Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
a szempillatéma is lázba hozott (nem csak a betegségem :p )
és én meg már elkezdtem nézegetni a többezer ft-os szhosszabbító lehetőségeket...hogy majd szálanként meg mifene, de előbb feltétlen ennek a ricinusnak adok egy sanszot
:D
Sziasztok!
Mennyire kell felmelegíteni az olajat, ha a hajamra akarom rakni?
:))
Remélem addigra már jóóóóóó hosszú lesz :D bár a tervem az lenne,hogy hosszúra megnő és akkor vágatok belőle ( sok a roncsolt rész,meg mostmár az eredeti hajam elüt).
Ok :)
Majd összeteszem érted a 3 ujjam :) hátha segít :D
aztaaaaaaaaaaaa
már az adatlapodon lévő kép is nagyon brutál :D
mi lesz egy év múlva?!
:D :D
ezer köszi!
megnézem!
pusszantás :)
megkaptam köszönöm. lemegyek alfába, megtalálom a kamera kábelét és letöltöm és máris küldöm.
ha nem küldöm, lehet, hogy ott maradtam :o)). vagy a zsinór mégsem ott van...... szóval eccercsak :DDD
:)
Na jó,azt nem állítom hogy mindenkinél hat,bár egyik szer sem,de nagyon sok mindenkinél bejött és olcsó és ártani nem lehet vele,meg nagyon sok mindenre jó.
Heti 2szer ajánlatos.
Hajnövesztésre a fejbőrbe kell a meleg olajat masszírozni,ha csak hajápolásra akarod akkor a hajra.De ajánlom a naplóm,abba mindent leírtam :) és ha van még kérdésed írj :)
de jó!
köszike!
ez jobb árban és ahogy megkuksiztam a fórumot - hatásában - is, mint egy némelyik bogyesz, tabletta stb.
milyen gyakran kell kenegetni?
és csak a fejbőrt vagy a a haj teljes hosszára?
kis tudatlan vagyok, ezért kérdezek :)
Szivesen.
Igen így kérd,ricinus olaj,elvileg sok helyen csak30 ml-t adnak,mert ugye ez hashajtó,de ha többet szeretnél akkor mond hogy hajadra kell,ha több ml-t veszel amugyis kicsit olcsóbban jön ki.
30ml kb 165-175 ft lehet.
köszi szépen.
kb. mennyibe kerül?
és csak úgy kérjem, hogy ricinus olaj?
vagy ez naturlandos stb. termék?
köszi!
és ti hol szoktátok venni?
szia:)
Ricinus olaj:)
sziasztok!
vki megosztaná velem, hogy milyen olajat lehet használni hajnövesztésre meg szempilladúsításra?
köszi csajok!
betti
Nekem is kell fenékigérő haaaaaj :)) tudom meglesz,de nekem gyorsan kell :D
Nehogy levágd :-O
áá azért olyan hosszut nem akarok:D
már a fenekemig ér..gondoltam levágom és eladom de sajnálom:S...ha már ennyit babusgattam=)
Biztos :) csak remélem hamar :D
Igazad van,fodrász biztos többet vágna.
simán meg lesz:)
Anyukámmal fogok vágatni belőle,mert Ő biztos nem vág 2 centinél többet.
Szia csajszi :) épp ma gondoltam rád :)
:-OOOOOOOOOOOOOO akkor még mindig te vezeted a sort :) nekem meg egyre sűrűbb a hajam :D nézd meg a naplómba :DD
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?