Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Sziasztok. A terhesség legelején kinyilik a cervik csatorna? Csak mert már nem vagyok terhes és a doki az uh-on azt mondta nyitva van 3 mm re
Ákosnak is gyógyulást!
Stella renbejött teljesen?
Hogy van Olivér?
Hát ha a jövő héten már dolgozol, akkor a héten tényleg ott kellene már aludnia Olivérnek.
Dani most megint jobban köhög, mint hétfőn, így a C-vitamin mellé adok neki most lándzsás útifű szirupot, aztán majd látom, mi lesz...
Igen, borzasztó, hogy egymást fertőzik a gyerekek oda-vissza.
Sziasztok!
Én 6 hónapos korában kezdtem el Danit hozzátáplálni, és nem bántam meg. Mindent megeszik azóta, sosem volt baj az evéssel azóta.
Biztos, hogy azért sír Ferkó, mert éhes?
Azért kérdezem, mert én is azt hittem az első hetekben, hogy azért sír Dani, mert éhes. És kiderült, hogy nem azért sírt, hanem fájt a hasa.
Ferkó nagyon jó súlyban van, és a tápszertől jól kell lakjon, ha a tejtől nem is.
Nekem nem volt sok anyatejem, mégis vártam 6 hónapig, és nem fogyott el Dani. :-)
Szerintem minél tovább próbálsz várni a hozzátápival, annál jobbat teszel Ferkónak.
Írj majd, mi újság ezzel.
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a pco-os betegség gondok okozhat majd a terhességemnél?
Tényleg te szeretsz itt lakni? Úgy értem tetszik a környék? Jónak találod? Nekem most annyira furcsa minden, még nem is voltam igazán szétnézni.
beleolvastam a naplódba:) nagyon jó, hogy ilyen fiatalom már ennyi mindent megvalósítottatok, példás tényleg. Gondolok arra, hogy tanultál is, házat is vettetek, férj gyerek és még alig múltál 20. Hol dolgozol?
Akkor ott mentetek el mellettünk.
szerintem pont a köznél jártunk, mert itt mentünk egy kört, balra indultunk a háztól és a Láp utcánál jöttünk vissza
Van egy kis köz, úgy középtájon, pici fehér sarki ház. Fehér kerítéssel.
nem voltunk itthon tegnap délután, elmentünk anyukámékhoz. Utközben ránéztem a Láp utcára, hogy itt van rögtön. Voltunk mi is sétálni arra a múlt héten. Az elején laktok vagy inkább beljebb?
Igen komoly és haza is viszik a gyereket a rendőrök azt hiszem ha otthon nem találnak valakit akkor értesítik a gyámügyet.
Gondolom igen, meg alá is kellett írnom egy papírt, hogy tudomásul vettem a dolgokat..
Ez most komoly? Mármint ez a rendőrség dolog?
Nálunk is a siha közi bölcsi is reggel fél 6-tól este fél 6-ig van nyitva. Mi fél 4 fele megpróbálunk majd érte menni, ha én is dolgozom. Mert megmondták, hogy kell hogy legyen abban is egy rendszer, hogy mikor megyünk érte. De viszont ha fél 6-ig nem érnénk oda, akkor hívják a rendőrséget és a gyámügyet.
Mi már 2 hósan voltunk mert Peti nagyon fehérke volt. Mondjuk alapból az, de a születési színéhez képest nagyon fehér lett. Vérszegény is volt, így vasat kellett szedni.
mi 6 hósan és 1 évesen voltunk vérvételen
azt tudom nektek ajánlani hogy vagy nagyon korán vagy a vége felé mennyetek mert nagyon sokan vannak mi ezt már 2x le tudtuk igen mi voltunk 3 hónaposan mert a dr néni meg nézete a vasat Balázsnál és nekem vasat kellett szednem.
Szia A Hajlat utcai bölcsi én úgy tudom hogy fél 6-tól este fél6-ig azt hiszem szerintem a többi bölcsi is addig van nyitva.
Igen 10ig vannak. Mi ma nagyon megszívtuk. Végigcibáltam Petrát a városon, odaértünk 10:23ra, mert a ho. nem mondta meddig vannak, és hát ennyi. Holnap mehetünk újra. 07:30tól 10ig vannak.
Amúgy sziasztok!
Nektek is kellett 3 hósan vérvétel?
Voltam felétek az Interwestnél, már tudom, melyik az. :-)
Egyébként Ti már többen bölcsibe hordjátok a gyerkőcöket, meddig tartanak nyitva a bölcsik?
Sok sikert akkor nektek holnapra ma voltam reggeliztetem volna ha evet volna de reggelit nem evet utána eljöttem és csak délre kellett vissza mennem.Holnap meg már csak beadom és jövök el a héten így lesz és csak jövő héttől alszunk ott mert kérdezte a gondozónő hogy baj lenne-e mert ő a jövő héten lesz du-nos mert a túlórája nagyon sok lenne mondtam neki hogy jó így legalább biztosra megyünk meg most van rá bőven időm.
Bazsimaci, Toprengo mi újság? Bölcsi?
Mi holnap kezdjük az ottalvást, ma kellett volna, de közbejött valami. Holnap 1 órára kell mennem érte. Ha alszik akkor megvárom míg felébred, ha meg nem alszik, akkor hazahozom.
pont ott van a ház, ahol van az a parkoló. 106-os, de nincs rajta házszám. Ha háttal állok a háznak jobbra a mellettünk levőt nem lakják, romos, balról egy elég szép padlásteres van, pont azzal szemben van a kocsilehajtó ahol le tudsz jönni az útról, a miénkkel szemben meg a parkoló
Igaza van a férjednek. Egyébként a vásárokat én nagyon szeretem, de azt hiszem idén nem lesz már.
Egyszer elnézünk. Majd írok privit. Gondolom, nem akarod kiírni, hogy néz ki a ház meg ilyenek.
Moknika a vérvétel a Klinikakert kb közepén van egy barakk épületben. Nem kell előre bejelentkezni, talán 10-ig vannak, ez nem biztos. Mi kétszer voltunk, egyszer nagyon sokan voltak, egyszer meg senki
a férjem azt mongdja, amikor vásár van az az igazi:) én még nem láttam
összefuthatunk igen, mondjuk Ricsi már nem szeret a babakocsiban ücsörögni, unalmas neki, inkább az udvaron játszik, de el is jöhettek:)
Ja tudom. Szoktunk arra sétálni a Lánnyal néha. Egyszer összefuthatnánk. :-)
Mondjuk az gáz, mert ott tényleg mindig állnak autók. A mi utcánkba is bejönnek mindig.
volt egy érzésem, hogy láttam a Láp utcát a közelben. Mi is a kijárattal szemben:)Negyvennyolcas utca, van egy kis tér a ház előtt ahova parkolnak a piacra járók, tök jó:( a kutyának van mit ugatni:)
További ajánlott fórumok: