Személyes beszélgetéshez lenne kedvetek? (beszélgetés)
tudsz más megoldást? nekem nem jutott eszembe.
anyja pedig eddig is volt, ezután is lesz, ebben biztos lehetsz.
nebassz :((((((( és te haza mersz menni? biztos tudatában annak, hogy esetleg rongyá vernek?
komolyan nem értelek!
azt elfogadom, hogy a kisfiad miatt megoldást kell találni, de annak a gyerekenk anyára is szüksége van!
:) földtől a plafonig :)
nem tudom. illetve nem akarom tudni.Biztosan lesz pár kimondottan "kellemes " napom. amire készülök, az minden amit ki tudsz találni, csak szorozd fel kettővel. Büntetésben (is) nagyon jó a kedves.
na mert idáig akkora tered volt pattogni...
ha hazamész mire számíthatsz?
nem tudsz megbántani, azzal én is tisztában vagyok mekkora barom vagyok.
és most már ugrándozni sem ugándozhatok. még annyit semmint idáig.
mit akar tőled????
ne haragudj nemakarlak megbántani, de ez annyira egyértelmű. a jól beidomított rabszolgáját akarja vissza. te már mindenbe beletörődsz, te már nem ellenkezel, csak azt csinálod amit szabad.
ha most hagyna, akkor kellene egy másik. téged már a gyerekek miatt mindig a markában tud tartani.
egy másik csajt beidomítani pedig nagy meló.
és most bocs, sértő leszek: talán ilyen hülyét, még egyet nem is találna.
sziasztok!
nem akarok eltűnni, fogok jelentkezni csak azt nem akarom előre megigérni, hogy mindennap leszek. valahogy megoldom, pár percem talán lesz mindig.
sajna nem működik nálunk semmi ami racionális lenne, hiába mutogatnám is meg amit beszélgetünk, akkor is úgy gondolná, hogy van még más is.
pedig soha az életben nem adtam okot a féltékenykedésre, ő az első igazi kapcsolatom, úgy ismertem meg hogy félig-meddig szűz voltam. na jó, volt egy barátom előtte, diákszerelem, vele eljutottam kétszer az ágyig is, de más soha nem is volt. először szerelem miatt nem tettem volna, később nem is mertem.
most mégis az az indok az itteni beszélgetés ellen hogy biztosan pasizok. de ez az indok akkor is, ha csak köszönök vkinek.
most is kikötötte, onnan nem pasizhatok, az ő házába nem vihetek senkit, ha másik pasi kell akkor költözzek. persze pontosan tudja, hogy olyan pasi nincs aki miatt otthagynám a gyerekeket.
este még megpróbálok benézni, de lassan készülődni kell, mert alig egy óra és itt van. kisfiam tűkön ül, már összepakolt a táskájába reggel, tesónak is pakolt, hogy legyen mivel játszania. azért percenként kérdezgeti, hogy ti mikor jöttök utánunk haza? :) legalább neki hiányzom. :)
de akkor is az lenne a legjobbmegoldás, ha az apjának végre vki más hiányozna. komolyan nem értem mit akar még tőlem
nekem a hét nem jó sajnos :S Adát nem tudnám megoldani.. de ha Ti tudtok találkozzatok ;)
itt olyan csúnya idő van, nem is tudom mit csinálunk ma. :S játszóház itt van a tónál, ahol lakunk ez ingyenes, de olyan régi, h anno anyukám is idejárt.. és a játékok sem modernek... nem baj lehet átmegyünk. többi messze van meg most nincs rá 2000forintom egy órára.
Én mindig is éjszakai bagoly volta. reggel minden gond nélkül felkelek. de ma Ada is 9ig aludt. mondjuk általában éjfél-1 között fekszem le, de most elég sokáig húztam. Ada háát nem aludt vmi jól. 1x bepisilt, 1x rosszat álmodott... magam mellé vettem reggelre szintén bepisilt.. pedig nem szokott :S már mosunk is :D Zsombi, hogy érzi magát? Ti, h aludtatok?
e-dinca: én sem szeretném, ha eltűnnél. akkor próbálj meg írni mikor nincs otthon, de napjában azért jelentkezzél ;) nem szeretném én sem, ha eltűnnél. Gabika örül, h költöztök haza? szüleidnek mikor meséled el?
Ada jól aludt éjszaka??Látom te éjszakai bagoly vagy:-)))
Reggel,hogy tudsz felkelni??
szia(sztok)
véletlenül keveredtem erre, és megtaláltalak! pár hónpja beszélgettünk egy babás fórumon,aztán eltűntél...
most olvasom,hogy hol tartasz megint. sajnálom, nagyon.
de van az a közmondás, hogy ki milyen virágot szakít...
bár fogalmam sincs hogyan döntenék a helyedben.
elküldöm a számom priviben, ha akarod folytathatjuk a beszélgetést igy is.
jó reggelt! elmentek a pasik az oviba, Nórika alszik, nekem meg csomagolni kellene, de nem megy. pedig este a párom már vissza is akar vinni pár motyót.
reggel már itt volt 6kor, azt mondta kezdjek el összepakolni, főleg a gyereknek,mert ha időben végez a Gabikát már el is viszi haza.
és természetesen nem úszhattam meg újabb beszólás nélkül sem. pont bekapcsoltam a gépet, mostanában reggelente igy olvasok újságot kávé mellett, erre megjegyezte, hogy nehogy azt higyjem, hogy otthon is állandóan a gép előtt fogok ülni.
pedig max pár percet töltök iyg el, tudjátok ti is, gyerekek mellett nem nagyon van időd semmire, még akkor sem ha pl nem kell főzni-takarítani.
szóval kezdődik a buli, még pár napig töltekezem belőletek, aztán nem tudom mikor tudok újra jelentkezni. talán napközben ha dolgozik és alszik a kicsi. :(
igazából eléggé meglepettek voltak amikor elmeséltem nekik a sztorimat. tőlük is eltávolodtunk, csak előre megbeszélten jöttek,kb 2hetente, de volt,hogy úgy hozta az "élet" hogy csak jó ha havonta találkoztunk.
arra mindig kínosan ügyeltünk mindketten, hogy nehogy meglásson vki akkor amikor nem kéne. a férjemnek kellemetlen, nekem pedig nagyon szégyenteljes lett volna, inkább bezárkóztam
Végre ide értél,de most nekem mennem kell,szüleim lefekszenek!!!:-((
Remélem holnap jöttök!!Kitartás
További ajánlott fórumok:
- Jelen pillanatban mihez lenne kedvetek?
- Anyukák! Fiatalok vagy idősebbek! Lenne kedvetek beszélgetni?
- Fogyinyaraláshoz lenne kedvetek?
- Nagykanizsán lenne Aviva-tornát ismerő személy, aki személyesen elmagyarázza a gyakorlatokat?
- Iskolát keresek 8 éves autista kisfiamnak Budapesten. Személyes tapasztalat is jó lenne. Tud valaki ajánlani?
- Budapesten Medicover kórházról lenne esetleg valakinek személyes tapasztalata?