Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Jó táncit Nati!
Fúú ezt a folyamatos bezártság érzetet azért én is átélem valamilyen szinten. Én is végül is feladtam az életemet azért, hogy ideköltözzek a szerelmemhez és a családjához, de baromi nehéz. Az összes barát a nyüzsgő Pest lecserélve a munkanélküliségre meg arra hogy egész nap várom, hogy végre hazajöjjön az uram, mert itt vidéken sajna nem sok lehetőség van jobbra-balra pattogni. Nélküle meg pláne nem nagyon tudok kimozdulni. Se kocsim se semmi a busz meg karácsonykor és húsvétkor jár :D:D:D:D Furi ezt megszokni nekem, aki Pest-megyében nőttem fel. Először még tetszett is, hogy magam osztom be az időm senki nem kerget nagy a nyugi, de most már inkább mennék dolgozni és emberek közé ha végre sikerülne. Ugyan munkám akadgat, de ez is pesti vonatkozású mindkettő ráadásul itthonról kell végezni. Nekem pl a sok mozgás a kiút abból, hogy egész nap itt meresszem a popsimat a gép előtt. De még így is tök sokat kockulok. Nyáááj :$
:D Nahát:) Akkor meg pláááne:D
Petraaaa, hol találom a másik blogodat, annyira kiváncsi lettem...
na csajszikáim én most megyek barátnőzni, meg táncolni * éljen a hip hop <3 *
további kellemes hoxázást, tornázást, kinek mit :) jók legyetek, puszkó :)
nagyon szépen köszönöm.. majd lerugdosom a hugomat a géptől aztán akkor itt leszek majd 8után :)
Katus :d átérzem :D nekem az a bajom, hogy egyszerűen undorító a nyelv :D mintha fel aakrnál köpni valamit, az sok ghöööö, meg ezek.. utálom :D hülye anyelvtana is, ráadásul a német emberek bunkók :D (legalábbis ahogy megtapasztaltam még anno olaszországban,a mikor nemzetközi diáktalálkozon voltam.. 8 csoport volt, abbol 3 német... a többi francia olasz cseh lengyel, meg mi... képzelheted mennyire vltak jofejek, elvoltak magukkal foglalva, pedig ugye pont az volt a léynege a tlaálkozónak h összeismerkedjünk, na de midnegy:D)
Na hát Petrának annyit, hogy én olvasom mindkét blogodat (mostmár, hogy van fogyi is) szóval én vagyok a kistestvér aki "mindent" lát :D:D:D Szeretem az írásaidat, néha átélem a feszkókat, aztán örülök, mikor nálad is újra kisüt a nap lélekben. Elvégre örökké nem eshet! ;) A fogyi meg fajin lesz, segítjük egymást, jó kis csapat vagyunk mi, szóval jól döntöttél, mikor visszataláltál hozzánk you know, csak hogy stílusos maradjak :D! ;)
Nati én is utálom a németet basszus. De bármennyire is így van, kénytelen leszek előbb-utóbb megbarátkozni vele itt az osztrákok seggében, főleg, ha május elsején tényleg megnyitják a kapuikat a magyar munkavállalók felé. Anyám borogass lesz mit tanulni mert a német tudásom igencsak poros. :P
Variáciok egy témára B verzió durumtészta szószverziók: Az egyik tök egyszerű a paradicsomkonzerv felpattintása, majd bele egy jó adag oregánó, bazsalikom, meg minen ami zöld :D Csak nehogy gandzsa legyen, mert akkor vicces kaja születik! :P Tészta kifőz rá a paradicsomos szósz, valami zsírszegény sajt és bumm így lesz a csokápik! :D
C verzió: Tejfölös fokhagymás-sajtos szószocska. Lábosban kicsit össze kell rottyintani ezt is, a sajt kellemesen elolvad a tejfölben, ez tésztával a tipik lángos feeling, ha jó fokhagymás. Amúgy pedig még sonkát is lehet kockázni és kész a sajtos-tejfölös-sonkás tészta á lá nyami-nyami
Van még a tejföl-fokhagyma.kígyóubi belereszel verzió is, ami más néven tzatzikire hallgat de az is fini tésztán is meg magában is és hús mellé is.
Sőt tovább megyek, párolt zöldségmixet is lehet ám tésztára nyomatni, és úgy összetryutymákolni tejföllel sajttal bármiakármivel.
Na remélem azért most már van irány hová indulni kaja ügyileg! Megéhezett mindenki? :D:D:D:D
hát azt megköszönném :D esetleg ha van msned akkor ott tudnánk tárgyalni, mert pnt holnap irunk egy féléveset, benne a 12 igeidővel... :D
az a gáz, hogy most mennem kell lassan, de ha ráérsz olyan 6körül, akkor elmagyarázhatád hogy mit mikor használunk, mert legalább 5 helyen elolvastam de mindegyik másképp meg hülyén magyarázza :D
köszi :))
hát igen, nálam is fő ok a ruházkodás :D bár most is megtaláltam a saját stílusomat... de azért van még egy két cucc, amit kipróbálnék, csak nem ekkora testre :D
ahova most járok OKJ-s tanfolyamra ott hirdettékmeg még év elején, az az angoltanárom aki amugy is a szakmai angolt tartja, tök jófej nagyon birom :)
de mivel ilyenkevesen lettünk ezért most a Farbe nyelsuli rendszer szerint lesz (tehát olyan drága egy óra, és mondtam hogy ugyanennyi óra több pénzért már nem fér bele, ezért kevesebb lesz)
ja azt hozzáteszem, hogy havi 19000... szóval azért nem akartam még többet fizetni...
bár hogy most leirom, akár mehetnék másik nyelvsuliba is :D mert ez kurva sok ennyi órért :D:D
főleg, hogy még azon is gondolkodztak, hogy na akkor inkább hagyjuk abba, mert nem éri meg :S:S
mondm fasza, mert én meg angolból akarok nyelvvizsgázni, mert a németet rühellem, és bár csak szeptembertől tanulom az angolt (régebben is tanultam magán úton), de jobban ment midnig, mert imádom :D meg hát ebből szeretnék most érettségizni is, meg majd magyarból.. na de mindegy... :D szóval tegnap már majdnem bőgtem, mert tényleg már csak ezek hiányoznak...
ez a beszéd :))) örülök, hogy gyarapodunk, főleg olyanokkal, akik nem csak beugranak, hanem tartósan szeretnének maradni :D
no én meg közben feldobom a mék áppot :D hátha az meg feldob engem :)
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?