Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemérem ajkak kisebbítése! Volt már valakinek ilyen? fórum

Szemérem ajkak kisebbítése! Volt már valakinek ilyen? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
máj. 21. 16:36
Egyébként meg mi számít nagynak? Minden telatív. Az enyémek látszódnak rendesen, de soha nem éreztem magam kényelmetlenül miattuk, sőt.
2013. okt. 8. 08:31
Engem kiskorom óta zavar és mikor barátnőmmel néztük az erről szóló műsort és felhőkölt hogy úristen de csúnya, nekem nem ilyen, szegények; na ott betelt a bili. Azóta is próbálok gyűjteni a műtétre. Magánklinikán már 105e Ft-ért rövid altatással is megcsinálják plusz egy napig teljes ellátást kapsz. 22 vagyok és már nagyon meg akarom csináltatni. 5 barátom volt eddig és eleinte mind furán néztek miatta. De jobban szerettek annál minthogy ezért szakítsanak úgyhogy megszokták, de én még mindig szégyenlős vagyok miatta ami már nem normális. Ajánlom mindenkinek! Angliában az ilyen lányokat a fiúk mocskos módon hot-dognak csúfolják meg hasonlók....gusztustalanok
62. Yava
2012. febr. 27. 18:48
Kedves Hölgyek! Ne is merjetek gondolni ilyen műtétre! Szerintem igazi egzotikum és nagyon szexi! Ne tegyétek tönkre!
2011. dec. 9. 21:21

Hali..:)

Megtudjátok mondani hogy magyarországon a nők%-nak van ilyen??:O és hogy drága lenne a műtét?:O

Nagy fájdalommal járna utánna?:O vagy szövődmények maradnának?:OKöszi:)

2011. máj. 27. 12:08
Engem rettenetesen fel tud izgatni a nagy szemérem ajak..Volt egy csajom..na neki nagyon nagy volt,alig fért bele a bugyijába...Órákig tudtam nyalni...Mai napig is eszembe jut,pedig már vagy 4éve nem hallottam róla...
59. niroli (válaszként erre: 58. - Kefekötőke)
2010. ápr. 22. 19:31

szerintem is jó, hogy belekotyogtál! - így legalább bepillantást nyerhettünk az igazi férfi és a simlis

tábora között... az "igazit" meghallgatjuk, megbecsüljük, a "simlis"-t(-eket) elzavarjuk!...

58. kefekötőke (válaszként erre: 57. - Annika21)
2010. jan. 14. 20:43
Köszönöm ez jót tett a férfiui egomnak.De ha végigolvastad a belekotyogásomat az elejétől léthatod ,csak helyre akartam tenni néhány téves nézetet.
2010. jan. 14. 20:10

Szerintem meg jó hogy írtál kefekötőke!!!!!!!!! :)

megnyugtattad egy kicsit a női nemet hogy léteznek még IGAZI férfiak.....

56. Babyshambles (válaszként erre: 55. - Görrrlss)
2010. jan. 14. 19:45
Attól függ kihez mész. Nekem a vidéki doki 120ezret mondott, a pesti meg 160-at. Mindkettő érzéstelenítésben. Ha bódításban vagy altatásban szeretnéd az még kb plussz 50-60. :S :S :S
55. görrrlss (válaszként erre: 50. - Babyshambles)
2010. jan. 14. 19:28
és mennyibe került a műtét?
54. kefekötőke (válaszként erre: 53. - Babyshambles)
2010. jan. 14. 09:50

Már tényleg szégyenlem magam,hogy belekotyogtam a női dolgokba,mert már úgy veszem észre olyan mint egy brazil szappanopera:függő lettem!

Muszáj mindig válaszolnom.Tudod nem akarlak elkeseríteni,de rosszul választottad meg a haveri körödet,akivel"együtt vagytok szórakozni"

Meg ne sértődj,most kiokosítalak!

Ha társaságban nők is vannak,pláne ,ha téged nem is nőnek takintenek ott,ha ott mindenki előtt kibeszélik,sőt nagyon nem társasági témát kiteregetnek,az a primitív ösztönök egyik megnyílvánulása.Halljátok,nézzétekcsak nőstények én vagyok a hím,sőt a valószínű domináns hím kakas ezen a szemétdombon,hallgassátok csak mennyi skalpon túlvagyok,még azt is elmondom (vagy hozzáhazudom) milyen volt a bugyija,szaga stb.

Ezek a férfiaknak nevezett egyedek nem is gondolnak arra ,néha milyen gusztustalan,ápolatlan ,műveletlen tulajdonságokat tudnának róluk elmondani ,már ha volt egyáltalán NŐI (mert manapság nem lehet tudni)partneruk.

53. Babyshambles (válaszként erre: 52. - Kefekötőke)
2010. jan. 14. 09:30
De nem csak ő van. Van sok férfi haverom, egy baráti társaság, és amikor együtt voltunk szórakozni simán kibeszéltek mindent. Engem nem nőként kezelnek ott, ezért csak úgy beszélnek, ahogy maguk között. És nagyon gáz, mert totál kiröhögtek meg nevetségesen állítottak be csajokat.. közben meg elképzelem, hogy amikor ott voltak velük az ágyban, hogy vetítettek, meg tették az agyukat. Utána meg csúnyán kibeszélték őket, hogy milyen bugyija volt meg szaga stb. Elég kiábrándító...
52. kefekötőke (válaszként erre: 51. - Babyshambles)
2010. jan. 14. 09:28
Pont ezt mondtam, aki ilyent csinál az nem férfi .Az ilyen tényleg beteg.
51. Babyshambles (válaszként erre: 49. - Kefekötőke)
2010. jan. 14. 09:22
Hát nekem pl van férfi ismerősöm, aki mindenről beszámol. Ő még dokumentálja is (képekkel) a szeretőit, bár szerintem pöppet elmebeteg. A lényeg, hogy ő szereti a hosszú kisajkakat, de nem a túl hosszút. Bizonyos mértékig el lehet fogadni, ami nem annyira tetszik nekünk, de egy határon túl már nehézkes...
2010. jan. 14. 09:19

Szerintem az sem elítélendő, ha esztétikai okokból akarja valaki megcsináltatni. Mindenki máshogy éli meg az ilyeneket. Van, aki fel tudja dolgozni a legkülönbözőbb testi másságait, van akinek pedig nagyon nagy lelki fájdalmat tud okozni. Én is megcsináltattam a kisajkaim, mert a lányok előtt se mertem levetkőzni. Általános korom óta takargattam magam, ha úszás óra volt mindig nagy körültekintéssel öltöztem át, hogy senki se lásson. Próbáltam elfogadni. Nekem is mondogatták, hogy "aki szeret az így is elfogad" meg hogy "mindeki más". De ott a baj, hogy oké, hogy más el tud fogadni, de ha te magad nem tudod elfogadni akkor vége. Stresszelsz, görcsölsz, oda az önbizalmad. Aztán elmentem több dokihoz, hogy nézzék meg és erősítsenek meg abban, hogy paranoiás vagyok, meg eltúlzom a dolgot, nem is olyan komoly, mint amilyennek én érzem. És 2 dokiból 2 azt mondta, hogy "hát van itt mit eltávolítani".


Arról nem is beszélve, hogy tényleg becsípődik a bugyiba, tangába aztán ha épp a város közepén vagy elég ciki lenne megigazgatni magad... Az is igaz, hogy a baciknak nagyobb helyük van megtelepedni, és én személy szerint érzékeny vagyok az ilyen betegségekre és annak rendje-módja szerint szépen mindent elkaptam usziban.


Szóval akinek ez fizikai vagy lelki, esetleg mindkét téren problémát okoz, az ne gondolkodjon ezen. Ez nem olyan, mint egy mellimplantáció, hogy betesznek valamit. Nem tudom, hogy sokaknak miért van az ilyen jellegű beavatkozással szemben ellenérzetük. Akkor ilyen szinten a fogyókúrát is el kéne ítélni, mert minek fogyjanak le, fogadja csak el őket a párjuk. Ezt mindenkinek saját szuverén joga eldönteni, és ha ettől boldogabb lenne, akkor nem kell lebeszélni.


Én egy percig nem bántam meg, bár nem lett tökéletes, sőt még így is kicsit túllóg, de legalább nem 2cm extra bőr lifeg. FLÁ

49. kefekötőke (válaszként erre: 41. - Görrrlss)
2010. jan. 14. 09:19

Többször beleolvastam ebbe az igazán "női" témába .

Szívem szerint úgy hozzászóltam volna,de mindig visszatartott,hogy ezt azért nem illene,inkább szemérmesen félrefordulni,mint mikor az ember az utcán női témákat hall akaratlanul.

De most megszólalok. Tudod többek között egy férfit az különböztet meg egy nőtől,hogy SOHA nem beszéli ki a partnereit,sem azt hogy milyen volt sem azt ,hogy ki volt.Ha mégis akkor nem férfi.

Ettől nem kell félni.

Egyébként meg ha valaki valaha is megkérdezné tőlem mi a véleményem a kisajkakról nagyban, háááát... meg tudnám mondani.

2010. jan. 14. 07:57
UHH! Akkor az ugy tényleg nem jó azthittem csak azért mert nem tetszik!Hát ha tényleg annyira rossz a helyezt beszélj róla anyukáddal mond el neki h fáj is Stb. Mondjuk nekem nem fáj!Keressetek Dokit talán van olyan aki ezt olcsóbban megcsinálja!
47. elff
2010. jan. 13. 22:05
nos hát ez is egy dolog amit görrlss mond de nekem ennél jobban zavar az h itt vagyok 17 évesen és strandra nem merek menni mert félek vmit elkapok miatta...folyton kidorzsöl minden eszméletlenül fáj....nem érdekelne az egész ha nem lennének ezek a fájdalmak....sokszor ha hozzáér vmi már felszisszenek...nagyon nem kellemes dolog...számomra nem esztétikai dolgok miatt lenne szükséges a műtét...egyszerűen a fájdalomtól szeretnék megszabadulni... remélem megértetek engem:(
2010. jan. 13. 21:37
Jogos:)
45. Yulcsy (válaszként erre: 41. - Görrrlss)
2010. jan. 13. 10:55

Na pont ezen nem érdemes görcsölni.A pasiknak sem egyforma a szerszámuk.Mi lenne, ha mi is kiröhögnénk őket?Szerintem ez nem szakítóok.Ha meg valaki emiat szakít veled, hát akkor csak örülhetsz, hogy megszabadultál tőle.

Ha eü. problémád adódik belőle, akkor persze műttesd meg, de ne a pasik miatt!!!

2010. jan. 13. 09:31
Basszus ez tényleg drága. Írtam emailt egy vidéki dokinak, azt válaszolta, hogy helyi érzéstelenítésbe 120 ezer. Azért ez nem piskóta.
43. Babyshambles (válaszként erre: 33. - Kobagabi)
2010. jan. 12. 18:51
Ajánlom neked Jánky doktor képgalériáját a weboldalán! Tényleg nézd meg!
2010. jan. 12. 18:44
18 év alatt sztem nem csinálják. Meg addig akár nőhet is... igazából semmilyen szépészeti beavatkozást nem nagyon vállalnak be ez alatt a kor alatt úgy tudom.
2010. jan. 12. 18:41
deee a mai világba ha van egy btod és azzal leszeretnél feküdni..és meglátja h milyen is valójába.. akk faképpnél hagy és elterjeszti az egész baráti társaságnak és annál nincs xarabb amikor azzal bántanak. :S vagyis éneztmégnemélrtem át..de véleményem szerint ígyvan..és énis azéé ne merek semmiféle hosszú kapcsolatot létesíteni..pedig már nagyonszeeretnék egy normlis embert csak félek h ha az agyba kerülünk akk hopsz.. olyatlát ami neki nem tetszik..mert engem nagyonzavar :(
40. Pumpika (válaszként erre: 38. - Klauka01)
2010. jan. 9. 14:45

Szia!Bocsi hogy csak így rád írok és remélem el is olvasod!Szerintem hagyd a műtétet a fenébe !Hidd el ha valaki szeret az nem azért fog szeretni hogy neked most kilóg e vagy nem!Tapasztalatból mondom én is így voltam a dologgal utálltam és le se mertem vetkőzni fiu elött aztán jól kiröhögött 4 barátom volt de mindegyik meg volt érte őrülve és a jelenlegi párom is sokkal jobban szereti mint azt a natur kis baba puncit ha nevezhetjük így!Ritkább is Szebb is és gondolj bele jobban tudják nyalni!

Én se voltam vele kibékülve de most már nem bánom sőt örülök neki hogy ilyen ha valakinek nem tetszik az meg meg se érdemli hogy az övé légy:)!

Remélem visszairsz mert ilyenről még én nem beszéltem senkivel!

SZia

39. elff
2010. jan. 8. 18:33
Nekem is sajnos iylen problémám van...én is a műtét mellet döntöttem csak nemtudom hogy, hol lehet TB-re csináltatni...tudtok mondani valami helyet, kórházat Budapesten?
2010. jan. 3. 15:40
Nekem is ilyen problémám van.. én 17 éves vagyok, de ez az egész nagyon zavar, és szeretném magam megműttetni. de nem igazán tudom, hogy kihez kellene fordulnom. először nőgyógyászhoz kellene mennem és vele beszélni erről a problémáról, vagy vhova máshova? és a gyógyulás miatt érdemes lenne várnom a nyári szünetig?? segítsetek!
2009. dec. 7. 16:14

Magánklinikán kb130 ezer forinttól

Mit szóla doki? Semmit.Bár nem tudom hogy ilyen fiataloknál megcsinálják-e.Gondolom attól függ hogy mekkora a "baj".Az tuti hogy kell anyukád engedélye is

2009. dec. 5. 19:00
de ha azt mondja a doki h műtét.az körülbelül mennyibe fog kerülni? meg ilyenkorba mit fog szólni a doki hogy nekem ilyen problémám van? nektek is volt ilyen? és mikor elmentetek dokihoz akkor mit csináltak?:(
35. **Rita** (válaszként erre: 33. - Kobagabi)
2009. dec. 3. 10:53

Hülyeség? Minek?

Ezt csak az mondja aki még nem látott abnormális méretű kisajkat

Hidd el van olyan méret ami komoly problémákat tud okozni

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook