Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? fórum

Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)

3749. Móriczka
2010. dec. 10. 08:52

Szijjjjjjjjjjjjjjjjasztok :-))

Bella ezek még nyári képek !!nem ettől a menütől fogytam :-))

Kriszti nagyon szuperül nézel ki!!!!!!!! dicsekedhettél volna hogy tettél fel képet !!

És ez a Macácska,Macus ,Mcuska ettől olvadok nagyon régi barátok, baráti társaságokban szólítottak így mikor még szórakozni jártunk annyi kedves ember és emlék jön ezáltal be :-))

Az óvónénijeink mondják azt hogy Macám ők nagyon szeretnek ,a páromnak meg már csak anyukám vagyok pár év, és már csak mamikám leszek :-((

Na amúgy meg ma egy kicsit hanyagolni foglak benneteket mert megyek sütök egy kis Ferdinánd tekercset (kakaós csiga majd le fotózom )mert délután jön Beninek a kis barátja csoport társa egy sínépítő,játszós giga buliba :-))

Már alig várja két percenként kérdezi anya délután van már??????????

Úgy hogy valószínű csak este jövök!!!!!!!

Pusz nektek !!

Gabííííííííííííííí hol vagy ??????????????

3748. 71c15041f3 (válaszként erre: 3747. - Jegesbrumm)
2010. dec. 10. 08:34
Néztem az új képed, te is egyre csinibb vagy!! :)
2010. dec. 10. 08:13

Szép jó reggelt!

Gyorsan bekukk, mert rengeteg a meló kaptam egy kis házi melót, de ez valllami borzalmas. Egy két órás lakógyűlés hanganyagát kell gépelve gépbe vinni. :( Azt hittem milyen egyszerű lesz, de már vagy a fél életem ráment és csak 30 percet sikerült eddig rögzíteni, vasárnap a határídő.. jajj és még holnap is menni kell az oviba, még ha egy szál gyerkőc se lesz. Le kell dolgozni 24-ét...

Látom jócskán lesz mit visszaolvasgatnom :) Egyenlőre csak a képeket néztem meg Macácska ez emberkííínzás, még jó hogy az uram nem látta ezeket a képeket, különben hozzád fizetne be ebédre :)))

Bella! NAgyon jópofa a kalendárium, a koszorú pedig szuper ötlet ha valaki nem akar "fonogatni"

Heni ! NEked nagy gratula az első helyhez, szupercsini lettél :)

Kedves havazásban lakó csinik, kérünk szépen mi is egy kis havat, eddig itt még egy nyúlfarknyi sem esett, pedig a srácokkal már nagyon hógolyóznánk.

Ígérem írok én is bemutatkozó szöveget, de majd csak valamikor jövő héten :)

2010. dec. 10. 08:09
Maca gyönyörű a konyhátok! Én a fürdőnkre vagyok kibüszkülve, én álmodtam meg, bordó-fehér kombináció. Az ételekről meg nem lett volna szabad képeket feltenni, csorog a nyálam össze-vissza. :))Főleg így reggel.
2010. dec. 10. 07:52

Jó reggelt!

Jó sokáig fent kuruttyoltatok, a franc essen bele én meg pont nemtudok már este lenni. De ennek a mai nappal vége, ugyanis ma megjön a telóm és tudok vele netezni este és az exem bekap.atja. :)

2010. dec. 10. 00:00
Nehari,de párom idehívtam, mutattam neki a "diétás" kajákat,első kérdése: ennyire hardkóran nyomjátok? Neked ez diéta? Mert akkor a kacsában benne van... :D:D:D:D
3743. Móriczka
2010. dec. 9. 23:40

Nah meg vagyok a kajcsikkal !!

Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom :-))

Bella ne szabatkozz hogy miért tetted fel örülünk neki és kész !!!!!!!!!!!és ha bármi van amit szeretnél nekünk meg mutatni akkor csak nyugottan érdeklődve várjuk

Na szóval nekem a vállfás nagyon tetszik jó ötletet adtál vele ,lehet megcsináljuk az oviba :-))

És ezennel puszi mindenkinek jóóó éjt megyek aludni !!

Aztaaaaaaaaaaaaaaaa mindenit háromnegyed éjfél ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

3742. Móriczka
2010. dec. 9. 23:16
én most felnyomatom a képeket a tiédet meg nézem és hanyatt homlok irány az ágy :-))
2010. dec. 9. 23:00
Na,én is raktam fel 2 képet közösbe,adventi kalendárium meg naptár,csak hogy karácsony-hangulat legyen :D Én csináltam őket ^^
3740. Móriczka
2010. dec. 9. 22:54

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg van meg csináltam !!!!!

most már azért is hogy be bizonyítsam ízelítő a főzőcskémből a közösre pár kép !! még akkor is ha itt alszom el

3739. Móriczka
2010. dec. 9. 22:50

Bakker ez a bolhás meg találta de most már megint én következnék de neeeeeeeeeeeeeemmmm tudom hogy kell .

Mondtam már itt a csajoknak ha egyszer lefogyok a következő célom egy szám tech tanfolyamot végzek el a kúúúúútya rúgja meg a macskát .

2010. dec. 9. 22:48
Nagggyon bejön a konyha színe,ááááááááááá ^^ énisénis,fekete-piros-fehér a kedvenc színeim lakberendezés terén :) Még a macska alma is ilyen színű lett :D
3737. Móriczka
2010. dec. 9. 22:46

Tudod mondtam hogy satu hülye vagyok a gép dolgokhoz és egyszerűűűűűűűűűűűen nem találom a képet csináltam anno egy főzőcske mappát de már mindent végig néztem és NEEEEEEEEEEEEEEEEm találom és nagyon be vagyok tojva hogy törlődött de Neeeeeemm csak meg lesz remélem most a kutyával kerestetem de amúgy meg már fáradt vagyok mennék is aludni .

Lehet csak holnap lesz belőle valami :-(

3736. meli84
2010. dec. 9. 22:34
A képek olyan jók:D Ahogy ott áll zsebretett kézzel a Mikulás előtt:DDD Olyan édi:D A konyha is nagyon szép és várjuk a kacsás képeket is:)
3735. meli84 (válaszként erre: 3733. - Móriczka)
2010. dec. 9. 22:30

Tadaaaammmmm!!! Máris lehet hsz-t írni:D Kösz, hogy szóltál, én egyszerűen nem vettem észre, hogy külön be kell állítani...

Nem baj, az ellentétek vonzzák egymást:P Én imádok macerálni másokon, a masszőr szerintem egy bizonyos fokig kicsit több is mint macerálás, sok lelki giz-gaz kigyomlálódik a masszázságyakon egy jó masszőrrel beszélgetve, stb. Felelősség, az biztos. Nekem hobbinak indult, aztán beleszerettem. Mellette sok mindennel foglalkozom, muszáj mindig pörögjek valamit, aztán csodálkozom mikor estére hulla vagyok:D

3734. Móriczka
2010. dec. 9. 22:18

Ja amúgy tettem fel 5 képet a közösre amit ígértem !!

Ja és mondtam hogy tegnap kacsát kopasztottam na teszek fel képet arról mikor elkészítem és az az ebédünk sült kacsa.

de ez nem tegnapiról készült mééééééééég korábban !

3733. Móriczka
2010. dec. 9. 22:16

Meli felvettem a naplódat a kedvenceim közé és nagy szív fájdalmam hogy nem lehet Hsz-t írni :-((

De amúgy tetszik!!

Sok kedvenc naplóm van, csak sajna nem mindég van időm olvasni:-((

amúgy gratulálok a munkához sok vendéget kívánok neked !!!!talán ez az ami nem közös bennünk én nem lennék se masszőr se fodrász se kozmetikus se se se amibe valakit macerálni kell és én sem igazán szeretem ,a fodrászom még az elején mikor elkezdtem hozzá járni akarta masszírozni a fejemet a halántékomat ecetera ecetera én meg mondom Mariann mit csinálsz?????????????Kééész vagy már ?? mosod még vagy mi van ????????azt mondja neeeeeeem csak masszírozom na jól van mondom akkor ne strapáld magad mert én nem szeretem azt mondja ŐŐŐŐ még nem halott ilyet na akkor én most mondom amúgy meg nem is tudok semmi másra koncentrálni mint hogy meddig kell még hátra hajtani a fejem :-)))))))

nah hát ilyen is van

3732. meli84 (válaszként erre: 3729. - Móriczka)
2010. dec. 9. 21:44

Húúúúú de elfáradtam!!:D Na de vége a napnak, szuper volt:) Masszőr vagyok (na nem erotikus!:DDD), tudok csomófélét, ezt végeztem és sok ezzel kapcsolatos tanfolyamra elmentem kiegészítésképp is. Nemrég költöztem Budapestre és szerettem volna a szakmámban elhelyezkedni, imádom, csak mindig olyan nehéz valami újnak nekikezdeni, legalábbis nekem az, lehet megvénültem vagy mi:D Mindenesetre sikerült és egyelőre nagyon jónak tűnik minden, remélem továbbra is így lesz, de ha nem, majd jövök panaszkodni:) Remélem, sok mínuszt fog mutatni a holnapi mérlegelés, nagyon kiváncsi vagyok s drukkolok!:)

Heni, ez tényleg csodás, nagyon inspirálsz:) Gratulálok nagyon nagyon sokszor!:)

3731. 3fd432567f (válaszként erre: 3729. - Móriczka)
2010. dec. 9. 21:33
Igen,ez volt az...most már kipihenem magam :)
3730. kubin
2010. dec. 9. 21:23

köszönöm Macaaaa :))))

jajj holnap én is küldöm a cuccost Katuuus :))))

3729. Móriczka
2010. dec. 9. 21:14

Sziasztok csajok !!!

Itt vagyok máááááááááárrrrrrrr!!

Délelőtt a városban voltunk,délután nem volt áramunk a viharos erejű szél miatt ami egyébként ahogy az én földim is mondta, meg hozta a várva várt havat,most már el állt a szél és lassan olvad az a kevéske hó is ami esett :-((((

És most este pedig itt voltak anyuék kirakóztunk ,mogyoróztunk (pirított) ,játszottunk beszélgettünk:-))Beni imádja ha jönnek mamáék :-))

Na és most nektek írok, a háttérben meg a Dédanyátok közt megy , úgy hogy ne lepődjetek meg ha valakit Valternek szólítok :-))

NATI NAGYON NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKED !!!!FÜLED ÉRJEN BOKÁDIG :-))PUSZI!!!!!!!!!!!

Anikó úúúúúúúúúúúúú annak idején én is úgy örültem mindég mikor elérkezett valami újabb mozgásos szakaszhoz az én kis drágám, de a legemlékezetesebb az volt mikor meg fordult:-))

Meli hová sikerült el helyezkedned ?? már úgy érve mivel foglalkozol??

Bella itt volt az ideje !!Számunkra is nagyon ki érződött hogy nem szeretsz ott lenni ,ideges és feszült voltál:-(( Annyira fiatal vagy hogy ezt meg kellett lépni !!Ez az a munka hely ahol a rokonod a főnök ugye??

Heni!!!!! NAGYON NAGY GRATULA ISTEN KIRÁLYNŐ VAGY!!ÉS PISZOK CSINI !!:-)))))))))))))

Katusom téged hagytalak utoljára :-))

Elküldtem az email amiben vázolom magam, remélem tetszeni fog !!!Jó kondizást ügyes legyél ! ÉGJEN A ZSÍR ,HOLNAP MÉRLEG !!!!!!!!!!!!Nagyon EL VAGYOK KESEREDVE TŐLE ma már össze szedtem magam csak annak holnap még vajmi kevés eredménye lesz .

De nem baj bele húztam és karácsonyig nagyon be keményítek a lepénylesőmre szájkosarat teszek evés után és nem lesznek ellopotttttttttt falatok HAJRÁ!! HAJRÁ !!

3728. henkoki
2010. dec. 9. 20:56
Óriásit hógolyóztunk a gyerekekkel, a bugyim is vizes lett! A manók ki is dőltek mint két darab fa ;-). Hála az égnek, megyek cincogni apával! ;-DDD Cupp és köszi mindenkinek a gratokat! :-)
3727. kubin
2010. dec. 9. 19:35

pizzabombaaaaa... még szerencse, h csak egy csokit kaptam :D:D szerintem kezdhetek mindent előlről :D:D na mindegy... emésztek karácsonyig... ááh :D

graaaaat Henii :)))

2010. dec. 9. 19:12
Nyugodjunk bele, megváltoztathatatlan a sorsunk, csinik leszünk mind, nem lehet mit tenni ellene :D
3725. 71c15041f3 (válaszként erre: 3724. - Henkoki)
2010. dec. 9. 17:45
Komoly? Nem is látszik, hogy annyi lenne még rajtad. Nekem már csak 16 kg. Legalábbis remélem a holnapi mérés után már csak annyi lesz. :)
3724. henkoki (válaszként erre: 3723. - 71c15041f3)
2010. dec. 9. 17:43
Na ez azért költői túlzás, de köszi! :-) Még van durván 20-25 kiló hátra.
3723. 71c15041f3 (válaszként erre: 3722. - Henkoki)
2010. dec. 9. 17:41
Anyám, tök csini lettél!! :)
3722. henkoki
2010. dec. 9. 17:34

Esik a hóóóóóóóóó!!!!!!!!!! Vééééééégreeeeee!!!!!!!!!!!!! Ennyi sz@ros eső után már úgy vártam! Cupp érte mindenkinek, aki felénk küldte!!!

Ja, amúgy a napokban első lettem egy másik fórumos fél évig tartó fogyiversenyen - a naplómba tettem fel képet, amolyan előtte-utána félét. Morbid, még én is meglepődtem... :-)))

3721. 71c15041f3 (válaszként erre: 3720. - 97c4bc0225)
2010. dec. 9. 15:33

Jó kondizást, vásárlást!

Olyan hülye idő van, legyen már tavasz!!!

2010. dec. 9. 15:27
De én még itt, most indulunk mindjárt Sopronba. Kondizni meg venni egy-két cuccost. Saláta, gyümi blablabla

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook