , ebédeltem szóval ma pihis nap van:-))

Ebédre ettem egy tányér tegnapi csirke husi levest és most készítettem tarhonyás húst szintén csirkéből abból is ettem egy szerényke tányérkával,és úgy terveztem mára ennyi a kalória dús kajcsiból 5 körül eszek még majd valami extra könnyűt :-))

Most nemsoká indulunk mert hogy apa itthon van és együtt megyünk Beniért .

Ovi után tekergünk egyet nézünk neki valami kerót :-))én anyagi és egyéb megfontolásból használtra gondolok de majd körbe nézünk :-))és meg látjuk mi a felhozatal :-))

Anikóm köszönöm hogy meg említettél a Hsz edben sajnos nem lettem méltó a dicséretre de törekszem:-))

Katus mondom én hogy a vesémbe látsz :-))

és örülök hogy egyformán gondoltuk a nagy csendet :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. márc. 21. 14:02
Én gőzerővel tornázni voltam. Most szakad rólam a víz, de nagyon jól esett. Elégettem 503 kcalt az órám szerint, holnapra pedig tuti izomlázam lesz. Lenyomtam a Leslie Seanson 2 Mile-t abból is a walking punds for ABS részt. Meg utána még a fitnesz labdán is elszórakoztam. Jól megizzadtam, azóta már le is zuhiztam, szóval teljesen megújulva pötyögök itt. Lassan meg majd lekúszok ebédelni is vagy mi a szöszmösz :)
2011. márc. 21. 13:10
Mi ez a lappangás? :)
2011. márc. 21. 10:18

Sziasztok csajok!

Macus igeen pontosan arra értettem, mert míg mi itt elemezgettük a reszelt sárgarépa és főtt tojás együttállást, no meg a hal és grillcsirke dolgot, addig részedről leginkább az ide megyünk oda megyünk ezt kreatívkodom, azt csinálom szinten volt hír. Ami persze nem baj egyáltalán sőt! Az a jó, ha akkor is jön mindenki, mikor épp hízik, vagy stagnál, vagy csak búja, bánata van. HALLJÁTOK BUJKÁLÓSOK???? :P :D

Nekem egész jól ment az első nap, bár azért volt némi hanyagság is benne főként édességek terén. Én is megérzem rendesen a mensi előszelét baccameg! De nem adom ám fel. Ma reggel kicsattanó energiával ébredtem, finit reggeliztem (tk. kenyér-jégsali-sonka-sajt kombó) még van egy fél banánom azt betolom, aztán kitalálom mi jóval izzasszam meg magam. Mert, hogy mától a torna is újra helyet kap a rendszerben. A 13 napos alatt nem éreztem valami túl sok energiát magamban, valami intenzívre, de ma már energikusabb vagyok, úgyhogy ide nekem az oroszlánt is :D:D:D Persze csak ésszel! ;)

Ani tök ügyi vagy, hogy újra visszatértél a 67.9-re, és milyen hamar! Hát le a kalappal csháje! ;) Én meg a csalánteáról feledkezem el mindig, mármint meginni, pedig nem árt a pocakomnak, rendben tartja az emésztést elég jól. Le is megyek és főzök egy nagy adagot ^^

7274. kubin
2011. márc. 21. 08:03
jóreggelt! Csak beköszönök, nemsokára suli, aztán fogorvos, és nézünk valami gatyát délután :D megkoronázom a 13 napost! :D:D:D szép napocskát :)
2011. márc. 21. 07:20

Ja és tegnap óta újra elkezdtem zöld teát inni, több mint 1 hónap kihagyás után, mert mindig elfelejtettem venni. :D Vmit még akartam írni. :O Na mind1. :DD

Asszem előkotrom anyáméknál ezt a vércsopi diétás könyvemet és áttanulmányozom újra. :))

2011. márc. 21. 06:49

Jó reggelt csajok!

1 napig nem vagyok és annyit írtatok, nem győztem visszaolvasni! De örülök ám!!

Katusom drágám ;), örülök a majdnem 6 kilódnak, nagyon nagyon ügyi vagy, hatalmas cuppanós gratula!

Nati neked is a majdnem 5 kilódnak, büszke vagyok rátok!! :))

Maca sajnálom h nem bírtad tartani, de talán legközelebb, nagyon rá kell állni agyban h nem nem és nem kell az a sok kaja! Én tényleg drukkolok h sikerüljön!!

Bella nagyon jó h te is fogysz, lehet mégis van valami abban vércsoport diétában.

Na és most jövök én. :DDDDD

Ma reggelre újra 67,9 vagyok, alig akartam hinni a szememnek, mivel este még 68,7-et mutatott a mérleg! Micsoda öröm és boldogság!! De hétvégén ismét nagy családi ebéd, tesómék jönnek haza osztrákból, de most odafigyelek és nem zabálom tele magam, mint múltkor. Most nagyon ráálltam agyban, ha valami fincsiséget látok boltban, v olyan kaját csinálok, mint pl este mikor R-nek szalonnát sütöttem, akkor azt mondom h NEM SZABAD!

Nem akarok még1x a 70-hez kerülni. Most a 65 a cél és akkor megint csinálok olyan összehasonlítós képet. :))

7271. Móriczka
2011. márc. 21. 01:21

Na újra itt vagyok huh negyed kettő :-))most lettem kész az ügyködésemmel a két hetes háziállat maratonra az oviba :-))))))le is fotóztam holnap felteszem .

Jó ez csak vicc hogy maraton de én úgy vagyok vele ha az óvónénik kérnek valamit akkor működjünk együtt velük mert hiszen a mi kis drágáink javára fordul minden .

Azt meg viszont senki nem mondta hogy nekem éjjel kell csinálni ,Hmmm.....minek aludtam délután inkább csináltam volna akkor .

Na holnap majd jövök

Amúgy Katus remélem a "Hajjjajj, akkor ezért volt ez a nagy csend :(" gondolatot csak a fogyival kapcsolatban írtad??Mert arról tényleg nem nyilatkoztam túl sokat legalább is ahogy be sültem utána nem.

Szóval úgy értem hogy az elmúlt napokban kevesebbet voltam itt de azt mindég mondtam hogy merre járok elfoglaltság stb nem sunnyogtam :-((

Csak azért hogy nem szeretném ha azt hinnétek hogy becsaplak titeket .

Puszi jóóéjt holnap dumcsi :-))

7270. 3fd432567f (válaszként erre: 7269. - Virradat)
2011. márc. 20. 21:05
Van külön vércsoport, és van külön 13 napos :) ÉN most egy saját diétát követek, amit a vércsoportom figyelembe vételével követek(vagy nem,de inkább igen) :)
7269. Virradat
2011. márc. 20. 20:38
Azt eláruljátok, hogy ezt a vércsoportos 13 napos diétát hol lehet megtalálni?
2011. márc. 20. 20:30

Macaaa,ne aggódj, én is jártam már így, de hányszor...mindig "csakegykisez",naaa,csakegykisaz...én is a diétámban csaltam, mert ettem egyik ESTE!!!pizzát...de szerencsére nem jött vissza...de én is bűnöztem.

Fing szagú sprayt nekem is kéne vennem...vagy csak a macskaalmot odébbraknom egy pár méterrel?

:D

7267. kubin
2011. márc. 20. 19:58
osztom Katus véleményét... sajnálom MAcaa :((( na de még mindig van ám 2 hónap a nyárig! :P
2011. márc. 20. 19:19

Hajjjajj, akkor ezért volt ez a nagy csend :( De sajnálom! Azért remélem nem adod fel teljesen!!!

Ezt a fing szagú spray-t hol lehet beszerezni? :D:D:D

7265. Móriczka
2011. márc. 20. 18:04

ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN Tudom :-)))))

A 7291Hsz-ra a villám válaszom :Ez az Mil*a lelőhelye a boci :-))

Sziasztok csinikék :-))

Nahh meg jöttem ,a délelőttöm a főzéssel ment el és vendégeket vártunk vagy is egyik ismink ígérkeztek hogy jönnek aztán mégse :-((

Végül is egyre lettem kész a kajcsival és ebéd után össznépi családi szieszta volt úgy hogy alig egy órája, fél 5-kor keltünk fel :-))

Kérdezhetném hogy és akkor éjjel mi lesz??

De nem kérdezem mert sokáig leszek fenn szerintem mert megint az oviba dolgozok

Az elkövetkezendő 2 hétben a gyerekek a házi állatokkal foglalkoznak 2-4 lábú haszon és kedvenc stb Nekünk van egy csomó Kistermelők lapja és abból ollózok össze egy komplett ismeretterjesztőt :-)

Na de most egyenlőre itt vagyok :-))

El olvastam naplókat :-))

Minden el ismerésem A Katusé és a Natié:-))ügyesek vagytok csajok :-))

Most már azt hiszem el mondhatom ami egyébként sejthető volt hogy én nem csináltam végig a 13napot :-((pontosan múlt hét vasárnapig bírtam 100%-osan addig mikor vittük a trakit Mindszentre mikor jöttünk vissza az Orosházi Tacskónak az éttermében úgy be kajáltam mint az állat :-((

és gyakorlatilag fel is adtam :-((

Nati egy nappal előtte a pizzától kajált be de Ő még vissza tudta hozni hááááááát én ne :-(

Olvastalak titeket és kibas***zottul bántott hogy ilyen béna vagyok de viszont azért nem mondtam nehogy rossz irányba befolyásoljon a kis csapatot bár amilyen elszántak voltatok..............nem is lehetett volna

Na aztán próbálkoztam küzdöttem a további napokban ,stagnáltam azzal a közel -3 kilóval ami addig le ment ,kiürült :-( de aztán mivel tegnap meg jött csütörtökön és pénteken evés kényszerem és zabálás rohamom volt édes-sós édes sós .

Úgy hogy most ott tartok kajával súllyal vízzel együtt ahonnan indultam :-((

Szóval ez a helyzet csajok

puding vagyok hurka akarat gyenge pár nyomorult falat többet ér mint a szavam :-(((((((((((az akaratom a célom.

De holnap veszek egy fing szagú sprét és mindég be fújok vele hogy ne legyen gusztusom enni :-((

7264. kubin
2011. márc. 20. 17:46
nem milka... nem tudom melyik, bár apám mindig ezt a fajta csokit veszi, mert occsóóó, szerintem lidis, és kockákra van bontva, nem csak "becsikozva" :D de fini volt :)
2011. márc. 20. 16:40
Melyik cég gyártja ezt a sztracsis csokit amúgy? Én nagy M*lka fan vagyok és nem emlékszem, hogy találkoztam volna véle. Na mondjuk óriási csokievő sem vagyok az is tény ^^
7262. kubin
2011. márc. 20. 15:57
ott a pont Bellánál :D sztracsatelláááás csoki, nyamm :D nem baj, mára csak egy almát szántam magamnak :D
7261. 3fd432567f (válaszként erre: 7260. - 97c4bc0225)
2011. márc. 20. 15:51
Hááááá' sztracsatellás... fincsa :) Ja, amúgy hortobágyi palacsinta nélkül, az nem bolognai? :D:D:D
7260. 97c4bc0225 (válaszként erre: 7259. - Kubin)
2011. márc. 20. 15:30
Na az meg milyen az? O.o Tiszta vidéki vagyok banyek :D:D:D:D:D
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook